Jump to content

Moto Zajednica

Suzuki GSXR 750 K4

Recommended Posts

• U prolazu, 14 postova
  • Motocikl: Suzuki GSXR 1000 K5, Yamaha R6 2014 Racing

Ako je neko zaiteresovan neka pogleda ovaj oglas http://www.mojauto.rs/polovni-motori/671090_Suzuki_GSXR_2004_god ,hteo bih da prodam ili menjam za novijeg K6-K7 600-750 uz moju doplatu,registrovan pre par dana....tacnije 25.05.2011,na mom imenu se vodi tako da se prevod moze obaviti lako i za sve informacije zainteresovani mogu da me pozovu na 064/3971-537 ili 061/3333-988 jer ne budem toliko cesto na forumu da se dop. sa svima zbog posla!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 14 postova

Novi lanac i lancanici DID zlatna serija,gume odlicne,plocice skoro nove,nove svecice Denso,uradjen servis(ulje i filter-IPONE),xenon,Puig double-bouble zatamnjeni vizir,aluminijumski crash-bars,poklopac zadnjeg sedista u boji motora,preklopni nosac tablice,karbon migavci,reflektujuce trakice,silikonske GSXR rucke,i jos mnogo drugih sitnica i detalja....

• U prolazu, 14 postova

Hehehehe......hvalaaa,motor sam za sebe sredjivao jer ja volim da to sve bude u dlaku sredjeno i kako treba :) prodajem ga samo zato sto bi uzimao sebi nesto novije,skupio sam nesto para pa da ne potrosim na gluposti nego na nesto sto ce mi ostati i sto ce me sluziti narednje 2-3 god. Ako neko ima neki K6-K7 600-750 i ako ga zanima zamena uz doplatu,neka mi se javi ;)

• Drug član, 2479 postova
  • Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06

Neka perla sa efektom ? Koja je marka boja koju si koristio, bas lepo izgleda.

• U prolazu, 14 postova

Ja vam ne mogu to recima opisati koliko je ova boja cudna i kako samo reaguje na suncu i u mraku,sto bi rekli "boja je pizdarija" :) Nekad je cisto bela,a nekad vuce malo na slonovu kost i preliva se na plavu. Motor sam kupio tako ofarban i taj lik ga je farbao iz gusti samo jer voli tu boju,ali da se ne lazemo bio je sa desne strane malo izgreban jer je neko kliznuo sa njega,ali sreca nije nista osteceno osim farbe i nalepnica,cak ni plastika nije pukla nigde,i boja je naravno sve regularno zavedena i promenjena u novoj saobracajnoj dozvoli! ;)

• U prolazu, 7 postova
  • Motocikl: TDM 900

E moj brate tesko ces prodati ,pogledaj za koliko ja prodajem na forumu moju masinu,i nema kupaca,nemaju ljudi para!!!

• U prolazu, 14 postova

Znam brate moj,ali eto ajde cisto da pokusam.......mozda se i nadje neko,jer uzima mi se nesto novije a ako nista onda neka ostane kod mene do sl. god. jer znam da sam miran i da ne moram nista da diram na njemu jer je sve novo :)

• U prolazu, 14 postova

Ma moze i zamena,samo niko da ponudi ono sto ja trazim tj. sto se meni svidja. Nasao sam K7 600 u BG koji mi se svidja,ali lik hoce samo kes ili zamena za 1000ccm3 jbg. :(

• U prolazu, 14 postova

Danas sveze uradjena dijagnostika i podesavanje ubrizgavanja i mapa kod ovlascenog Suzuki servisera!!! Za kes,mozemo da korigujemo jos malo cenu!

• Integrisan, 13069 postova
  • Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750

Danas sveze uradjena dijagnostika i podesavanje ubrizgavanja i mapa kod ovlascenog Suzuki servisera!!! Za kes,mozemo da korigujemo jos malo cenu!

Pa nisi valjda lud da menjaš ovo za 600 - nek je i K15.

• Podržavam 1

• U prolazu, 14 postova

A jbg. brate moj,sve sam bukvalno na njemu sredio i ulozio brdo para u njega i sad mi je zao sto ga prodajem,ali kad mi vise odgovara taj noviji model,jer ja sam nizak malo i kratke su mi malo ruke i onda mi pase vise ovaj noviji model od K6-K7 ato sto je nekako kraci rezervoar i blize su mi komande.....sad znas zasto ga prodajem,a onace nebi jer ne mogu da ga pohvatam prednji kraj u krivinama sa mojim extra dugackim rukama koliko je divlji,bojim se da ne popasem beton ili ko zna sta ne daj Boze zbog toga :care::)

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja