djura 28 Napisano Februar 10, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan na zalost, nisam ja....Svabi crkle gume na Stromu, pa je iz naftalina izvukao DR-a. Ovaj drugi kolega vozi 650GSNekom je zivot majka...A da, u medjuvremenu stigle i gume... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Februar 11, 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Zar nije prodao DRa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Februar 11, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nije....vidis taj truli zapad - ne moras da prodas jedan motor da bi kupio drugi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Februar 12, 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Nije....vidis taj truli zapad - ne moras da prodas jedan motor da bi kupio drugi Ma znam ja da to njemu nije problem , nego cisto razmisljam sta ce mu dva dosta slicna motora po koncepciji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Februar 12, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Na DR ima offroad gume (u stvari 50-50), on je i dosta laksi pa mu sluzi kao dirtbike, a Strom mu je za asvalt. To sto ga upali jednom u 4 meseca je druga stvar Mislim da za njega u US ne bi mogao da dobije mnogo vise od $1000 u kakvom je stanju sada (a i star je 7 god i presao je boga oca), tako da mu se ni ne isplati da ga prodaje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Februar 13, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan DR650 se ne prodaje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 943 Napisano Februar 13, 2006 Drug član, 1574 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan ima li neko informaciju gde je to tacno slikano u CA, ja sam tamo zavrssio skolu, bas me zanima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Februar 13, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ima li neko informaciju gde je to tacno slikano u CA' date=' ja sam tamo zavrssio skolu, bas me zanima.[/quote'] Endurac, to je bilo ovde: Paramount mountain a jezero je Lake Elsinore. Istocno od LA, bas izmedju 405 i 15. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 943 Napisano Februar 14, 2006 Drug član, 1574 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Djuro kralju, svaka cast, ...bas sam hteo da pitam jel preko gugla satelit. Prolazio sam cesto autoputem ali onim pacifickim, motao se okolo, na 100inak km od tog mesta ali u taj deo tacno bas nisam zalazio. Extra! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Februar 14, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Djuro kralju' date=' svaka cast, ...bas sam hteo da pitam jel preko gugla satelit. Prolazio sam cesto autoputem ali onim pacifickim, [/quote'] PCH? Ma oko LA ima fantasticnih puteva za motor. Puno je nekih brda, asvalt perfektan a saobracaja ni nema - skoro da mozes da koristis i suprotan smer. A klima.....znas i sam...u sedlu 12 meseci godisnje :crybaby: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 943 Napisano Februar 17, 2006 Drug član, 1574 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan MA da super je, za CA kazu da je velicine bivse Yuge i da ima slicnu klimu...mada,,, ja se secam kisnih i hladnih januarskih meseci, al ok, ja sam bio kod SF. U Sonora brdima je ozbiljan sneg, i dole na grani sa Nevadom:) De s se ti motao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Februar 17, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan MA da super je' date=' za CA kazu da je velicine bivse Yuge i da ima slicnu klimu...mada,,, ja se secam kisnih i hladnih januarskih meseci, al ok, ja sam bio kod SF. U Sonora brdima je ozbiljan sneg, i dole na grani sa Nevadom:) De s se ti motao?[/quote'] Ja sam bio uglavnom na jugu. San Diego, Long Beach, LA. U SF sam isao jedno 5x ali sve na po 2,3 dana. Inace, za kisu si u pravu. Secam se pre nekoliko godina El Nino, jebote, ja mislim da je padala kisa mesec dana, svaki dan! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 943 Napisano Februar 20, 2006 Drug član, 1574 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Ufff Long Beach...a tek Ocean Beach! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...