RaS 1754 Napisano Mart 6, 2017 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan d-6859 by Sasa Rajkovic, on Flickr 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale_XT 988 Napisano Mart 6, 2017 Zainteresovan, 442 postova Lokacija: SIRMIVM Motocikl: Yamaha XT 660 R Yamaha XT 660 X Prijavi odgovor kao problematičan Labudova vecera 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4412 Napisano Mart 8, 2017 Advanced Member, 1969 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Pre neki dan sa poklekao i uradio nešto za šta sam jako dugo i uspešno tvrdio da neću: kupio sam novi (polovni) aparat, pre nego što je stari 450D crkao. I to onako, odmah pa 5d II... I tako, danas dok čekam da novi aparat stigne sa čišćenja senzora iskoristim priliku da se u šumi podsetim zašto mi je 450d bio dobar ovih 6.5 godina. Predvečernja izmaglica na Fruškoj Gori. PS. Žalosno je što fotku nastalu u sred nacionalnog parka moram Photoshopovati kako bih uklonio đubre... 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2521 Napisano Mart 9, 2017 ODUSTO OD DIJETE, 2622 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Kad mogu drugi a što ne bih i ja pod stare dane. Mala šala, opušteno druženje za dan naših lepših polovina a i pametnijih. Bilo veselo kao i uvek kad se okupimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
biza 829 Napisano Mart 9, 2017 Svrati ponekad, 344 postova Lokacija: zemun Prijavi odgovor kao problematičan a na drugare ne misliš? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Mart 9, 2017 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Први дан са апаратом па се играли мало 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano Mart 10, 2017 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Neka je sa srećom ! U zdravlju da se izigrate. Evo i prvog saveta, izbegavaj da ti na fotkama linija horizonta "prolazi" kroz glavu modela To je samo jedna od početničkih grešaka, ne brini biće ih još puuno, dok se malo ne navikneš i opustiš, i naučiš da pažljivije gledaš kroz tražilo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Mart 10, 2017 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Хвала пуно Ма лако ћемо за те ситнице, прво да ја сконтам све око бленде, затварача и ISO-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Mart 10, 2017 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam ja skužio materiji blenda zatvarač iso, to su sitnice. A posle toga kreće igranka Verzonden vanaf mijn airbus 380 met Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
burdjan 307 Napisano Mart 10, 2017 Svrati ponekad, 390 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Segamegadrive 426 Napisano Mart 11, 2017 MK Road Flyers, 195 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Bmw gs1200, gsxr1000 Prijavi odgovor kao problematičan Postavio sam samo zbog iso-a 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Mart 11, 2017 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan image upload without registration 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Segamegadrive 426 Napisano Mart 11, 2017 MK Road Flyers, 195 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Bmw gs1200, gsxr1000 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3256 Napisano Mart 11, 2017 Drug član, 1007 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Malo levo pa malo desno screengrab Gde je ovo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Mart 11, 2017 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano Mart 11, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Сент фром му ГТ-И9300 усинг Тапаталк Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1641 Napisano Mart 11, 2017 -+-, 1005 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan @Svaler Sta bi sa nebom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Mart 11, 2017 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Смркло се над Темерином Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15841 Napisano Mart 11, 2017 Integrisan, 9290 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan @Jupiter To ti je negde kod mesta Ranilovic, put 150..... Ralja - Sopot - Rogaca - Ranilovic - Arandjelovac. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Mart 12, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Zalazak... Sent from my iPhone using Tapatalk 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobz 30 Napisano Mart 12, 2017 Svrati ponekad, 195 postova Lokacija: Temerin, SRB Motocikl: BMW 1250 GSA 2019 Prijavi odgovor kao problematičan Sent from my SM-N910C using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobz 30 Napisano Mart 12, 2017 Svrati ponekad, 195 postova Lokacija: Temerin, SRB Motocikl: BMW 1250 GSA 2019 Prijavi odgovor kao problematičan Sent from my SM-N910C using Tapatalk Pomoć prijatelja Sent from my SM-N910C using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3256 Napisano Mart 12, 2017 Drug član, 1007 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan @Jupiter To ti je negde kod mesta Ranilovic, put 150..... Ralja - Sopot - Rogaca - Ranilovic - Arandjelovac. Lep predeo za vožnju, valjalo bi proći tuda. Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3256 Napisano Mart 12, 2017 Drug član, 1007 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pre neki dan sa poklekao i uradio nešto za šta sam jako dugo i uspešno tvrdio da neću: kupio sam novi (polovni) aparat, pre nego što je stari 450D crkao. I to onako, odmah pa 5d II... I tako, danas dok čekam da novi aparat stigne sa čišćenja senzora iskoristim priliku da se u šumi podsetim zašto mi je 450d bio dobar ovih 6.5 godina. Predvečernja izmaglica na Fruškoj Gori. PS. Žalosno je što fotku nastalu u sred nacionalnog parka moram Photoshopovati kako bih uklonio đubre... Ovo sam stavio na desktop, malo. (ako se povede priča o autorskim pravima, skidam odmah) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4412 Napisano Mart 12, 2017 Advanced Member, 1969 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Uživaj u novom desktop-u 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...