alexanto 4938 Napisano Maj 29, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6023 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na lepim rečima! Lepota je takva da nema potrebe za "doterivanjem" fotki. Čak štaviše fotke ne mogu potpuno dočarati lepote kroz koje smo prošli. Vožnja je bila pre problema sa varijatorom ali i to je sređeno. A za doručak, šta da ti kažem druže moj - mi smo "ješni" putnici. Očistimo sve iz tanjira što nam daju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ekozelj 778 Napisano Maj 29, 2011 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Hvala za prelep putopis. Supruga i ja smo uživali čitajući ga i gledajući odlične fotke. Šta da kažem nego sprememo se da krenemo putevima Alexanto ekipe 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mx_rider1990 12 Napisano Maj 30, 2011 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: ZR Motocikl: Kawasaki ZX10R Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast za putopis. Pomogao si mi da izaberem vikend destinaciju sa devojkom. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4938 Napisano Maj 31, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6023 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Nećete se sigurno pokajati. A enduro daje mogućnost obilaska i nekih mesta koje ipak moj enduro skuter nije rad obilaziti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dallape 220 Napisano Jun 12, 2011 Svrati ponekad, 196 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: HONDA VARADERO XL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala za putopis , stvarno, i ja cu prilikom na tamo, stvarno je lepo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarko1983 79 Napisano Jun 15, 2011 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan ja sam iz ovih krajeva- Žagubice, najbolje je da dodjete ovih dana tačnije 24,25,26 jer se održava tradicionalni sabor vrela homolja i mnogo je lepo. Napraviću jedan uvod u opštim temama pa možete videti o cemu se radi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...