ivanf 11 Napisano Maj 25, 2011 U prolazu, 39 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV650n Prijavi odgovor kao problematičan Dakle kupujem poklopac filtera za ulje za Sachs X-road. Ako neko ima ovo stvarno bi me obradovao, al se ne nadam previše... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Maj 26, 2011 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Zasto ne probas u servisu ?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivanf 11 Napisano Maj 26, 2011 U prolazu, 39 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV650n Prijavi odgovor kao problematičan Našao! Firma od koje sam ja kupio motor na Novom Beogradu se zatvorila, na netu ih nema ni od korova. Jedva sam iskopao neki telefon na polovnim automobilima i našao neki DMB Servis ili tako nešto, kod rakovičkog manastira koji rasprodaju zalihe za njih. Eto korisne informacije za vlasnika Sachsa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4947 Napisano Maj 26, 2011 Drug član, 1877 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan To su ti u stvari generalni uvoznici, u stvari koliko sam skapirao to je ta ista firma, zovu se KMHB Trade, a nalaze se u krugu nekadasnje fabrike DMB Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...