Jump to content

Moto Zajednica

Beton Jungle Bikers SHOP

Recommended Posts

• I N S T R U K T O R, 1205 postova
  • Motocikl: R 1200 R

Pauk... hvala na strpljenju, narucicu, pa kad stigne, trebace ih dosta, ima tih freewind..........

mata16v....ja ti nisam neki kompjuteraski tip pa nisam razumeo ni koje pantalone, a ni koja slika na avataru ? Jel slika nekih pantalona na nekom avataru....izvini stvarno se ne snalazim, ako nije problem na PP mi to pojasni da se ne brukam pred svima....HVALA !!!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Izvini !!!!!!

Imali smo u auto skoli polaganje voznje, osoblje mi ima grip, pa sam trcao od poligona do skole i jos okolo sve do 15 h.

Jos jednom izvini !!!!!!

• Brmbrm, 448 postova
  • Motocikl: KTM Life Race

Odem ja juce do BJB shop/a ali ne radi :-\

E sad probacu sledece subote, samo me zanima da li neko zna da li Jasminko prima i plastiku (kartice)?

• Zainteresovan, 558 postova
  • Motocikl: 04 Yamaha R1, 15 Kawasaki ZX-14R 30th Anniversary LE, 01 Ducati Monster S4, 21 Vespa Primavera 150 Sean Wotherspoon, 16 Aprilia Dorsoduro 750, 01 Suzuki Hayabusa, 14 Harley-Davidson Road King FLHR, 94 Suzuki RM250

Odem ja juce do BJB shop/a ali ne radi :-\

E sad probacu sledece subote, samo me zanima da li neko zna da li Jasminko prima i plastiku (kartice)?

Zavisi kad si otshao.Subotom radi do 15h.A ako nije bio u shop-u,najverovatnije je vreme provodio u auto shkoli.A za plastike nisam siguran.Ipak,cekamo Jasminka...

Joj, pa ili sam u skoli ili u radnji, sad kad je zima, vise sam u skoli zbog grejanja. Ponekd trknem do banke ili SUP-a na pola sata, ali to je zato jer je zima , tj. nije nam sezona.

Plastike jos ne primam, ali ne zato sto necu nego sto je preko 30.000.din onaj citac kartica, pa samo da skupim koji dinarcic.......

Mito, ne bih par dana na forumu pa sad tek videh ovo za plocice, javljam ti sutra kad budem u radnji.

• Brmbrm, 448 postova
  • Motocikl: KTM Life Race

Ma bio ja oko dvojke. A u skoli kazu da nece dolaziti. Ali nema veze, dosao sam bez para; samo sam hteo da vidim sta se nudi jer sam freshmen- 2007 je prva godina u voznji motorm pa mi treba svasta od opreme...

• AntiFabrikanT , 65 postova
  • Motocikl: match not found

ja se izvinjavam sto tek sad pisem ovo u ovoj temi, ali jbg nov sam clan...

Jasminko svaka cast!!!!! Samo napred!!!!!!

moracu da dodjem do tvog shop-a cim sredim skut,  trebace mi neke sitnice(podkape).

Hvala  na podrsci !

Takodje hvala na razumevanju !

Za sada sam sam, a nekad moram biti na vise mesta istovremeno, sto mi ne uspeva, ocigledno, pa se desi nekad neki kiks.

Ja cu se truditi, vi me mal razumite, svi smo u zimskoj depresiji, samo da sunce grane......pa i da vi cesce svracate, sve ce biti veselije !!

• Enduraš, 6382 postova
  • Motocikl: CRF300L

Ako ti Jasminko ne pomogne, obrati se sstruji za savet, isto vozi BMW-a i cuo sam da ima neku bravu koja sama pali motor :D ;D

• Drug član, 2314 postova
  • Motocikl: Yamaha XT600

Da, a uz to ti ta brava daje i dodatne konje pa sam sa masinom od 250cc bez problema oprao Acinog Transalpa ;D ;D ;D

Jeste na daljinski, parkiras motor i brava se upali :) :)

Pozdrav !

Ja sam, kad sam  svojevremeno vozio dvotockase marke BMW, kad god sta zagusti zvao Dzeri-ja iz G.Milanovca. On radi BMW. Tel 063-650-239, ako se sta slucajno nije menjalo povodom ovog broja. Znaju to ovi dto teraju BMW, pa ce ako sam pogresio da me isprave.

Sad tek citam, a sad je ponoc, nisam u radnji, ali trebalo bi 99 % da ima, ajde zvrcni me sutra posle 10 h na 319-37-87.

Pozdrav !!!

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja