Jump to content

Moto Zajednica

Hrvatska -Rijeka...

Recommended Posts

• U prolazu, 72 postova

A INA kod Tuhobića???? Imaš ih ukupno 3 na autocesti!

Malo si se zahebo , ima ih 4 na potezu Zagreb - Rijeka : Petrol kod Jastrebarskog,

INA Vukova Gorica, Tifon Ravna Gora i INA Tuhobić  :) Prošao prekjučer, idem

opet sutra  ;D

Ina Vukova Gorica je otvorena prekjučer!  ;) Ali kad smo već kod nje,postoji li silazak iz smjera ZG prema Ri?

Jel to obicnim putem kad idem ili autocestom? Sta vi predlazete.Kuda bi bilo bolje interesantnije.

Od Karlovca do Rijeke obavezno starom cestom. Nema prometa, priroda je OK, nema puno naselja pa se možeš naganjati. Stara cesta Ka-Ri ti je poznata cesta gdje se ekipa iz okolice ide nateravati. Ne utrkuj se sa lokalcima, oni ti cestu znaju napamet.  :)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1367 postova
  • Motocikl: Tuareg 660

Ina Vukova Gorica je otvorena prekjučer!  ;) Ali kad smo već kod nje,postoji li silazak iz smjera ZG prema Ri?

Da. A za nekoliko dana se otvara i OMV odmah iza naplatnih kucica Lucko  :)

• Svrati ponekad, 438 postova
  • Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022

Evo danas sam stigao kuci iz Hrvatske bilo mi je super samo sam dobio losu vest kad sam bio tamo.Naime mama mi dozivela slog >:(.E tu sam se skenjao totalno.No Nisam se odmah vratio kuci,zbog loseg vremena Bilo mi je inace super sad idem da odmorim pa cu vam ispricati sve detalje .I tako. ;)

Pa evo ovako krenuli smo ja i lepsa polovina u petak ujutru oko pet ujutru od stvari nismo bas puno nosili kao sto svi znate malo mesta nosio sam jedan ranac kao i devojka jedan malo veci od cega joj i bolela ledja i tank torbu.

Negde oko 7:30 sam bio na granici ,samo formalni pregled kod nasih a Hrvati samo su rekli vozi nisu ni pasose trazili.I tako nastavili put ka Zagrebu  auto putem Bogme putevi su im daleko u boljem stanju nego nasi ,lepsi, uredniji.Malo cesce smo stajali zbog dupeta trnulo mi je na svakih 100-130km I naravno tankovali. vozio sam u pocetku oko 150km/h posle u Gorskom kotaru oko 130km/h pandura nigde nisam videoKada smo stigli na Gorski Kotar e tu je bilo najveselije malo smo pokisli nista strasno oko 13h stigli smo kod strica .

Sreca pa nismo ni hranu ni smestaj placali pa smo dosta jeftino prosli.

Bilo mi je super problema nisam ama bas nigde imao.Cak  sam se i upoznao sa nekima bilo im je interesantno sto sam dosao iz Srbije.Na Jadranskoj magistrali bas dosta bajkera uglavnom Nemci,Talijani ,Madjara sam dosta vidjao svi se javljaju a ne kao ovde ja se javim onaj me ispali .

Vozili smo se tamo vamo sa curom bilo je fino,4 dana se nismo mogli kupati zbog kise koja je bas padala,tek u nedelju se razvedrilo.

U ponedeljak ujutru smo krenuli kuci oko 7:30 sve je ok proslo vozio sam negde oko 150-160km/h stigli smo negde oko 1h.

Sve u svemu me ta vest oko keve me malo iznerviralo ali sta da se radi .Planirao sam put nazad do Plitvickih jezera pa preko Bosne nazad ali poremetio se plan.

Obecao sam nekima da cemo se videti ovom prilikom im se izvinjavam sto nisam ima vremena a ni mogucnosti.Zbog ovoga sto se desilo.Naime ja sam u petak otisao i bas sam u Ponedeljak zvao kuci i pricao sa njom i posle toga se to desilo. Ali hvala bogu bice ona ok sad je malo bolje moze da hoda prepoznaje sve normalno samo ne moze da govori .

Slike samo da ukapiram kako se postavljalju miniaturno pa cu postaviti koju fotku.

Ukupno 1496km sam presao .oko 150eur.me kostao put tamo nazad,i a vam kazem mnogo manje trosi motor sa Hrvatskim benzinom oko 6l pri brzini 150km/h na 100km.

Nije bas pametno zaustavljat se na zaustavnoj traci na auto-putu (a i kaznjivo je)  :)

Ebiga brale kad sam promasio skretanje za benzinsku posto sam mislio da je sa desne a ono bese sa leve kad idem prema Rijeci nevedis sirota mi devojcica jedva  ;Dhodala E a bas tuda murija prosla kad sam tu stajao nisu ni obracali paznju ai otkud su oni znali zasto sam ja stao mogo sam im kazati neki defekt i sta onda nikom nista  ;) Ma dupe je to bilo u pitanju.E jebiga mogli smo na pice da odemo da sam znao da si Rijecanin.Pozdrav.

slike a zelite jos evo samo da smanjim . 8)

E jebiga mogli smo na pice da odemo da sam znao da si Rijecanin.Pozdrav.

Pa dolazit ces jos, nadam se  :)

Nadam se ;)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja