vitez_koja 30 Napisano Jul 9, 2007 Svrati ponekad, 348 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bez Prijavi odgovor kao problematičan Vec duze vreme trazim crni gt vizir za AGV ali mi ne ide nikako.U markosu nema i kazu da nece biti bar 2 meseca.Da li neko ima ideju gde bih mogao da pazarim vizir? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Jul 9, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Koji je tacno model? Moze biti da ima u louisu, pogledaj stranu 296 u katalogu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Jul 9, 2007 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Ima li vise u Novom Sadu,ono Aprilina prodavnica,oni su drzali AGV. E sad da li je to Temerinska ili temerinski put,uglavnom poslije onog nadvoznjaka prije semafora sa lijeve strane ima prodavnica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vitez_koja 30 Napisano Jul 9, 2007 Svrati ponekad, 348 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bez Prijavi odgovor kao problematičan U ns nema jer su zvali ovi iz markosa a katalog nemam,jbga. Model je AGV AIRTECH i treba mi crni gt vizir pa ako je nekom katalog pri ruci nek baci pogled bicu mu zahvalan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Jul 9, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam provjerio, u louisu imas crne vizire samo za GP Pro i K-series Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vitez_koja 30 Napisano Jul 10, 2007 Svrati ponekad, 348 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bez Prijavi odgovor kao problematičan E do dva jaja,ispade da sad moram novu kacigu da kupim ili da cekam madr-fakr dva meseca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redoran 73 Napisano Jul 12, 2007 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd/Surcin Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan ja sam kupio crni vizir u markosu za K SERIJU AGV Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duh 4 Napisano Jul 12, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha Xt 600 Prijavi odgovor kao problematičan TebRa, ima Caki crni sprej, pa cemo da zamazemo... ;D Prvo smirglom obradimo, pa ofarbamo i gotova stvar. ;D Nasao sam ti nesto na ebay, ali je cena 27 funti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...