shoe 131 Napisano Maj 28, 2011 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM SMR 690 Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno sumnjam da će to nekome ovde trebati al aj da probam... Prodajem opruge prednje viljuške izvađene iz viljuške mog XTX-a, 2009 godište, prešlo 14.000 i u odličnom stanju *ulje se prodaje odvojeno 50€ Takodje imam i originalne "rear shock linkage (dog bone)" kako god se to zvalo na srpskom, karike sto nose zadni amortizer? sa XTX-a Njih sam zamenio sa karikama sa XTR-a i uspeo da spustim moj motor za nekih 20/25mm tako da predpostavljam da bi možda ove moje mogle da se koristi inverzno za npr dodatno dizanje XTR-a ? ovo je samo moja teorija ograđujem se od posledica 20€ *slika nije moja a ovde je samo radi illustraciej prozivoda **ona dva valjka nemam pojma šta su i čemu služe Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SmokeS 339 Napisano Maj 29, 2011 Svrati ponekad, 405 postova Lokacija: Beograd - Vozdovac Motocikl: Africa Twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan To su opruge, ne amortizeri Sretno sa prodajom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 768 Napisano Maj 29, 2011 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Ispravljeno, shoe dođe pivo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoe 131 Napisano Maj 29, 2011 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM SMR 690 Prijavi odgovor kao problematičan fala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...