Guest Cubric Napisano Jul 30, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan KRIV JE Što duže vremena nigde ne radi, a neće ni da se zaposli, već život provodi u besposličenju i skitnji... Imenovani već duže vremena nigde ne radi već se bavi skitnjom i besposličenjem, kao i da se kreće u razna problematična društva. Pored toga imenovani ima svoj motor koji nemilosrdno upotrebljava i troši gorivo, odnosno to nije njegov motor već nekog njegovog druga koji redovno upotrebljava i služi se njegovom šoferskom dozvolom AAaahahahaha, ne mogu da verujem. Stvarno nema smisla, nemilosrdno upotrebljavati motor, i još trošiti gorivo, eeejj... na ovu skupoću. Još pismen čovek... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
parezan 0 Napisano Avgust 2, 2007 U prolazu, 38 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Strava Sto je najgore, zbog koriscenja tudje dozvole je i mogao popiti kaznu, ali on je KRIV zato sto nigde ne radi i NECE da se zaposli... "...VIDJA SE U RAZNA NEPOZELJNA DRUSTVA..." covek je bar pismen, za razliku od sudije ;D " Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Avgust 2, 2007 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Mrle gde zivis da dodjem do tebe da postanem clan mafije? Pa da imam gospodski i dobro placen posao ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duh 4 Napisano Avgust 2, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha Xt 600 Prijavi odgovor kao problematičan "pismen, neosudjivan i ne kaznjavan" Sto se ne moze reci za sekretaricu koja je kucala ;D "Smrt fasizmu- Sloboda narodu" ;D Nemilosrdno trosenje tudjeg motora necu da komentarisem jer nije drugarski... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8745 Napisano Avgust 2, 2007 nekrunisani kralj moto cigana, 3209 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Mrle gde zivis da dodjem do tebe da postanem clan mafije? Pa da imam gospodski i dobro placen posao ;D ;D lepo pise u profilu: BGD, Banovo brdo republika ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Avgust 2, 2007 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan A jel dajete neke clanske karte? pa da mogu da pokazujem okolo da se zna ko je clan MAFIJE bre! :o ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8745 Napisano Avgust 3, 2007 nekrunisani kralj moto cigana, 3209 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan A jel dajete neke clanske karte? pa da mogu da pokazujem okolo da se zna ko je clan MAFIJE bre! :o ;D jednom odemo negde na pice do 3-4h ujutru, onda kupimo klopu u Pozeskoj i dodjemo da jedemo do 6h ujutru kod mene u dvoristu, e posle toga si etiketiran i veliki kandidat za clana "mafije" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1973 Napisano Avgust 3, 2007 Aktivirao se na času, 3281 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: Tamić XL-1000V Prijavi odgovor kao problematičan jednom odemo negde na pice do 3-4h ujutru, onda kupimo klopu u Pozeskoj i dodjemo da jedemo do 6h ujutru kod mene u dvoristu, e posle toga si etiketiran i veliki kandidat za clana "mafije" ''...što namerno jedu skupe hamburgere do u sitne sate...'' Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Avgust 3, 2007 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Skoro u francuskoj, zena sa detetom u kolicima stoji na pesackom i ceka da neko od DEBILA u kolima stane, kad sam dosao do pesackog, stanem da je propustim, ona klimne glavom i nasmeje se a debili u kolima iza mene, par njih, trube ko' sumanuti ! Ljudi, sami moramo da popravimo sliku o nama !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleSlash 12 Napisano Maj 27, 2009 Svrati ponekad, 181 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Yamaha FZX 750 Prijavi odgovor kao problematičan evo jednog zanimljivog dokumenta... Kad procitate shvaticete o cemu se radi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1369 Napisano Maj 27, 2009 Drug član, 1139 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene se nevidi nista ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spike 1 Napisano Maj 27, 2009 U prolazu, 88 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ni ja nevidim nista..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleSlash 12 Napisano Maj 27, 2009 Svrati ponekad, 181 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Yamaha FZX 750 Prijavi odgovor kao problematičan evo sad se vidi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Maj 28, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan evo jednog zanimljivog dokumenta... Kad procitate shvaticete o cemu se radi VRH! Okrivljeni ..........iz Beogarda,rodjen 1926 god.,bez posla,neozenjen,drzavljanin SFRJ,pismen,...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleSlash 12 Napisano Maj 29, 2009 Svrati ponekad, 181 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Yamaha FZX 750 Prijavi odgovor kao problematičan evo jednog zanimljivog dokumenta... Kad procitate shvaticete o cemu se radi VRH! Okrivljeni ..........iz Beogarda,rodjen 1926 god.,bez posla,neozenjen,drzavljanin SFRJ,pismen,...... on jeste pismen , ali ove Sudije nisu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Maj 29, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan evo jednog zanimljivog dokumenta... Kad procitate shvaticete o cemu se radi VRH! Okrivljeni ..........iz Beogarda,rodjen 1926 god.,bez posla,neozenjen,drzavljanin SFRJ,pismen,...... on jeste pismen , ali ove Sudije nisu Izgleda da je tako! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Maj 30, 2009 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan U vecini slucajeva stajem i propustam pesake osim ako svojim postupkom ne "zabagujem" raskrsnicu.Pokazem rukom da predju i vecina ili klimne glavom ili se osmehne,nekima mogu i sa usana da procitam "hvala".Mada ima i skotova ali o tome necu da pricam.Ovo smatram nekom osnovnom kulturom i komunikacijom u ova cudna vremena kad su svi u nekom speedu a neki cak i na njemu.Kad je kisa trudim se da izbegnem bare uz troroar da nebude kupanja.Svakodnevno sam u saobracaju 150-200km gradske voznje i svestan sam da svega ima ali jednostavno negativne stvari potiskujem i ponavljam u sebi "nista mi nece ovaj dan pokvariti".Sta ima lepse od osmeha koji dobijete kad propustite majku sa detetom ili lepu devojcicu?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Jun 1, 2009 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Bili danas Wolflord i ja u voznji,isli smo starim putem prema NS.On je bio iza mene i isli smo negde oko 80 km/h(ledja otpadose )i obicno imam obicaj da cesto gledam u retrovizore i vozim sredinom trake da me nebi manijaci sa kolima izgurali sa puta kad odjednom proleti neki motor pored mene nisam ni stigao da vidim sta je.Proleteo je mojom trakom jer iz suprotnog pravca su isla kola stalno,znaci da sam krenuo da obilazim neku dzombu (a ima ih) tacno bi ga pokupio,onda sam spazio da ima jos motora iza mene i normalno pomerio sam se u stranu da me obidju.Jedino je zadnji lik lagano nas obisao i cak svirnuo i nastavio za njima.Eto kakvih ima "bajkera". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Jun 1, 2009 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Aaa, pa to se i meni desilo vec 2-3 puta, iako mi je vozacki staz tek 2 meseca... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DJ_MY_SOUL 6 Napisano Jun 6, 2009 U prolazu, 82 postova Lokacija: Mladenovac, Medjuluzje Prijavi odgovor kao problematičan Moj jako dobar prijatelj iz mladenovca, je vozio Diversion-a. I na sred ulice bez zmigavca, neka baba naglo zakoci i iskljuci se da skrene kuci. Naleteo je na nju tacno u sa strane i preleteo auto. Dok je lezao na zemlji sa vrlo vrlo lepim povredama i prelomima i jos ugruvanog i uplasenog, pijani muz od te zene je izleteo iz kuce i poceo da ga sutira i udara cime god je stigao. Toliko koliko ima pravde i kakvo je misljenje prema nama motiristima. Zakljucak : Nas motoriste smatraju za neizivljene budale, koje samo po ceo dan divljaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Jun 18, 2009 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moj jako dobar prijatelj iz mladenovca, je vozio Diversion-a. I na sred ulice bez zmigavca, neka baba naglo zakoci i iskljuci se da skrene kuci. Naleteo je na nju tacno u sa strane i preleteo auto. Dok je lezao na zemlji sa vrlo vrlo lepim povredama i prelomima i jos ugruvanog i uplasenog, pijani muz od te zene je izleteo iz kuce i poceo da ga sutira i udara cime god je stigao. Toliko koliko ima pravde i kakvo je misljenje prema nama motiristima. Zakljucak : Nas motoriste smatraju za neizivljene budale, koje samo po ceo dan divljaju. Jel mu u medjuvremenu pijani muz prepisao kucu, okucnicu i donji ves? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Jun 18, 2009 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Evo jednog mnogo leeeepog mishljenja o bajkerima, pogotovu choperashima... Pojachajte ton pa ko zna engleski nek se ubije od smeha ;D ili tuge Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki021 27 Napisano Jun 24, 2009 Svrati ponekad, 195 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Er 6n Prijavi odgovor kao problematičan Evo jednog mnogo leeeepog mishljenja o bajkerima, pogotovu choperashima... Pojachajte ton pa ko zna engleski nek se ubije od smeha ;D ili tuge Pre ce biti od tuge. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
El Muerte 355 Napisano Jun 24, 2009 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XV 250 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je ovo vishe smeshno nego tuzno, jer je onaj motorista ocigledno OK. Ali to moras biti pacijent za ovaj manevar. Pazi samo: -Pretiche drugo vozilo u krivini -Pretiche preko duple pune linije -Sve to na shumskom putu koji ne poznaje -i na kraju maestralno navaliti na zadnju kochnicu Bas skolski primer kako se NE PRETICHE.Naslov je primeren. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Jun 24, 2009 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Ej al jeste chuli onaj deo: "Dude they`re gonna beat our asses, let`s get out of here!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...