maski 1033 Napisano Octobar 30, 2013 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan nisam. kažu da pokvare boju .... to ću u drugoj turi...da izdvojim najsvetlija jezgra pa da stavim u hladno slatko.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Octobar 31, 2013 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Jesen... green shot 15 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Octobar 31, 2013 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Cedo11 je bio 3 (TRI) puta na voznjama po Kepohebinama i valjvskim planinama. Rezultat - mislim da trazimo mladu iz tih krajeva. Dok se to ne desi, Cada ne gubi vreme pa je svratio malo do Glindze. Bilo je zagrevanja, uvozavanja, veznabja kocenja, skretanja itd, ali kada je prisao "terasi" uzivo, komentar je bio: "Ma ne moram danas bas sve da prodjem!" I tako, igramo se mi po Garavoj namenski tridesetak minuta, i dok je jos vruc, samo je moj poziv gegom ramena bio dovoljan da perspektivni banacanin odlucno zategne svog konjica. Cedo11, Glindza, 30.10.2013. 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4443 Napisano Octobar 31, 2013 Advanced Member, 1976 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Gledam sad nesto stare fotke i skontam da je proslo 10 godina od kako sam nabavio prvi digitalac. Cak i tada je to bio komad djubreta ali bese uvek pri ruci i opasno me navukao na fotografiju. Nista autofokus (jedan polozaj za blizu i jedan za daleko, sve sto je izmedju ta dva nije valjalo ), nista manuelne kontrole, nista kvalitet fotografije. Mercury Deluxe Classic Camera, 2 MP, prosecna velicina fajla od 300-ak kilobajta, 14 MB ugradjene memorije ako se dobro secam... U to ime, jedan portret od pre deset godina minus jedan mesec. Malo sam se i ja od tada mozda promenio :D 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zuna89 193 Napisano Novembar 1, 2013 Svrati ponekad, 263 postova Lokacija: Srbija,Uzice Motocikl: XRV 650 AFRICA TWIN RD03...KTM 950 ADV LC8 Prijavi odgovor kao problematičan Na putu za Uvac... 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Draza84 336 Napisano Novembar 2, 2013 Svrati ponekad, 320 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GN 125, Honda VT 600 Prijavi odgovor kao problematičan Svake subote na Narodnom trgu u Sangaju se organizuje "Pijaca slapanja braka". Okupljaju se pretezno stariji ljudi, u cilju promocije svojih nevencanih unuka. Svrha nije da se ugovori brak (kao recimo u Indiji), vec da se spoje dvoje mladih, slobodnih ljudi, koji bi posle otisli na "slepi" sastanak. Dalje bi vec priroda trebala da ucini svoje. Po celom trgu su okaceni "oglasi" sa osnovim podacima: pol, visina, tezina, zanimanje, visina plate, stambeno stanje... mnogo redje je tu i slika. Atmosfera je slicna kao na pijaci polovnih automobila, svi zagledaju, komentarisu, pregovaraju... Postoje cak i agencije koje se mogu angazovati da obavljaju promociju. Ne znam kakva je stopa uspeha i koliko ljudi zaista udje u brak ovim putem, ali je vrlo interesantno za videti. Momak koji spava za stolom bi verovatno radije sedeo kod kuce i igrao World of Warcraft, ali su baba i deda resili da je vreme da se zeni. IMG_1972 by Draza84, on Flickr 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Novembar 3, 2013 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Jesenji maslacak.. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Novembar 3, 2013 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Samoća. images 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Novembar 3, 2013 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Drustvo sa jucerasnje voznje na Kopaonik,normalno nekim sporednim putevima koje samo Severian moze da nadje!!!! Slika je malo losijeg kvaliteta,kada das aparat pocetniku!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Novembar 3, 2013 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Daj neku od onih sa telefona, trebalo bi da su dobre Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Жарић 1148 Napisano Novembar 3, 2013 Пријатељ, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XT 1200 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan Cekaju se ona dva omladinca ,međutim slaba vajda izgleda.Ubi ih noćni život. Časna reč,kad god se setim telefona i muzike,ja se smejem. Bog da poživi Peru i sve nas zajedno! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Novembar 3, 2013 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Samo jedna dnevno,ti bi onu na kojoj se vidi tvoj novi BMW 1200 GS Adventure 2013,e pa nema,imam samo onu gde ti Seve montira jace sijalice,he,he! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Novembar 3, 2013 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Zare,omladinci odmaraju....postavice neku sliku....muzika na telefonu se zove Za Elizu....ludilo brate. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Жарић 1148 Napisano Novembar 3, 2013 Пријатељ, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XT 1200 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan Rekao sam ti i neću slagati,idu zimski dani pa tako i nekako više prija crveno vino.Imao sam jaku želju da se u Promaji nagrdim,međutim ostavljam to za neku .priliku koju ćemo organizovati naknadno. Postavi onu sliku kad doliva ulje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zuna89 193 Napisano Novembar 3, 2013 Svrati ponekad, 263 postova Lokacija: Srbija,Uzice Motocikl: XRV 650 AFRICA TWIN RD03...KTM 950 ADV LC8 Prijavi odgovor kao problematičan Ди Енд 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4443 Napisano Novembar 3, 2013 Advanced Member, 1976 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Danas nisam bio najgori od sve dece Izmedju Vladimirovca i Padine, nakon detaljnog spartanja kroz Deliblatsku Pescaru. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4788 Napisano Novembar 4, 2013 Ne silazi, 5560 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Mogli smo se videti na Kopu...i ja bio za vikend gore... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Novembar 4, 2013 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan E Darko a bas sam hteo da ti se javim.....greska,ispravicemo drugi put. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Novembar 4, 2013 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Mimi i u pozadini njegova nova bembara!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6798 Napisano Novembar 4, 2013 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Kaaaakav pozeraj, jos malo pa ko Clark Gable ( po srpski, Klark Gejbl) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Novembar 4, 2013 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan glark kejbl Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17687 Napisano Novembar 4, 2013 Integrisan, 8368 postova Prijavi odgovor kao problematičan glark kejbl Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Novembar 4, 2013 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Zavarili ram(pree skoro 2 meseca) tek danas sredih fotke.. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Novembar 4, 2013 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Svake subote na Narodnom trgu u Sangaju se organizuje "Pijaca slapanja braka". Okupljaju se pretezno stariji ljudi, u cilju promocije svojih nevencanih unuka. Svrha nije da se ugovori brak (kao recimo u Indiji), vec da se spoje dvoje mladih, slobodnih ljudi, koji bi posle otisli na "slepi" sastanak. Dalje bi vec priroda trebala da ucini svoje. Po celom trgu su okaceni "oglasi" sa osnovim podacima: pol, visina, tezina, zanimanje, visina plate, stambeno stanje... mnogo redje je tu i slika. Atmosfera je slicna kao na pijaci polovnih automobila, svi zagledaju, komentarisu, pregovaraju... Postoje cak i agencije koje se mogu angazovati da obavljaju promociju. Ne znam kakva je stopa uspeha i koliko ljudi zaista udje u brak ovim putem, ali je vrlo interesantno za videti. Momak koji spava za stolom bi verovatno radije sedeo kod kuce i igrao World of Warcraft, ali su baba i deda resili da je vreme da se zeni. IMG_1972 by Draza84, on Flickr Da nije uspešno ne bi postojalo. Uostalom, ovo je "old school" verzija sajtova za muvanje. Inače, ovo postoji i ovde u SAD, veoma malo drugačije. U Koreanskim krugovima ovde u Los Anđelesu ima starijih ljudi koji se bave provodadžisanjem. Imaju sa sobom fascikle u kojima nose informacije i fotografije mladih ljudi za koje traže par. Te informacije i slike dobijaju od roditelja koji im se obrate, a često momci i devojke koji su u tim fasciklama i ne znaju da su im roditelji angažovali provodadžiju da im pronađe nekog. Baš kao što si napisao, ne radi se o ugovorenim brakovima, već ovo služi da se dvoje upoznaju, odu na sastanak, a dalje kako Kupidon odluči. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
barezi 106 Napisano Novembar 5, 2013 (promenjeno) U prolazu, 53 postova Lokacija: Turija Motocikl: Kawasaki Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Uploaded with ImageShack.us Honda CBR f2.poziranje za kraj sezone. Promenio Novembar 5, 2013 član barezi 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...