PremieRacing 3002 Napisano Octobar 30, 2018 Drug član, 1175 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se, i izvinjavam se, i želim da verujem da je tako. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Octobar 30, 2018 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, СајберГастарбајтер je napisao: @misa-pei Ako se ne varam, mislim da je to na Gumijevoj fotki, Château de Chillon na zenevskom jezeru https://en.wikipedia.org/wiki/Chillon_Castle samo snimano dronom odozgo Tačno, nisam shvatio da je bilo pitanje... Divno mjesto, divan dvorac, posebno planine iznad samog Montreux... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Octobar 30, 2018 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Bez obzira na sve, zašto neko ima potrebu da komentariše bilo čiji rad ? Ime teme je jednostavno, fotografija dana ! Zar nije čudno, piše "živog me isprepadao "... Ovaj Gumi5 kao advokat, piše i još savjetuje, kako bi neko trebao da se ponaša... Još razmišlja, kao ja da očekujem kako svi treba da prihvate moj "rad" kao najbolji itd. Mislim da je na granici bolesnog, jer ovdje treba da postavljamo fotke dana, a ne da se takmičimo, kao da je neki foto forum... 6 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16157 Napisano Octobar 30, 2018 Misbehave Responsibly, 1639 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Kada je deljenje kvalifikacija u pitanju, niko ti ne može zameriti da si cicija. Ti to deliš šakom i kapom 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2094 Napisano Octobar 30, 2018 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Rade kompleksi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16157 Napisano Octobar 30, 2018 Misbehave Responsibly, 1639 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Ostavimo kvalifikacije i etikete za drugo mesto - da se vratimo fotografiji. 3 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1182 Napisano Octobar 30, 2018 Zainteresovan, 912 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Plavsko jezero 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris_LION 1403 Napisano Octobar 31, 2018 Zainteresovan, 494 postova Lokacija: Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan 1 1 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1581 Napisano Octobar 31, 2018 Drug član, 802 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Magareto 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dangubas 1197 Napisano Octobar 31, 2018 kojekude, 251 postova Lokacija: nbgd Motocikl: tražim, gledam, probam, biram.. Prijavi odgovor kao problematičan 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 553 Napisano Novembar 1, 2018 Zainteresovan, 617 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, dangubas je napisao: Bar ti je bager kašikom iskopao... Ja sam ručno svoju... Nego, što ne ostavi razmake negde (češće) medju ciglom da lakše otiče... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dangubas 1197 Napisano Novembar 1, 2018 kojekude, 251 postova Lokacija: nbgd Motocikl: tražim, gledam, probam, biram.. Prijavi odgovor kao problematičan ..ja sam samo slikao, komšija je izvođač radova Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris_LION 1403 Napisano Novembar 4, 2018 Zainteresovan, 494 postova Lokacija: Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Opet ja po autoputu haram sa aparatom Svirnite kad me vidite da virim do pola iz kola 9 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Novembar 4, 2018 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vrh fotografija... Alal vera maestro... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Novembar 4, 2018 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Opet ja po autoputu haram sa aparatom Svirnite kad me vidite da virim do pola iz kola Jel ovo namerno u portret verziji jer imam osecaj da bi bilo lepše u landscape orijentaciji?A inače si #1 sto se tiče mene po fotografijama. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularitet 2495 Napisano Novembar 4, 2018 Stari S.W.A.T., 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: crf1100adv Prijavi odgovor kao problematičan Doobra! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris_LION 1403 Napisano Novembar 4, 2018 Zainteresovan, 494 postova Lokacija: Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno ! Namerno forsiram ovaj ugao, pokazacu ti snimke na koliko se blizu fotkamo pri 120/140km/h A i dosta zavisi u kojim kolima se vozim i koliko mogu da se ispruzim i spustim do asfalta. Evo i danas sam imao akciju novu ... Ducati i Dzoni koji tetovira Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14183 Napisano Novembar 4, 2018 moto merkat °°, 4891 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, Boris_LION je napisao: A i dosta zavisi u kojim kolima se vozim i koliko mogu da se ispruzim i spustim do asfalta. U starijem Civic-u ces se odaljavati od asfalta. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Novembar 4, 2018 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Možda nađem sliku svoje ruke, obrijane od asfalt pri 120 km/h dok sam pokušavao nešto slično da napravim od drugovog Golfa 4... rukavice nosi... ozbiljno to mislim... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris_LION 1403 Napisano Novembar 4, 2018 Zainteresovan, 494 postova Lokacija: Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Hahahhaa sjajno Definitivno cu razmisljati u tom pravcu zato sto se precesto zanesem Ajde jos jedna i pauza do nekog sledeceg fotkanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Novembar 4, 2018 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Iz gepeka nekog karavana je možda neka najpraktičnija solucija? Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris_LION 1403 Napisano Novembar 4, 2018 Zainteresovan, 494 postova Lokacija: Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Da da ... Samo moramo da smislimo sistem da me ne opali gepek po glavi i rukama kad budemo isli brze. Nekako da ga vezemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer 384 Napisano Novembar 4, 2018 Zainteresovan, 187 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer 384 Napisano Novembar 4, 2018 Zainteresovan, 187 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Reka Tisa jesen 2018-te Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Novembar 5, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Dunavski kej 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...