hakala 72 Napisano Jul 26, 2016 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Čačak Motocikl: KTM EXC, TA 650 Prijavi odgovor kao problematičan ZZR 1100 1999god 800km otvorenog puta do mora i nazad i 300km primorskog lokala prosek 6,5L/100km. Brzina oko 120-140km/h, 3kofera, saputnica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16347 Napisano Jul 28, 2016 Vozim motor, nisam BAJKER, 2311 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan ...juce presao 60 km test voznje KN filtera...dolio 4L... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2384 Napisano Jul 28, 2016 Andragog, 4961 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno si ga testirao na malim obrtajima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Jul 29, 2016 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan ...juce presao 60 km test voznje KN filtera...dolio 4L... Šta se buniš, opet je manje od 5L Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pile 1006 Napisano Jul 29, 2016 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki b king 1340 notmalna voznja oko 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16347 Napisano Jul 30, 2016 Vozim motor, nisam BAJKER, 2311 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno si ga testirao na malim obrtajima ...jok brate...gurao sam...nisam ni palio... ...sad cu NAmore pa cu videti pravo stanje stvari... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DejanTNT 37 Napisano Mart 14, 2017 U prolazu, 97 postova Lokacija: Sr. Karlovci Motocikl: Suzuki SV1000N Prijavi odgovor kao problematičan SV1000N Kombinovana voznja dvoje pitanje je koliko ce biti kada budem vozio sam XD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanXl 0 Napisano April 9, 2017 U prolazu, 1 post Lokacija: San Diego Motocikl: ZX10R 2006 Prijavi odgovor kao problematičan 130km predjem dok se ne upali rezerva (oko 9 litara). Zx10r 2006.. uglavnom voznja autoputem(75%),, 140-160 brzina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16347 Napisano Jun 12, 2017 Vozim motor, nisam BAJKER, 2311 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Da osvezim malo temu...u poslednjih mesec dana trosim u Tandzari samo G-drive 100-ku, motor ide kao blesav i lepse radi, kao da je malo promenio zvuk, potrosnja po gradu oko 7 litara, 0,5L gore-dole, a nisam uopste lagan na gasu... Imam KN i otvoren izduv, čadji u cevi kad povučeš prstom-NEMA... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano Jun 12, 2017 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
.milke. 424 Napisano Jun 12, 2017 Svrati ponekad, 422 postova Lokacija: Beograd / Kraljevo Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, Momentum je napisao: Sent from my iPhone using Tapatalk To je Fuelly app, da? Da li ona zahteva da samostalno pratim pređenu kilometražu od punjenja do punjenja i da nju unosim? Meni bi više odgovaralo da može da se unese Total km na brojaču pri svakom punjenju, pa nek app oduzima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Jun 12, 2017 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Fuelio управо то ради.Приликом сваког пуњења уписујеш укупну пређену километражу мотора, укупно литара колико је стало и цену по литру горива. Једино што мораш сваки пут до чепа ако желиш да ти лепо рачуна. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano Jun 12, 2017 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan Da Fuelly je. Pa tako se i radi, unosis broj sa odometra i koliko si sipao litara i koliko si platioSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
.milke. 424 Napisano Jun 12, 2017 (promenjeno) Svrati ponekad, 422 postova Lokacija: Beograd / Kraljevo Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Onda sam ja nešto baš prezubio... Mislio sam da treba unositi pređeni put između 2 punjenja pa sam prestao da koristim aplikaciju. Hvala za info, sutra točim i vraćam se Fuelly-u! EDIT: Postoji podešavanje " Track fuel-ups with trip miles/km or odometer reading? " koje je kod mene bilo na trip km.... Misterija rešena. Promenio Jun 12, 2017 član .milke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano Jun 12, 2017 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Svaler je napisao: Fuelio управо то ради. Приликом сваког пуњења уписујеш укупну пређену километражу мотора, укупно литара колико је стало и цену по литру горива. Једино што мораш сваки пут до чепа ако желиш да ти лепо рачуна. Ne moras do cepa, gde si to video? Imas tamo svaki put kad sipas, otkacis "partial fill up" i to je to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Jun 12, 2017 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Да, и онда тај пут не мери. Тек следећи пут кад сипаш означиш да је фул, па податке о потрошњи добијеш тек онај тамо пут.Ја сипам увек до чепа и пратим потрошњу нон стоп. Ако ћу добити податке о потрошњи једном у пет сипања то могу израчунати и на прсте на пумпи Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano Jun 12, 2017 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne znam stvarno sta ti radis kad unosis novo sipanje, meni sve racuna kako treba. To "Partial fuel up" kad otkacis, onda ti ne racuna ovo "Best L/100km" recimo, inace prosek potrosnje, novce i kilometre racuna otkacio ti ili ne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano Jun 12, 2017 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan Evo, kad ne otkacis partial fuel up, onda ti racuna ovo best i last recimoSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Jun 13, 2017 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Кад окачиш "partial fuel up" приликом тог сипања ти не рачуна просек потрошње. А и како би кад не зна колико је још могло да стане?Не рачуна ти просек потрошње ни код следећег сипања до чепа, него избаци "прво пуњење до чепа". Тек код оног тамо сипања до чепа ти може израчунати потрошњу.Мада ова твоја апликација ради мало другачије, моја приказује посебно потрошњу за свако сипање које си евидентирао, и још укупан просек од кад водиш евиденцију. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16347 Napisano Jul 15, 2017 Vozim motor, nisam BAJKER, 2311 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Da osvezim malo... drugi motor, nije vise 1002 ccm vec 899 ccm... potrosnja kombinovano 6,5-7L G-drajva tj isto kao i prethodni... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano Jul 15, 2017 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da se upisem ponovo, ZX9R C1 min 5.8 max 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duka79 0 Napisano Septembar 18, 2019 U prolazu, 1 post Lokacija: Bernau Motocikl: Ducati panigale 1199 Prijavi odgovor kao problematičan Komp kaze 8.6,u praksi tesko ispod 10 sto je i očekivano za dukca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2384 Napisano Septembar 18, 2019 Andragog, 4961 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Fazer 1000 2002 4.6-4.7 Transalpina, Transfagarašan i nazad, puno opterećenje . Sipam gorivo i ne verujem.... Voznja 80-120 na sat Grad 6-6,5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Sh. 507 Napisano Septembar 19, 2019 bodi biber, 729 postova Lokacija: Pancevo(vazdusna banja) Motocikl: Suzuki gsxr 1000 K9 , Vmax 1200 1996 Prijavi odgovor kao problematičan GSXR 1000 K9 Potpuno otvoren izduv akrap bez O2 sensora i exup KN race filter PowerComander još uvek ne potpuno ustelovan otvoren put 5.2 do 6.3 vožnja na osecaj auto put i krivine na računici u 700 km grad prosek 7 do 8 Međugradska + gradska 6.5 do 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja88 468 Napisano Septembar 19, 2019 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Chicago, IL / Bor, SRB Motocikl: 04 Yamaha R1, 15 Kawasaki ZX-14R 30th Anniversary LE, 01 Ducati Monster S4, 21 Vespa Primavera 150 Sean Wotherspoon, 16 Aprilia Dorsoduro 750, 01 Suzuki Hayabusa, 14 Harley-Davidson Road King FLHR, 94 Suzuki RM250 Prijavi odgovor kao problematičan Meni R1 trosi bas dosta, sa punim rezervoarom predjem oko 120-130 milja pre nego sto upali rezervu, i onda dospem nekih 4,5 galona otprilike ( sto je kad se prevede oko 9l/100 km ). Doduse, to je poprilicno "jaka" voznja ( 100-180 MPH highway, konstantna "pumpanja" ), plus ima Power Commander i otvoren Termignoni izduv. Na "otvorenom putu" je nisam probao, ne putuje mi se bas na sportskom motoru , ali i u nekoj normalnoj gradskoj voznji potrosi osetno vise od stock GSX-R 750 K6 ( koji uporedo vozim ). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...