mata16v 15 Napisano Januar 15, 2008 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Mladenovac N44.26.967 E020.42.012 Prijavi odgovor kao problematičan koliko bi bila cena za pantalone, imas sliku na avataru, dali bi mi odgovaralo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1418 Napisano Januar 15, 2008 I N S T R U K T O R, 1205 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Pauk... hvala na strpljenju, narucicu, pa kad stigne, trebace ih dosta, ima tih freewind.......... mata16v....ja ti nisam neki kompjuteraski tip pa nisam razumeo ni koje pantalone, a ni koja slika na avataru ? Jel slika nekih pantalona na nekom avataru....izvini stvarno se ne snalazim, ako nije problem na PP mi to pojasni da se ne brukam pred svima....HVALA !!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aku 11 Napisano Januar 18, 2008 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: BG Motocikl: TDM 4tx Prijavi odgovor kao problematičan E bre covece ne moze te ni detektiv pronaci... Od sad te zovem pre nego shto krenem do tebe. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1418 Napisano Januar 19, 2008 I N S T R U K T O R, 1205 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Izvini !!!!!! Imali smo u auto skoli polaganje voznje, osoblje mi ima grip, pa sam trcao od poligona do skole i jos okolo sve do 15 h. Jos jednom izvini !!!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano Januar 25, 2008 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Jasminko,jel imas zadnje plocice za Suzuki GSXR600 98god,i cena????pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brmbrm 118 Napisano Januar 27, 2008 Brmbrm, 448 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM Life Race Prijavi odgovor kao problematičan Odem ja juce do BJB shop/a ali ne radi :-\ E sad probacu sledece subote, samo me zanima da li neko zna da li Jasminko prima i plastiku (kartice)? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja88 468 Napisano Januar 27, 2008 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Chicago, IL / Bor, SRB Motocikl: 04 Yamaha R1, 15 Kawasaki ZX-14R 30th Anniversary LE, 01 Ducati Monster S4, 21 Vespa Primavera 150 Sean Wotherspoon, 16 Aprilia Dorsoduro 750, 01 Suzuki Hayabusa, 14 Harley-Davidson Road King FLHR, 94 Suzuki RM250 Prijavi odgovor kao problematičan Odem ja juce do BJB shop/a ali ne radi :-\ E sad probacu sledece subote, samo me zanima da li neko zna da li Jasminko prima i plastiku (kartice)? Zavisi kad si otshao.Subotom radi do 15h.A ako nije bio u shop-u,najverovatnije je vreme provodio u auto shkoli.A za plastike nisam siguran.Ipak,cekamo Jasminka... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1418 Napisano Januar 27, 2008 I N S T R U K T O R, 1205 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Joj, pa ili sam u skoli ili u radnji, sad kad je zima, vise sam u skoli zbog grejanja. Ponekd trknem do banke ili SUP-a na pola sata, ali to je zato jer je zima , tj. nije nam sezona. Plastike jos ne primam, ali ne zato sto necu nego sto je preko 30.000.din onaj citac kartica, pa samo da skupim koji dinarcic....... Mito, ne bih par dana na forumu pa sad tek videh ovo za plocice, javljam ti sutra kad budem u radnji. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1418 Napisano Januar 28, 2008 I N S T R U K T O R, 1205 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Mito -- Nestalo mi plocica 2P 213, to su ti zadnje za GSXR 600, 98, vidi u KDM kod Dekija, trebalo bi da ima. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brmbrm 118 Napisano Januar 28, 2008 Brmbrm, 448 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM Life Race Prijavi odgovor kao problematičan Ma bio ja oko dvojke. A u skoli kazu da nece dolaziti. Ali nema veze, dosao sam bez para; samo sam hteo da vidim sta se nudi jer sam freshmen- 2007 je prva godina u voznji motorm pa mi treba svasta od opreme... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
speed_runner 12 Napisano Januar 28, 2008 AntiFabrikanT , 65 postova Lokacija: Beograd Motocikl: match not found Prijavi odgovor kao problematičan ja se izvinjavam sto tek sad pisem ovo u ovoj temi, ali jbg nov sam clan... Jasminko svaka cast!!!!! Samo napred!!!!!! moracu da dodjem do tvog shop-a cim sredim skut, trebace mi neke sitnice(podkape). Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1418 Napisano Januar 28, 2008 I N S T R U K T O R, 1205 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na podrsci ! Takodje hvala na razumevanju ! Za sada sam sam, a nekad moram biti na vise mesta istovremeno, sto mi ne uspeva, ocigledno, pa se desi nekad neki kiks. Ja cu se truditi, vi me mal razumite, svi smo u zimskoj depresiji, samo da sunce grane......pa i da vi cesce svracate, sve ce biti veselije !! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
parezan 0 Napisano Januar 31, 2008 U prolazu, 38 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Jaminko, imas li SLUCAJNO i mozes li nabaviti ulozak za bravu. F650 '94. je u pitanju.. Ako ne mozes, znas li ko bi mogao... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6392 Napisano Januar 31, 2008 Enduraš, 6382 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti Jasminko ne pomogne, obrati se sstruji za savet, isto vozi BMW-a i cuo sam da ima neku bravu koja sama pali motor ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
parezan 0 Napisano Januar 31, 2008 U prolazu, 38 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan odlicno... ako je na daljinski uzimam odmah Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Januar 31, 2008 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Da, a uz to ti ta brava daje i dodatne konje pa sam sa masinom od 250cc bez problema oprao Acinog Transalpa ;D ;D ;D Jeste na daljinski, parkiras motor i brava se upali :) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1418 Napisano Januar 31, 2008 I N S T R U K T O R, 1205 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ! Ja sam, kad sam svojevremeno vozio dvotockase marke BMW, kad god sta zagusti zvao Dzeri-ja iz G.Milanovca. On radi BMW. Tel 063-650-239, ako se sta slucajno nije menjalo povodom ovog broja. Znaju to ovi dto teraju BMW, pa ce ako sam pogresio da me isprave. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan80 11 Napisano Februar 16, 2008 U prolazu, 50 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Hoce li biti nesto od pantalona i cizmi, ipak sam resio da udjem u sumu?! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1418 Napisano Februar 16, 2008 I N S T R U K T O R, 1205 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Svrati od ponedeljka, ima nesto pantolona i cizama i mnogo mnogo lepih i povoljnih jakni, sto koznih sto platnenih ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Februar 19, 2008 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jel imas filter za vazduh za Hondu Hornet 600 S 2002 godiste ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1418 Napisano Februar 21, 2008 I N S T R U K T O R, 1205 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Sad tek citam, a sad je ponoc, nisam u radnji, ali trebalo bi 99 % da ima, ajde zvrcni me sutra posle 10 h na 319-37-87. Pozdrav !!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...