valkira 16 Napisano Jun 1, 2011 U prolazu, 23 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KtM Prijavi odgovor kao problematičan Gledam na netu ali nista ne mogu da nadjem? Gde u Beogradu uzeti Leo Vince? Da li neko moze da mi baci neki link ili broj na koji mogu da se raspitam oko cena itd... Uzeo bih za V Stroma izduv... Pa ako neko ima iskustva nek javi Hvala 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1878 Napisano Jun 1, 2011 Skuteras, 3690 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Motoghost i autocom bi trebalo da imaju Leo Vince Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Jun 1, 2011 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Pozovi TRION motors 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaximo944 127 Napisano Jun 4, 2011 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Novi Beograd-Bezanija-Bologna Motocikl: Ducati 944 000012....i od neki dan jedan Ducati ST4s Prijavi odgovor kao problematičan mogu da ti donesem iz italije.radim arrow mada ima i jeftinijih varijanti auspuha ako nezelis da potrosis cifretinu.063319224 vlada,pozz... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Jun 13, 2011 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan mogu da ti donesem iz italije.radim arrow mada ima i jeftinijih varijanti auspuha ako nezelis da potrosis cifretinu.063319224 vlada,pozz... koliko para za 72093PD Arrow (izduvne grane za Afriku) ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaximo944 127 Napisano Jun 17, 2011 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Novi Beograd-Bezanija-Bologna Motocikl: Ducati 944 000012....i od neki dan jedan Ducati ST4s Prijavi odgovor kao problematičan kolektori racing 72093pd arrow za tvoj motor kostaju 250 eura,novi,uvezeni. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Jun 17, 2011 (promenjeno) Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan evo i par slika da vide ostali o chemu se pricha... ja sledeceg meseca moram da odvojim pare za more ali u avgustu poslujemo... hvala puno, cena korektna, kao na ebay-u... radije cu tebi dati pare nego tamo nekom liku u italiji Promenio Jun 17, 2011 član rusic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
valkira 16 Napisano Jun 17, 2011 U prolazu, 23 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KtM Prijavi odgovor kao problematičan Za koliko bi para mogao da mi doneses Arrow izduv za V Stroma DL650? Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaximo944 127 Napisano Jun 17, 2011 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Novi Beograd-Bezanija-Bologna Motocikl: Ducati 944 000012....i od neki dan jedan Ducati ST4s Prijavi odgovor kao problematičan javim ti za vikend.izvini,radim u servisu pa negledam puno kompjuter.ja arrow auspuhe uvozim direktno iz fabrike tako da je sve novo.ako neko ipak zeli da potrosi manje,ostaje opcija polovno ali na to treba sacekati jer ih nema na svakom cosku jel.pozdrav svima,063319224 Vlada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaximo944 127 Napisano Jun 17, 2011 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Novi Beograd-Bezanija-Bologna Motocikl: Ducati 944 000012....i od neki dan jedan Ducati ST4s Prijavi odgovor kao problematičan evo nadjoh u kompu cenovnik arrowa pa da ti napisem.omas dva finalna terminala ili topa kako ih zovete,jedan od titanijuma i kosta 400 eura i drugi od aluminijuma i kosta 280 eura.oba su homologovana za ulicno koriscenje i ako hoces,izvadis db kiler pa dobijes otvorenu verziju.postoje i kolektori za tvoj motor koji idu sa oba ova terminala,kostaju 400 eura ali moras da skines centralnu nozicu i sigurno bi morao da dodas sportski filter i da uradis karburaciju je onda dobijas komplet race verziju i podosta konja vise.etp pa izaberi,pozdrav... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
racer_zx6r 7 Napisano Jun 21, 2011 U prolazu, 5 postova Lokacija: Sjenica Motocikl: kawasaki zx6r Prijavi odgovor kao problematičan da li bi mogao da mi das cenu za neki dobar izduv za kawasakija zx6r 2008.god,imam k&n imam i power komander i imam neki top koji sam uzeo polovan u n sadu,pa me interesuje koliko bi me kostao neki dobar izduv,moze cena za komplet izduv,a moze i samo za top pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaximo944 127 Napisano Jun 21, 2011 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Novi Beograd-Bezanija-Bologna Motocikl: Ducati 944 000012....i od neki dan jedan Ducati ST4s Prijavi odgovor kao problematičan ciao,naravno da moze.samo da te pitam neke stvari.jel ti je terminal ispod sica ili je sa strane tipo tradicionalno i jel je 636 ili 600cc?063319224 Vlada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxMark 2 Napisano Jun 26, 2011 U prolazu, 35 postova Lokacija: NEGOTIN Motocikl: Kawasaki 636 Prijavi odgovor kao problematičan Koja bi cena bila samo za grane leo vince za kawasaki 636 2006 , inace auspuh ide ispod sedista ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Jun 27, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Molim vas da priču o trgovini i ciframa nastavite na PP ili u komercijalnim temama (Moto berza). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...