maski 1033 Napisano Septembar 24, 2013 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan ta serija je za foto feljton. red je da neko otvori i započne tu temu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Septembar 24, 2013 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Urađeno: http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/96181-foto-esej/ Navali narode. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3402 Napisano Septembar 24, 2013 Drug član, 1364 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Septembar 24, 2013 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan 22 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Septembar 24, 2013 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Ooooh, veoma lepo i originalno Šumi Zmajček. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Septembar 24, 2013 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Ooooh, veoma lepo i originalno Šumi Zmajček. Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niske 177 Napisano Septembar 24, 2013 Svrati ponekad, 190 postova Lokacija: Beograd - Zvezdara Motocikl: BMW F 650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Šumi, ovo je zaista jedna od kreativnij slika ovde. Svaka čast . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Septembar 25, 2013 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Ooooh, veoma lepo i originalno Šumi Zmajček. Hvala! Svaka čast Šumi, samo piči! Ne znam jel u potpisu AleksRandar namerno ili...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Septembar 25, 2013 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast Šumi, samo piči! Ne znam jel u potpisu AleksRandar namerno ili...? aaaaaa... Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelena599 419 Napisano Septembar 27, 2013 Svrati ponekad, 283 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan Korčula 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4218 Napisano Septembar 27, 2013 Nemanja Stojanović, 1418 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Srander novi nadimak. sinoć je mercedes predstavljao novu S klasu u JDP-u, pa sam krišom pored posla koji sam morao da radim i opalio dve fotke. bukvalno samo dve. evo je lepša. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano Septembar 27, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan Na krovu sveta,Sumadija sunrise ,Oplenac,kraljevski vinogradi 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4218 Napisano Septembar 27, 2013 Nemanja Stojanović, 1418 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan imam dovoljno ovih za foto-priču, ali temu ne bih komentarisao, pa ste osuđeni na samo jednu 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stankovich 54 Napisano Septembar 27, 2013 Svrati ponekad, 125 postova Prijavi odgovor kao problematičan У праву си, нема ту шта да се коментарише. Слободно окачи још коју. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Septembar 27, 2013 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan veceras fotografisano? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Septembar 27, 2013 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Napiši bar šta je povod. Od koga brane Srbiju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Septembar 27, 2013 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Od gej parade... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Septembar 27, 2013 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Oh. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4218 Napisano Septembar 28, 2013 Nemanja Stojanović, 1418 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan staviću još par u onu drugu temu, nadam se da je okej bez teksta. ja ne volim ni da dajem nazive fotografijama, sve to je distrakcija od same fotografije. @ Srander da, od sinoć. a evo jedna tema malo više u duhu BJBa, da ne pišemo previše. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Septembar 28, 2013 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan IMG_8749 by Slobodan Gosic, on Flickr 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelena599 419 Napisano Septembar 28, 2013 Svrati ponekad, 283 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan Korčula, septembar 2013, prvi sunčevi zraci. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4218 Napisano Septembar 29, 2013 Nemanja Stojanović, 1418 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan bend Iceage iz Kopenhagena, 28. IX 2013. u KC Gradu (Beograd). 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Septembar 29, 2013 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan ovde podvlačimo crtu. u ovoj temi više neće biti prihvaćene fotografije bez propratnog teksta. fotografije kao ova šumijeva gde su reči nepotrebne, koje predstavljaju koncept ili ideju, spadaju u temu vaša umetnička dela. za fotografije auspuha postoji tema tvoja omiljena moto slika.... itd. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Septembar 30, 2013 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Posao, koji polako, ali sigurno izumire... Ali ne kod mene! Samo u mojoj ulici je do pre 10 godina, oko 20-tak domaćinstava, bralo i utovarivalo kukuruz, Danas, pored mene još jedan komšija je utovarivao kukuruz.. Komšija se nije zvao, nego se to, na neki način, podrazumevalo da dođe, kao što je nekada bila moba. Tako i sa naše strane. Dobar deo današnje omladine neće da se bavi poljoprivredom, svi hoće u kancelarije (čast izuzecima). I ja imam fakultet i učim i dalje, ali se ne stidim toga da radim. Dok je još naših starih, biće dobro, posle, videćemo... 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Septembar 30, 2013 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan pogodio si me u sred srede. već tri dana tamo na fb-u razglabam na tu temu. pre neki dan došla komšinica da pokupi tikve iz bašte pa sam je slikala s imetkom. divan prizor. juče i prekjuče skupljala orahe i okopavala oko aronije. toliko su me mišići boleli da nisam mogla zaspati. al sltake boli su to. status od juče: teško je kopati al je još teže sedeti. hvala ti živote što me sve živo boli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...