GuMi5 3108 Napisano Decembar 11, 2018 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo već je jeeeeeseeeeeen a teeeeeebe još neeeeeeeeeema... sigurno si neeeeeeeegdeeeeee novu ljubav sreeeeeeelaaaaaa... tiny image hosting 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris_LION 1403 Napisano Decembar 13, 2018 Zainteresovan, 494 postova Lokacija: Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Evo još ovo i neću više pošto izgleda samo ja kačim Danas se izvlačila bomba iz Drugog svetskog rata, naslonjena na stub od Savskog mosta. Jedini fotograf, ja. Ostali 800 metara dalje Ronilačka jedinica Žandarmerije odradila posao brzo i efikasno. 11 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Decembar 13, 2018 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Samo ti nastavi, ništa se ne sekiraj Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Decembar 13, 2018 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vulkan El Teide na Tenerifama 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dangubas 1197 Napisano Decembar 13, 2018 kojekude, 251 postova Lokacija: nbgd Motocikl: tražim, gledam, probam, biram.. Prijavi odgovor kao problematičan '82 slikao drugara sa "зорки 4" 12 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2443 Napisano Decembar 14, 2018 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2000 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, dangubas je napisao: '82 slikao drugara sa "зорки 4" ČZ enduro, moja prva ozbiljna mašina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Decembar 14, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se za off, ali moram da pitam @Arso, gde mogu da nabavim ovakvu majicu? Hteo bih svog matorog da obradujem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Decembar 14, 2018 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan U svakoj firmopisackoj radnji gdje se bave stampom majica. Odneses tu sliku i oni ti naprave majicu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2443 Napisano Decembar 14, 2018 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2000 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan pre 17 minuta, ThePainkiller je napisao: Izvinjavam se za off, ali moram da pitam @Arso, gde mogu da nabavim ovakvu majicu? Hteo bih svog matorog da obradujem... Fotku ove majice je, kakva slučajnost, jutros na svom profilu okačio jedan od nekadašnjih jugoslovenskih vodećih moto kros takmičara Silvin Vesenjak. Kao što Branko reče to može da se uradi u svakoj radionici koaj se bavi štampanjem majica, samo je pitanje da li su spremni da se bakću oko pripreme za štampu. Font nije problem jedino je pitanje da li na netu ima da se nađe zaštitni znak ČZ-a u vektorskoj varijanti. Uostalom pogledaću danas kada mi prođe gužva sa poslom pa ako neđem poslaću ti na mejl. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Decembar 14, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, Arso je napisao: Fotku ove majice je, kakva slučajnost, jutros na svom profilu okačio jedan od nekadašnjih jugoslovenskih vodećih moto kros takmičara Silvin Vesenjak. Kao što Branko reče to može da se uradi u svakoj radionici koaj se bavi štampanjem majica, samo je pitanje da li su spremni da se bakću oko pripreme za štampu. Font nije problem jedino je pitanje da li na netu ima da se nađe zaštitni znak ČZ-a u vektorskoj varijanti. Uostalom pogledaću danas kada mi prođe gužva sa poslom pa ako neđem poslaću ti na mejl. Važi, hvala puno. A da ne bude da baš off-ujem, evo i jedna od mene (slikao moj rođeni brat, na slici jedan od dvojice mojih harambaša) 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2443 Napisano Decembar 14, 2018 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2000 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja iskopao jednu jedinu fotku moje Čeze enduro. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2507 Napisano Decembar 14, 2018 Drug član, 1603 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Vrh jbt...daj još ovakvih starijih bajkerskih fotki ako imaš Može i u neku novu temu, ako nema takva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Decembar 14, 2018 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan @Arso Pero Rep u beloj majici? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 5857 Napisano Decembar 14, 2018 Drug član, 1370 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan 10 hours ago, dangubas said: '82 slikao drugara sa "зорки 4" Ko je drugar na slici? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2443 Napisano Decembar 14, 2018 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2000 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, nikvuksa je napisao: @Arso Pero Rep u beloj majici? Tako je. Pored Pera u rokerici je čovek iz Kraljeva, čijeg imena se ne sećam, koji je u to vreme vozio BMW R60/7, a do Pera je neki Nemac koji je sa drugarom prolazio kružnim putem pa je svratio kada je video motore. Inače ispred moje Čeze je Perov Horex Regina 450. Prikolica se koristila kada smo išli na more i u njoj je putovala Perova ćerka koja je tada imala dve i po godine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Decembar 14, 2018 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan Lepo videti sliku iz malo starijeg vremena. Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dangubas 1197 Napisano Decembar 14, 2018 kojekude, 251 postova Lokacija: nbgd Motocikl: tražim, gledam, probam, biram.. Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, slave74 je napisao: Ko je drugar na slici? Goran Car, odavno je u vanqveru.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 5857 Napisano Decembar 14, 2018 Drug član, 1370 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan I mislio sam da je on.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris_LION 1403 Napisano Decembar 14, 2018 Zainteresovan, 494 postova Lokacija: Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Moj pas se malo snimao za spot Nevernih beba ... Zanimljiva priča stoji iza pesme i spota ... Tekst je napisao Neša Leptir u bolnici par dana pre nego što će umreti. U spotu glumi (pored mog Baka) Boki Perić i on ovde nosi Nešinu jaknu, sat i patike. 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Decembar 14, 2018 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 21 sati, dangubas je napisao: '82 slikao drugara sa "зорки 4" Ne znam jel iko bio da nije vozio CZ250 Enduro na zadnjaka. Na fotki moj drug cija je bila CZ250, a svi smo se u drustvu zicali od njega za jedno dizanje na zadnjaka. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mladen990 163 Napisano Decembar 15, 2018 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Aprilia SL1000 Falco Prijavi odgovor kao problematičan On bi opet na skuter, ali zavejalo :)...cim cuje motor ili skuter odmah trci na kapiju 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Decembar 15, 2018 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Global Vipassana Pagoda 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rauš 15 Napisano Decembar 16, 2018 U prolazu, 19 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: BMW R1100GS, Honda CBX 1000 BIG SIX Prijavi odgovor kao problematičan On 12/14/2018 at 11:27 AM, Arso said: Tako je. Pored Pera u rokerici je čovek iz Kraljeva, čijeg imena se ne sećam, koji je u to vreme vozio BMW R60/7, a do Pera je neki Nemac koji je sa drugarom prolazio kružnim putem pa je svratio kada je video motore. Inače ispred moje Čeze je Perov Horex Regina 450. Prikolica se koristila kada smo išli na more i u njoj je putovala Perova ćerka koja je tada imala dve i po godine. Pored Pera u rokerici je Scepanovic Milorad-Scepo iz Kraljeva sa motorom od mog oca Predraga Zdravkovica-Raus, upravo mi otac prica detalje. Inace covek je preminuo 2010.god. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2443 Napisano Decembar 16, 2018 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2000 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Tačno Šćepo, mogao sam da mozgam još 100 godina nikada se ne bih setio. Evo i slike njegovove mašine. Jedan od onih Nemaca se slikao pored njega. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rauš 15 Napisano Decembar 16, 2018 U prolazu, 19 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: BMW R1100GS, Honda CBX 1000 BIG SIX Prijavi odgovor kao problematičan Negde kraj septembra, sa matorim na voznji, Zaovinsko jezero. 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...