hitman 352 Napisano Jul 10, 2007 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pozdraw swima .. Ewo i mi da se prijawimo. Posle dugo,dugo razmishljanja,cimanja,organizacije mogu da kazem da smo konachno ushli u finale priprema za turu koja obuhwata desetak hiljada kilometara i 9 zemalja za sada ;D U pitanju je put od Beograda,preko Karpata,Republike Krim,Kavkaza, do Baku-a,glawnog grada Azerbejdzana. Ekipa je u sastawu MladeR,Bane i ja, a ishli bi preko Rumunije,Moldavije,Ukrajne,Rusije,Gruzije,Azerbejdzana, u powratku preko Turske i Bugarske nazad do Srbije.Polazak je "fixiran" za 5 awgust,a sam put bi trajao oko 50 dana. Ne bih preterano da gushim sa textom,za par dana ce biti aktiwiran zwanichan sajt na kom mozete da prochitate swe informacije koje was budu zanimale u wezi sa owim projektom.Hwala na paznji,mi sad idemo da se zakljuchamo u garazu sa motorima jedno dwe tri nedelje ;D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Jul 10, 2007 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Au svaka cast momci,kod nas sve vise careva koji se odlucuju na takve poduhvate,za postovanje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 158 Napisano Jul 10, 2007 Drug član, 1192 postova Lokacija: Bg Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Jel nosite foto aparat? ;D ;D ;D najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Jul 10, 2007 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Jel nosite foto aparat? ;D ;D ;D najzli Nekoliko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sailor 6 Napisano Jul 10, 2007 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Mačvanska Mitrovica Prijavi odgovor kao problematičan hrabro momci,nema sta...,puno srece i zdravlja na putu...cekamo vase utiske... pozdrav... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Jul 10, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast momci nek vam je sa srecom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duke_Bgd 1 Napisano Jul 10, 2007 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Beograd, Slavija Prijavi odgovor kao problematičan bRez DVD-ija mi se ne javljajte! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola_M 39 Napisano Jul 11, 2007 Svrati ponekad, 195 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nema ga do istoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Jul 11, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Udrite ga po gasu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Jul 11, 2007 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Swaka chast momci,mi smo uz vas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vecicrnogorac 48 Napisano Jul 11, 2007 Zainteresovan, 681 postova Lokacija: Podgorica - MNE Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan :smajlikojiseklanja: jbt, sto vam pade na`m bas u Azerbejdzan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Jul 12, 2007 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan :smajlikojiseklanja: jbt, sto vam pade na`m bas u Azerbejdzan... "The allure of distant lands, strange and exciting sights and smells, new people to talk to" .. - preuzeto sa Horizons Unlimited Mislim da je owo odgowor na twoje pitanje ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Jul 13, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Ponesite feredže i obrijte noge, da se maskirate ako bude stani - pani :) I ni slučajno ne pominjite Srpske heroje, samo Tita :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Jul 13, 2007 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ewo aktiwan je i zwanichan sajt: www.nakrilimavetra.com Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gasa Napisano Jul 13, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan e pa ljudi, srecno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Jul 13, 2007 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Eto, cim me nema oni prave s.... !!! ;D Sjajno !!! samo, Mare ne znam koliko ces dobiti dana godisnjeg odmora ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Jul 13, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Brateeeeee, što je siteeeeee :o :o :o :o :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duke_Bgd 1 Napisano Jul 13, 2007 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Beograd, Slavija Prijavi odgovor kao problematičan site do dzadza! Obecava jos bolje tv emisije. Hocu i ja da budem na televizor! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Jul 13, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan :o Sajt je nevjerovatno dobar, svaka cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola_M 39 Napisano Jul 14, 2007 Svrati ponekad, 195 postova Prijavi odgovor kao problematičan Au.. sve profesionalci.. biti ce dobrih fotki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Katarina 0 Napisano Jul 14, 2007 U prolazu, 20 postova Lokacija: Beograd - Vračar Prijavi odgovor kao problematičan UUUIIIIIIIIII bas me veseli vas odlazak ;D .... bTW Odlican vam je sajt, negoo me interesuje ko je napravio fotke na kojima si ti Mare? Cope? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duh 4 Napisano Jul 14, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha Xt 600 Prijavi odgovor kao problematičan Nemam sta da dodam, svaka cast i srecno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chupavi 0 Napisano Jul 14, 2007 U prolazu, 33 postova Lokacija: Beograd, Vrachar Prijavi odgovor kao problematičan UUUUUUU! Sajt je do jaja, fotke su kao i obicno, bravo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 307 Napisano Jul 14, 2007 Zainteresovan, 453 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Magare (F800ST) Prijavi odgovor kao problematičan Sve cestitke na izboru destinacija, sajt je odlican, vratite nam se zivi i zdravi pa da se i mi nauzivamo gledajuci rezultate putovanja. Pozdrav i srecno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Jul 14, 2007 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan negoo me interesuje ko je napravio fotke na kojima si ti Mare? Cope? Statiw .. Cope je fotkao owe iz woznje gde smo swa trojica ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...