Brrka 226 Napisano Decembar 15, 2007 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Narode, svaka vam cast! Zao mi je sto vas nisam docekao ali nazlalost, vise nemam motor. :'( Ali nadam se da cu vas docekati sa sledeceg ili eventualno ici sa vama. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Mart 15, 2008 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan .. izbacili smo oficijalni trailer koji mozete pogledati na: uziwajte .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano Mart 15, 2008 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Au drama super je trailer Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Mart 15, 2008 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan idešššššššššššššššššššššš..... :o :o :o :o :o F E N O M E N A L N O ! ! ! ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris_LION 1404 Napisano Mart 15, 2008 Zainteresovan, 494 postova Lokacija: Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Auuu nemam rechi .... PREDOBRO JE :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borko87 43 Napisano Mart 15, 2008 U prolazu, 76 postova Motocikl: Honda CM125, Honda CBR 900 (919) RR Prijavi odgovor kao problematičan Auuuuu...pa ovo na Diskaveri treba da ide.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1035 Napisano Mart 15, 2008 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Predobro! Nego kada ce biti gotov kompletan materijal? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Mart 15, 2008 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Lepo osmishljeno! Svidja mi se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Elmo_McElroy 26 Napisano Mart 16, 2008 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Suzuki Bandit 1250 S Prijavi odgovor kao problematičan Trailer je savrsen, ostao sam bez teksta :-X Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivicat13 48 Napisano Mart 16, 2008 Zainteresovan, 712 postova Lokacija: Bliski istok Motocikl: cbr900rr Prijavi odgovor kao problematičan Nije lose ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Mart 16, 2008 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno, secam se ovog kraja trejlera gde se kupate sampanjcem na omv-u a mi vas gledamo sa postovanjem. Kad i gde se emituje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 26 Napisano Mart 16, 2008 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Danas videh Baneta, bmw je jos pod trakama, ali uskoro krece sredjivanje . Lep spotic, nema sta, kad gledam iz mesta se primim na putovanja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano Mart 16, 2008 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Alo pajseri, ODLICAN JE !!!!!!!! Auuuuuu svaka cast, daj dalje!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Mart 16, 2008 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan HitČoveče, razvalili ste! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Mart 17, 2008 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan 10/10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Mart 17, 2008 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan 28/10 Savrseno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Mart 17, 2008 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Kakvi ste vi carevi,jel mozemo disk da kupimo na svakom kiosku? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mlader 251 Napisano Mart 17, 2008 ..., 355 postova Lokacija: Bgd Motocikl: VFR750F, XRV750, KTM 250EXC Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ljudi, bas nam je svima ultra-drago sto vam se svidja, to nesto znaci. Trejler u malo boljem kvalitetu i sa engleskim titlovima mozete da skinete sa> http://rapidshare.com/files/99771213/Zemlja_Vatre-trejler.zip.html Ima 35MB i dosta je bolji od onog sa Youtube-a, a u ful kvalitetu ima oko 800MB... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Mart 18, 2008 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan I sta kazete 11 HILJADA KM... ;D ;D ;D Hitmene, montiras alal ti cufte ;D Bravo za konkurenciju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano Mart 18, 2008 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Mart 18, 2008 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan I sta kazete 11 HILJADA KM... ;D ;D ;D e moj Dane .. nije swe u kwantitetu ali polako .. naucichesh ;D ;D hwala na podrshci .. zelimo srecu i mi wama ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano Mart 18, 2008 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan I sta kazete 11 HILJADA KM... ;D ;D ;D e moj Dane .. nije swe u kwantitetu Opet si isao u neku stetu ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Mart 18, 2008 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan I sta kazete 11 HILJADA KM... ;D ;D ;D e moj Dane .. nije swe u kwantitetu ali polako .. naucichesh ;D ;D hwala na podrshci .. zelimo srecu i mi wama ;D evo ga jos jedan tehnicar, sa malim ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Mart 18, 2008 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan I sta kazete 11 HILJADA KM... ;D ;D ;D e moj Dane .. nije swe u kwantitetu ali polako .. naucichesh ;D ;D hwala na podrshci .. zelimo srecu i mi wama ;D evo ga jos jedan tehnicar, sa malim ;D e .. idi nadji neku ribu .. nemoj owde nas da je... i spamujesh ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pera Pop 596 Napisano Jun 24, 2017 Svrati ponekad, 360 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Jedan od najboljih putopisa na forumu, ako ne i najbolji. Morao sam da ga vaskrsnem da i neki novi clanovi mogu da ga procitaju. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...