maski 1033 Napisano Octobar 12, 2015 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan kam gi mostarac? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4726 Napisano Octobar 12, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 6002 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Skuplja materijal po hercegovačkim bespućima da nam udara čežnju preko zime Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Octobar 12, 2015 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan 2FJCharlie:Godinama sam aktivno jahao...Moram da priznam da to u zadnje dvije godine radim jako rijetko što mi je žao ali život me satra i ne stignem da odem na ergelu...Potrebno je da dodam da je najbolje vrijeme vikendom provedeno upravo to, kada na konju gaziš livadama, šumama, potocima... 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Octobar 12, 2015 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan nisam jahao, iskreno strah bi me bilo, ali sam proveo ceo dan u drushtvu 5 lepotica koje su me jako lepo prihvatile u svakom sluchaju predivna stvorenja 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7817 Napisano Octobar 12, 2015 Solo Rider, 3094 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan nisam jahao, iskreno strah bi me bilo, ali sam proveo ceo dan u drushtvu 5 lepotica koje su me jako lepo prihvatile u svakom sluchaju predivna stvorenja Nema straha.Svoje vremeno sam jahao po Lipovačkoj šumi uzduž I popreko, doživljaj je neopisiv.Kad se spojiš sa konjem je čudo .Sećam se jednom smo silazili niz neku strminu I malo je proklizao I ja sam bukvalno poleteo napred.Pa bih sigurno da nije podigao glavu I bukvalno me sprečio da se preturim.Toliko sam ga mazio I ljubio I znao je zbog čega. fenomenalna životinja. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Octobar 13, 2015 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan kam gi mostarac? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale_XT 988 Napisano Octobar 13, 2015 Zainteresovan, 442 postova Lokacija: SIRMIVM Motocikl: Yamaha XT 660 R Yamaha XT 660 X Prijavi odgovor kao problematičan da isposhtujem temu o konjima 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Octobar 13, 2015 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan skrechem sa teme, da okachim sliku moje lepotice 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1766 Napisano Octobar 16, 2015 Lovely jubbly, 896 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Girolamo Savonarola 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Octobar 16, 2015 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jedna od staaaaarih... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phantom UK 1035 Napisano Octobar 16, 2015 Zvrk, 411 postova Lokacija: London, UK, (ZG,BG) Motocikl: ER-6F 2012 Prijavi odgovor kao problematičan "carobne" gljive ;-) 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1577 Napisano Octobar 19, 2015 Drug član, 965 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Jedna od mojih omiljenih, najvise zbog okolnosti pod kojim nastala Mamurluk u rudniku (u pravom smislu) Ukratko: Pijancili smo noc pre, nekako stigli do kuce oko 7 ujutru, da bi u 10 zvonio alarm (a nama se jos uvek vrtelo kao da nismo ni spavali), jer smo trebali da se nadjemo sa Michalom... apart je bio kod mene, a ovo je nastalo... 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1577 Napisano Octobar 19, 2015 Drug član, 965 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Bilo je ludo i pored fotke, mada mi se slosilo kasnije, ustvari tako sam i uslikao, pri izlazu jer su me izveli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oskar bl 983 Napisano Octobar 21, 2015 Svrati ponekad, 388 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Yamaha XT 660 R Prijavi odgovor kao problematičan Sjenke organa reda . 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano Octobar 21, 2015 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan m1-1592 by Sasa Rajkovic, on Flickr 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Octobar 21, 2015 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan ja s početka veka ..... pre digitalnih aparata .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3564 Napisano Octobar 21, 2015 Malinar u pokusaju, 1703 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Sam pocetak setalista "Beograda na vodi", da ne mesamo politiku, ali svakako izgleda lepse. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zeleni 83 Napisano Octobar 22, 2015 Svrati ponekad, 189 postova Prijavi odgovor kao problematičan al ce neko da pocupa ove kablove na klupici za punjenje telefona.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Octobar 22, 2015 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan al ce neko da pocupa ove kablove na klupici za punjenje telefona....Неће неко, него стока 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Octobar 25, 2015 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan baterije pune 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Octobar 25, 2015 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan veceras na 'vasaru' 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Octobar 26, 2015 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan ispod te kacige je osmeh, sigurno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Octobar 27, 2015 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedne sa vožnje po Fruškoj Gori... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale_XT 988 Napisano Octobar 28, 2015 Zainteresovan, 442 postova Lokacija: SIRMIVM Motocikl: Yamaha XT 660 R Yamaha XT 660 X Prijavi odgovor kao problematičan napusten salas u sremu koji su 90-ih koristili preprodavci automobila iz znaci zemuna kao stek 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Octobar 28, 2015 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan jesenja 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...