StariRatnik027 16 Napisano Jun 26, 2011 Ghost Rider, 65 postova Lokacija: Toplicki okrug Motocikl: Kymco KR-Sport Prijavi odgovor kao problematičan Obecao sam slike a i neko iskustvo da podelim posle par stotina km predjenih. PLUS: Lepo izgleda,lep zvuk ima,niko ne veruje da ima 50ccm... Dalje,nisam imao nikakve probleme sa njim,samo sipam i vozim. MINUS: Treba mu vise snage...za neke ozbiljnije uspone i voznju jos jedne osobe nije dovoljno jak. Ide, ali nije to kako treba. Ostalo: Meni licno obavlja posao super,bas ono sto sam i trazio.Malo trosi,nije tezak za voznju,dovoljno brzo ide...terao sam do nekih 70kmh,ona skala za brzinu na njemu laze opasno,pise 55kmh a auto pored mene ide 70 Osecaj razlike kola-motor? Za mene licno auto je i dalje zaaaakon. Osecam se mnogo bezbednije u mojem BMW-u od 6 metara i 1500kg Na motor me siba vetar i kisa,vozaci automobila ne obracaju bas mnogo paznju na mene,moram da nosim onu kacigu u kojoj mi prokuva mozak po ovom suncu ...itd itd.... Bez uvrede,znam da je ovo bajkerski forum i sad ce da me lincuju za ovo sto sam izjavio....ali to je moj stav. Evo i slika: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StariRatnik027 16 Napisano Jun 26, 2011 Ghost Rider, 65 postova Lokacija: Toplicki okrug Motocikl: Kymco KR-Sport Prijavi odgovor kao problematičan Sa obzirom da mrzim nalepnice i sare,malo sam farbao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kora 9 Napisano Jun 26, 2011 U prolazu, 8 postova Lokacija: Kostolac Motocikl: Yamaha XVS 1100 Dragstar Custom, Puch 50cc Prijavi odgovor kao problematičan Po mom misljenju od prave "ideje" sta i zbog cega da se odlucis deli te samo A kategorija, kada to budes obavio izrodice se tu svasta nesto za tih 1000 eura. P.S. Govorim iz svog iskustva ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Jun 27, 2011 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Osecaj razlike kola-motor? Za mene licno auto je i dalje zaaaakon. Osecam se mnogo bezbednije u mojem BMW-u od 6 metara i 1500kg Na motor me siba vetar i kisa,vozaci automobila ne obracaju bas mnogo paznju na mene,moram da nosim onu kacigu u kojoj mi prokuva mozak po ovom suncu ...itd itd.... Bez uvrede,znam da je ovo bajkerski forum i sad ce da me lincuju za ovo sto sam izjavio....ali to je moj stav. Nema razloga da te bilo ko lincuje, ukusi se razlikuju, ali nekako mi se cini da ti je motor promasena investicija i da mozda nisi dovoljno razmislio sta zaista zelis. Kola bilo od 6 ili od 3 m ce uvek biti sigurnija od motora i sve ostalo sto si naveo je sastavni deo voznje motora i kao takvog ga moras prihvatiti u suprotnom bolje te pare ulozi u novija, bolja, udobnija kola. Meni licno voznja motora pricinjava veliko zadovoljstvo i uvek radije sedam na svoj matori polurazdrndani motor nego u udobna sluzbena kola. Kaciga ti vremenom postane navika do te mere da ti je sama voznja neprijatna bez nje. O vecim brzinama(100km/h i jace) necu ni da govorim. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4972 Napisano Jun 27, 2011 Drug član, 1878 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ma nije stvar u tome nego taj motor sto imas naprosto nema dovoljno snage da bi uzivao u voznji vec sluzi samo kao zamena za pedale na biciklu 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Jul 9, 2011 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan MINUS: Treba mu vise snage...za neke ozbiljnije uspone i voznju jos jedne osobe nije dovoljno jak. Ide, ali nije to kako treba. Обрадуј себе нечиме као што је ово и издвоји једно поподне за замену - http://cgi.ebay.de/Lifan-125cc-Motor-Engine-f-Dirt-Bike-ATV-M-B-/400129528429?pt=Motorrad_Kraftradteile&hash=item5d2994126d . Треба ти и 50-60 евра за одговарајући карб (којих опет можеш да нађеш на И-беју), да средиш издувну грану и ето ти весеља. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zippaya 4 Napisano Avgust 1, 2011 U prolazu, 62 postova Lokacija: BGD Motocikl: Kymco Agility City Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mog misljenja. Poceo da vozim u 24. Nikada pre toga nisam ni na 2s bio na motoru, ma ni na automatiku niti skuteru. Sta vise mislio sam da su svi motoristi budale, priznajem Jednom mi dunulo da probam i ja taj motor, zelja narasla brzo i u roku od 3 dana donesem odluku da ga kupim. Isti mi budzet bio kao tebi. Gledao sve i svasta i nista me nije privlacilo od tih 50ccm. Resim da "rizikujem" i kupim YBR-a, posto ga svi nahvalise da je veoma izdrzljiv a lak za pocetnike. Trebalo je i poloziti za A, pa se nekako skupile pare i za to. Vise puta sam razmisljao da li su to bacene pare ili ne, s obzirom da sam mogao kupiti kivija za 2x manje pare. Evo sada nakon sto sam presao 10-ak hiljada na YBR-u i presao na veci motor mogu reci da nigde nisam pogresio. Ni u momentu kada sam pozeleo da kupim motor ni u momentu kada sam odlucio da to bude YBR. Komsija ima tog kivija, kopiju YBR-a sa sve garancijom, ali nije ga mogao upotrebiti ni blizu koliko ja mog. Kvarilo se to cudo 100x. Od menjaca, preko struje... Sve mu je popravljeno ali on nigde nije mogao mirne glave da krene. Ja sa YBR om i devojkom pozadi napravio gomilu tura po oko 300km, penjali se na planine... Ni najmanjeg kvara.. Potrosnja nesto preko 2.2l/100km, servis 3500din u ovlascenom servisu, registracija 6-7 hiljada. Evo, proradila je zelja za vecom masinom i YBR je zamenjen, ali odradio je svoj posao kako treba. Uveo me u svet motora (iz tog sveta nema povratka ) Toliko sam ga voleo da imam njegovu sliku na zidu, a suze mi krenule kada sam ga spakovao u kombi kada je prodat Vredi to motorce svakog dinara! respekt za suzu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alek85 0 Napisano Mart 25, 2012 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan ljudi potrebna mi je pomoc o kupovini Cruiser-a do 125 kubika.Dvoumim se izmedju Yamahe-virago i Suzuki-Intruder. Zanimam me koji je bolji i koji se bolje pokazao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...