Jump to content

Moto Zajednica

ZABRUJI

Recommended Posts

• U prolazu, 75 postova

kada mu dodajem gas u odredjenom momentu zabruji kao da krene da se muci kad malo pustim gas normalno i opet kad dodam zabruji,u pitanju skuter 70 ccm ineresuje me da li su u pitanju rolnice ,ako jesu koju gramazu da uzmem i oprugice i koliko kosta zamena toga ako je to  u pitanju

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 552 postova
  • Motocikl: Trenutno 0 bodova...

Ako pored ti se pored brujanja javlja i proklizavanje, onda je najverovatnije nesto sa prenosom ( licno mislim da proklizava kais)...

• U prolazu, 75 postova

evo ovako zamenjene rolnice i kais,majstor rekao da je to u pitanju i sada radi mirnije nego pre dosta ali opet se desava kada dam jaci gas naglo  kad krenem ili kada mu npr. dam gas do kraja da zabruji ,majstor kaze da je do tolatne masti da je morao da stavi dosta jer nije mogao da skine deo gde stoje rolnice neko je zalepio ili vario pa je morao sa dosta masti stavljati rolnice,I" KAZE "da ce biti normalno kada se ona istopi.

MoLiM za misljenja iskusnih!!!!

• Drug član, 1854 postova

ne znam šta da ti kažem, u skutere se ne razumem uopšte ali vidim da i ostali slabo barataju tom materijom. prečešljaj malo forum i pronaći ćeš link ka nekom skuter forum, pa pokušaj tamo.

srećno!

• U prolazu, 75 postova

pitao sam i tu niko ne odgovara mislim samo preporuke ako ima neko da se razume stvarno sta je u pitanju isteracu ga malo pa cu videti sta ce biti ako i dalje nastavi neznam sta cu,majstori su cudoooo

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja