Gliga 4411 Napisano April 22, 2015 Advanced Member, 1967 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Centar Osla. Inače, ako ne znate šta je mučenje sa fotkanjem niste probali 10 dana konstantno da koristite 18-55 kit objektiv isključivo sa manualnim fokusom, i to u kombinaciji sa polarizacionim filterom. Ko je probao, makar na kratko, zna o čemu pišem 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1889 Napisano April 22, 2015 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan April jos malo pa prosao, a mi se jos sankamo. I posle neko kaze Kopaonik snezna kraljica. Ma Golija rules Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano April 23, 2015 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Manastir Žitomislić u istoimenom mjestu između Mostara i Čapljine. free screen capture 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4411 Napisano April 23, 2015 Advanced Member, 1967 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Prvi put si na pecanju i čekaš kao zapeta puška Sve tri ulovljene ribe su vraćene tamo gde im je mesto, kifla je morala da se zadovolji viršlom. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4411 Napisano April 24, 2015 Advanced Member, 1967 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Planinarenje u Norveškoj... Obzirom da se time kod nas ne bavim bilo je sasvim logično da tri dana boravka na severu odvojim na putovanje na drugi deo zemlje (grad Bergen sa pripadajućim planinama). Kombinacija: 7 sati voza+2.5 dana pešačenja+7 sati voza u povratku. Da mi to neko predloži u Srbiji ne bi delovalo primamljivo. Kamp mesto sa savršenim pogledom. Šteta što je padala kiša i duvao vetar pa sam se u 20h povukao u šator. Mrak pada iza 22h... 14 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano April 24, 2015 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Nije ti baš bilo naklonjeno vreme, ali svaka čast za volju ! Od mene evo jedna lirska ... ovde inače malo kasni vegetacija, ali dočekali smo konačno da nam procveta voće ... Na fotki je naša trešnja, stara 40+ godina, nije nešto posebno slatka, kasno stiže, al' je naša i krasi nam dvorište a bome i hladovinu pravi prvorazrednu ... Behar Trešnje - Cherry blossoms by Saša Rajković, on Flickr 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano April 25, 2015 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jucer, Julierpass, Shwitza 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko1995 890 Napisano April 25, 2015 Zainteresovan, 653 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200GS Adventure, Benelli TRK 502 X Prijavi odgovor kao problematičan Segedin (zeleznicka stanica), dve 125-ice i nesto preko 300 km. Lepa voznjica pala, ponosan na moju makinu 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Davor_ 55 Napisano April 26, 2015 U prolazu, 99 postova Lokacija: Chicago IL Motocikl: Yamaha FZ8 Prijavi odgovor kao problematičan Вашингтон дц Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Draza84 336 Napisano April 26, 2015 Svrati ponekad, 320 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GN 125, Honda VT 600 Prijavi odgovor kao problematičan Svetionik na Zenevskom jezeru IMG_5266 by Draza84, on Flickr 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4411 Napisano April 26, 2015 Advanced Member, 1967 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Norvežani i priroda. Vole oni i dobru kolibu da naprave na planini. Ima ih "gomila", neke su na lepšim lokacijama od drugih ali nijedna nije na lošoj. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1067 Napisano April 26, 2015 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan ma ja pre mislim da norvezani vole dobar ugodjaj. Hladno+zima+sneg+kolibica+vatrica+nigde nikog= opasan 'ses' iliti Love nest Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano April 26, 2015 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan nije u životu sve kao na filmu ..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1067 Napisano April 26, 2015 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan kakvi nije,isto ko moja kolibica nekad sto je bila,samo sto nije na planini a ni u norveskoj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano April 27, 2015 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan letnja šema uživanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oskar bl 983 Napisano April 27, 2015 Svrati ponekad, 388 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Yamaha XT 660 R Prijavi odgovor kao problematičan Jučerašnji susret sa poskokom , moram priznati da ga nije baš bilo najugodnije fotgrafisati. Posebno imajući u vidu da je poskok izgledao vrlo nervozan i cijelo vrijeme se kretao prema meni . Dobro , vjerovatno i razumljivo , s" obzirom da su mu minut prije tog 5 motora prošli pored glave ! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano April 27, 2015 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan boGme... ljut je .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1889 Napisano April 27, 2015 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja juce na jezeru pristajem na obalu, i bas na tom mesti vidim deo zmije, sarke. Pogledam ispod lisca ucini mi se da joj sa glavom nesto nije ok. Ja je uhvatim za rep i podignem, kad ona ziva. Pocela neku zabu da muci. Presekoh lanac ishrane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano April 27, 2015 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Ovo na slici nije šarka, već neotrovna belouška. Mog'o si da je uslikaš samo kako ručka, šta si je vuk'o za rep kog vraga ? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1889 Napisano April 27, 2015 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Za mene je svaka zmija kobra Tu smo planirali da rostiljamo, ali ekipa nije htela da izadje iz camca kad je videla zmiju. Ja ih ubedjivao da nije ziva, pa sam je zato povukao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano April 27, 2015 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan opasne su to stvari July 19, 1900: Death lurks in a keg of beer - Four young men living in Cerro Gordo county, near the Minnesota line, purchased and drank a keg of Eastern-brewed beer some days ago, and as a result three of them have died and the fourth is now in terrible agony, and is reported to be on the point of death. The day was warm and the beer was consumed hurriedly by the friends, who little realized that they were sipping a death-dealing draught. They were all taken sick immediately, and although a physician was soon summoned, the taking off of three of the young bibbers could not be prevented. To ascertain, if possible, the strange cause of the sickness, the keg was broken into and the decomposed remains of a genuine rattlesnake was found. Improbable as the story sounds, it is true; and is rendered plausible by the fact that empty kegs are often left lying around for weeks before being shipped back to the breweries. It is thus easy for reptiles and insects to crawl into the kegs as cool resorts. The scalding out of the kegs upon their return to the brewery would naturally kill any living organism, which would remain right in the keg. It was only a few years ago that a man here became sick from drinking keg beer and an investigation showed that a dead toad occupied the keg with the beer. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano April 27, 2015 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Pa vi posle pijte pivo ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3563 Napisano April 27, 2015 Malinar u pokusaju, 1702 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Odsad samo bg i to u flasi !!! Kakav Erdinger, Budweiser i ostala go*na. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano April 27, 2015 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan navak track day juche 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oskar bl 983 Napisano April 28, 2015 Svrati ponekad, 388 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Yamaha XT 660 R Prijavi odgovor kao problematičan Rijeka Kozica, desna pritoka Sane... toliko čista da se može slobodno piti. . 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...