dragan1 21 Napisano Maj 28, 2011 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: istok Motocikl: V star 650 clasic 2006 Prijavi odgovor kao problematičan 1.prodajem kofer za krov od 410 litara renoov original sva dokumentacija od njega http://www.polovniautomobili.com/oglas1205493/krovni_sanduk_renault/ takodje prodajem 4 celicne felne sa gumama za reno clio 2... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neskez 120 Napisano Maj 28, 2011 U prolazu, 73 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: TDM 900, Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan 1.prodajem kofer za krov od 410 litara renoov original sva dokumentacija od njega http://www.polovniautomobili.com/oglas1205493/krovni_sanduk_renault/ takodje prodajem 4 celicne felne sa gumama za reno clio 2... Ako je cena kao sa linka daj odma cetri Koja je cena? i imas li koju sliku odozdo? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan1 21 Napisano Maj 28, 2011 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: istok Motocikl: V star 650 clasic 2006 Prijavi odgovor kao problematičan nisam slikao mogu sutra i odole i da ga otvorim posto sam danas zaboravio kljuc da ga otvorim stvarno ne znam kolko se krece cena pogledaj okolo pa reci sam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Maj 29, 2011 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Koje su mu spoljne dimenzije, i moze li i na neku drugu marku kola ili ima neko specificno "Reno" kacenje na nosace? Drugo, gde se nalazis? Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenadbg 3 Napisano Jun 9, 2011 U prolazu, 17 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki ZZR 1400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko "cenis" koferce???? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8574 Napisano Jun 9, 2011 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam zainteresovan za kofer? Jel pasuje na Punta, Kakvo je kačenje? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kubura 6 Napisano Jun 10, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 91 postova Lokacija: uzice Motocikl: honda vfr vtec Prijavi odgovor kao problematičan sta treba jos uz koferce da bi ga postavio na neki drugi auto jel moze da se zakaci na one poprecne nosace Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...