GhostRiderTuningFzr 0 Napisano Maj 30, 2011 U prolazu, 45 postova Lokacija: La-Bg-Ar Motocikl: Honda CBR 929 RR RCV 211 REPSOL 46,Yamaha YZF750 SP Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem znaci bombinu za navedeni model (Apriliu AF1 125) ili prima na poklon,marka i oznaka bombine je SEM TM 14-04 i brojevi koji pisu ispod 101.888.00 HITNO MI TREBA DA BI UPALIO OVAJ MOTOR jel ne znam dali je bombina posto ne daja znake zivota ne daje varnicu i slicno,a kad merim amperazu do zica dolazi struja normalno,ali bombina nepusta struju na svecici. Ako neko zna ili ima da mu kupi prasinu a da mu netreba ili prodaje neka se javi na P.P HITNO... Evo i slike kako izgleda... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Maj 30, 2011 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Druze ne mora bas ta bobina, moze bilo koja za jednocilindricni motor, ja sam evo bas pre neki dan kupio ovde na forumu od nekog yamahinog skutera 49ccm, nadam se da ces naci, pozz! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Maj 31, 2011 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem znaci bombinu za navedeni model (Apriliu AF1 125) ili prima na poklon,marka i oznaka bombine je SEM TM 14-04 i brojevi koji pisu ispod 101.888.00 HITNO MI TREBA DA BI UPALIO OVAJ MOTOR jel ne znam dali je bombina posto ne daja znake zivota ne daje varnicu i slicno,a kad merim amperazu do zica dolazi struja normalno,ali bombina nepusta struju na svecici. Ako neko zna ili ima da mu kupi prasinu a da mu netreba ili prodaje neka se javi na P.P HITNO... Evo i slike kako izgleda... kao sto kolega Nile rece,mozes staviti bilo koju,npr od tomos automatica ili apn onu spoljnu,imas je po 1200-1300 dinara novu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostRiderTuningFzr 0 Napisano Maj 31, 2011 U prolazu, 45 postova Lokacija: La-Bg-Ar Motocikl: Honda CBR 929 RR RCV 211 REPSOL 46,Yamaha YZF750 SP Prijavi odgovor kao problematičan problem je sto ja nema dve zice kako na skuteru ili kako na apencu nego cetiri zice, i elektronska je, a bombinu od apena ima novu stoji mi kod kuce, kako nju da priljucim?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostRiderTuningFzr 0 Napisano Maj 31, 2011 U prolazu, 45 postova Lokacija: La-Bg-Ar Motocikl: Honda CBR 929 RR RCV 211 REPSOL 46,Yamaha YZF750 SP Prijavi odgovor kao problematičan ako neko zna kako da prikljucim bombinu sa skutera ili slicno neka mi se javi, posto mi je hitno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CIPURA 215 Napisano Maj 31, 2011 Moto servis Lion-s, 126 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Suzuki dr 600,Kawasaki klr 600,Bmw r 1100 rt,Suzuki dr 750 big,Suzuki epikuro Prijavi odgovor kao problematičan ja sam na moju stavio ignitor i bobinu od kineza i radi extra vici da ti objasnim 0641191390.pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostRiderTuningFzr 0 Napisano Maj 31, 2011 U prolazu, 45 postova Lokacija: La-Bg-Ar Motocikl: Honda CBR 929 RR RCV 211 REPSOL 46,Yamaha YZF750 SP Prijavi odgovor kao problematičan ok druze,vicem te to da mi objasnis kako da uradim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostRiderTuningFzr 0 Napisano Maj 31, 2011 U prolazu, 45 postova Lokacija: La-Bg-Ar Motocikl: Honda CBR 929 RR RCV 211 REPSOL 46,Yamaha YZF750 SP Prijavi odgovor kao problematičan moze bombina i od PIAGGIO FREE-a ako neko ima na prodaju ili zna da neko prodaje neka se javi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Maj 31, 2011 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan mora da ima ove 3 zice kod af1 a? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostRiderTuningFzr 0 Napisano Maj 31, 2011 U prolazu, 45 postova Lokacija: La-Bg-Ar Motocikl: Honda CBR 929 RR RCV 211 REPSOL 46,Yamaha YZF750 SP Prijavi odgovor kao problematičan Ne, evo kako izgleda bombina na PIAGGIO Free( ona ima ovu crnu zicu koja je masa i ima tri dzeka to moze lako da se namesti zelana na zelnu zicu,crvena na crvenu i narandzasta na belo ovo sto ima... samo mi je bitno da bombina radi nista vise... a povezivanje je jednostavno, samo sto nema zice da izlaze kako kod ove bombine za af1) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostRiderTuningFzr 0 Napisano Jun 1, 2011 U prolazu, 45 postova Lokacija: La-Bg-Ar Motocikl: Honda CBR 929 RR RCV 211 REPSOL 46,Yamaha YZF750 SP Prijavi odgovor kao problematičan Moze lock,bombina isprevna, bio je upitanju kvar na prkeidacu za paljenje i gasenje struje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...