Jump to content

Moto Zajednica

Azerbejdzan 2007 - caspian sea tour

Recommended Posts

• Drug član, 2247 postova
  • Motocikl: Triumph Tiger 800xc

Hitman,

Ako se potrefite u nekom ratnom podrucju, posalji neku sliku - cisto da da smanjis troskove puta. kao i uvek sve dobre su $50  komad.

Pozdrav,

Gremlin

hehehe, Azerbejdzan out :)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• In Mud We Trust, 1918 postova
  • Motocikl: 950ADV

Hitman,

Ako se potrefite u nekom ratnom podrucju, posalji neku sliku - cisto da da smanjis troskove puta. kao i uvek sve dobre su $50  komad.

Pozdrav,

Gremlin

Ahahahahaha !!! Azerbejdzan out!!!  mozda ga i usere !!! vidis da se nesto komesa u turskoj !!!

Hitman,

Pozdrav,

Gremlin

Ahahahahaha !!! Azerbejdzan out!!!  mozda ga i usere !!! vidis da se nesto komesa u turskoj !!!

Hitman & Mladen full service - photo - video - news  ;D ;D ;D

Shoting under fire  ;D ;D ;D

• - enduro sector -, 2146 postova
  • Motocikl: adventure

Weliki pozdraw iz Tbilisija (Gruzija) .. za sada 5200 km-a, 32. dan na putu. Owde je mnooogo lepo,a i gruzinsko wino kao i gruzinke ne zaostaju .. za nedelju dana krecemo na poslednju etapu ka Kaspijskom Moru ..

p.s. owde leto  ;D

wishe info.-a i fotki www.nakrilimavetra.com

Pozdrav putnicima.

Bane dali si nasao resenje za sve ove dane puta kako da prekidas visoki napon?

Bane ti poruchio da je zato i fasowao trolu u Odessi  ;D

Momci kako izdržavaju pneumatici? Imam neki osećaj da je mare i drugu već doterao na konce.. he he

Poshtowani pretsedniche  ;D

Pneumatici su na wisini zadatka,kao i motori ..uskoro prawimo nakede od njih,tu nekde oko Harrana u Turskoj,poshto plastike,oklope i protektore  rapidno troshimo  ;D  Kilometre prelazimo stameno i smireno,swakim danom swe wishe i wishe ..  ;D ;D ;D

Hitman,

Pozdrav,

Gremlin

Hwala chika Gremline  ;D Imacu to swakako u widu,poshto smo dobili info. od drugara Australianca koga smo sreli usput da je uprawo ushao u Iran bez karneta  ;D Tako da razmishljamo sad wec da U Azeru stanemo samo na kaficu  ;D

• Drug član, 1414 postova

Na koju je foru usao, od zivotne mi je vaznosti da znam :oUdjite i vi na istu foru, a dogodine i mi, hahaha ;D

Samo polako, korak po korak i stici cete svuda. A i sta je rat za vas, pa kod nas smo i pre rodjenja u ratu :D :D ;)

Sad ozbiljno, budite max oprezni u Gruziji, zbog frke u Juznoj Osetiji i Abhaziji, a i otmice su najcesce u Gruziji od svih okolnih zemalja. Spremite neku lovu, zlu ne trebalo, a ostalo sakrijte u carape, ili slicno "safe" mesto! Ako naoruzana lica izadju pred vas, dajte im odmah to sto vam je u novcaniku (odvojeno) i najveca je sansa da ce vas pustiti. Vicite Alah akbar, jek dur Alah i sl ;D Posebno pazite u ruralnim, planinskim oblastima i raspitajte se na licu mesta koji prolaz je najbezbedniji. Svaku srecu vam zelimo i vidimo se uskoro ;D :D;)

• Podržavam 1

• Drug član, 1576 postova
  • Motocikl: BMW R1100RT

Pneumatici su na wisini zadatka,kao i motori ..uskoro prawimo nakede od njih,tu nekde oko Harrana u Turskoj,poshto plastike,oklope i protektore  rapidno troshimo

PS sto se ti bunis, od Hondinih oklopa mozes da napravish 3 kajaka da se odmarate uz pastrmku na nekoj rečici.... ;D

A Čime ćete da veslate sami znate ;D

• Drug član, 1777 postova

Hvala drugari na podrsci. Vama je lakse nego nama sada, sigurno. Videcete kad se vratite, ako budete toliko glupi ko sto smo mi, pa se stvarno vratite...

UZIVAJTE!!!

• Navigator, 1801 postova
  • Motocikl: Papričica :)

Hvala drugari na podrsci. Vama je lakse nego nama sada, sigurno. Videcete kad se vratite, ako budete toliko glupi ko sto smo mi, pa se stvarno vratite...

UZIVAJTE!!!

Ma da, u ratnom podrucju je bar lako zaraditi za zivot ("fortunes of war") ;D. Svako uzme po pusku na granici i gde ces dalje. Zao mi je sto mi je crappy internet, a Ceh se bas potrudio da strana izgleda dobro... sacekacu da se vratite pa cemo na tenane utiske. Samo polako, ovde nije zanimljivo...

UZIVAJTE!!!

Ko da se wrati ?  ;D Gde da se wratimo ?  ;D Ko si ti uopshte ?  ;D

Drugari samo da saopshtim da smo konachno posle 47 dana,6200 km-a,7 granica danas konachno parkirali motore na obalu Kaspijskog mora.Nalazimo se u Baku-u newerowatnom glavnom gradu Azerbejdzana koji broji oko 6 miliona ljudi.Owde cemo prowesti nekoliko dana pre nego shto polako krenemo put Beograda.Nowe fotke i info za koji dan na www.nakrilimavetra.com pozdraw  ;D

Hitman,

Pozdrav,

Gremlin

Chika Gremline samo da prowerim da li owa ponuda i dalje stoji,poshto smo uprawo dobili info. da je u Tbilisiju proglasheno wanredno stanje,sprema se rewolucija,neredi i teshke demonstracije su u toku  ;D .. Mi bi trebali da se wratimo u Tbilisi oko srede sledece nedelje,pa .. aparat je tu .. ako zatreba samo baci mail  ;D ;D .. pozdraw

E ljudi, salu na stranu, cuvajte se, nemojte se zajebavati, da vam motori ne postanu vucna vozila za top.

Ono stave talibani minu u auspuh, nanišane i onda zavrnu CBR-a u crveno da izleti, hehehehe :):):):)

• Podržavam 1

• Drug član, 2143 postova

Hitman,

Pozdrav,

Gremlin

Chika Gremline samo da prowerim da li owa ponuda i dalje stoji,poshto smo uprawo dobili info. da je u Tbilisiju proglasheno wanredno stanje,sprema se rewolucija,neredi i teshke demonstracije su u toku  ;D .. Mi bi trebali da se wratimo u Tbilisi oko srede sledece nedelje,pa .. aparat je tu .. ako zatreba samo baci mail  ;D ;D .. pozdraw

Imamo tamo tim iz Moskve, ako se zadrzavate, javi da vam dam kontate. Nas Gruzijac fotograf ne govori ni jedan jezik.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja