nensy 1263 Napisano Maj 3, 2012 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Skroz gotivna gusenica 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Maj 3, 2012 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Kad zamirisu jorgovani by Slobodan Gosic, on Flickr 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Maj 4, 2012 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan HElios 44m bokeh Taraba by Slobodan Gosic, on Flickr 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ben10 149 Napisano Maj 4, 2012 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Fotografija je nastala u Splitu.Na njoj je moj drug Sale Stojanovic.Aparat je bio panasonic lumix fz30 podesen na auto mod.Odredio je parametre F8,1/500s i ISO80. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Maj 6, 2012 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Rijeka Zalomka kod Nevesinja. Uploaded with ImageShack.us 13 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Maj 6, 2012 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Moja masina za hvatanje miseva Macak by Slobodan Gosic, on Flickr 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Maj 6, 2012 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spaske 197 Napisano Maj 7, 2012 Prošao, 184 postova Lokacija: Kotor Varoš (Republika Srpska) Motocikl: Kawasaki Ninja 250R Prijavi odgovor kao problematičan 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Maj 8, 2012 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Maslacak by Slobodan Gosic, on Flickr 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Maj 8, 2012 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan jeli to tvoj privatni Bambi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Maj 8, 2012 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam se igrao sa dugom ekspozicijom i vodom... Ako pogledate exeif, videćete da je ekspozicija trajala 2 sekunde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2841 Napisano Maj 8, 2012 Drug član, 2754 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam se igrao sa dugom ekspozicijom i vodom... Ako pogledate exeif, videćete da je ekspozicija trajala 2 sekunde Opako izgleda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Maj 8, 2012 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan odličan splash Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ben10 149 Napisano Maj 8, 2012 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam se igrao sa dugom ekspozicijom i vodom... Ako pogledate exeif, videćete da je ekspozicija trajala 2 sekunde Svaka cast za fotku,kristalno je cista i deluje profesionalno.Ja nikada nisam snimio ovakvu fotku tj. ovakav tip fotke.Ekspozicija jeste na papiru trajala 2 sekunde ali je svetlo koje je osvetlilo ovu scenu trajalo mnogo manje i to je pored blende i iso osetljivosti treci pravi parametar ekspozicije ove fotografije.Kako si ovo izveo?Uz ovakvu fotku dugujes i objasnjenje koje ce je uciniti jos zanimljivijom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Maj 8, 2012 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Kako nemam SB800, 900 i sličan blic sa naprednim opcijama sinhronizacije, koristio sam drugi trik - eksponirao flešom. U praksi, podesio aparat tako da mi snimi crnu sliku, mali ISO i veliki f broj (mala blenda), tako da mi senzor ne uhvati nimalo ambijentalnog svetla - radio sam u polumraku. Ekspozicija je 2 sekunde kako bih imao vremena da pritisnem daljinski okidač, uzmem blic u ruke, pustim sijalicu u akvarijum i opalim blicu trenutku kada sijalica pada u vodu. Blic sam postavio na naslabiji bljesak, jer slabiji bljesak kraće traje, što je bitno da bi se zamrzao pokret. Ima nedostataka, dosta refleksija, tako da moram da sve strane akvarijuma obložim crnom bojom i što je najgore, posle svakog bacanja sijalice, mora da se čiste kapljice sa zida. Poželjno je i aparat odaljiti od akvarijuma i slikati jačim zumom 100 i više... Ima tu još caka, igraću se narednih dana pa isprobati razne kombinacije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mc SREMac 1142 Napisano Maj 9, 2012 Zainteresovan, 576 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: MS 1000DS, Apeninac Prijavi odgovor kao problematičan KOmso ova ti je prava! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spaske 197 Napisano Maj 9, 2012 Prošao, 184 postova Lokacija: Kotor Varoš (Republika Srpska) Motocikl: Kawasaki Ninja 250R Prijavi odgovor kao problematičan jeli to tvoj privatni Bambi? Ne to je iz zoo u Banja Luci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Maj 9, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Sstruja, bravo na slici i objašnjenju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Maj 9, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Današnja fotka mog paradajza 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Maj 10, 2012 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Moj prijatelj Mark Kolorado 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Maj 10, 2012 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan BRci by Slobodan Gosic, on Flickr 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 976 Napisano Maj 11, 2012 Ol' dirty bastard, 619 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: TDM Prijavi odgovor kao problematičan Strujo priznaj koliko si puta skljocnuo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Maj 11, 2012 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Oko 100 puta, manje više... setovanje aparata da se ubije ambijentalno svetlo pa podešavanje ekspozicije... najgore od svega je što treba da se brišu zidovi akvarijuma od kašljica i mehurića nakon svakog pokušaja... a dobro je što se radi u polumraku pa kada blic sevne, vidim gde je sijalica pa ako promašim ne moram da se šetam da vidim fotografiju.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Maj 11, 2012 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Promashio si podforum spaske... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Maj 12, 2012 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Moja rodjakica Mnogo je slatka, ali na zalost neuhvatljiva, pogotovo sto sam fotkao heliosom Sofija by Slobodan Gosic, on Flickr Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...