zika56 17047 Napisano Maj 23, 2011 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3648 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da o moto skupu u Jagodini nema ni reči na ovom forumu pa evo nekih vesti iz "novina". http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/255338/Jagodina-Defile-motociklista-u-cast-Gorana-Ostojica Došlo je dosta "bajkera" iz cele Srbije. U subotu pre podne, iz pravca Niša prema Jagodini išle su kolone motora. Organizacija je bila odlična, a učesnicima defilea zaista treba odati priznanje. Lagana vožnja (zaista izuzetno velikog broja motocikala) u dve kolone i bez najmanjeg "ispada". Ja sam (kao pripadnik Udruženja Veterana 63. padobranske)imao izuzetnu čast da (zajedno sa "Fonzom" iz Noćnih Vukova) "predvodim" defile, od mesta okupljanja (sportski centar), do škole koja nosi ime Gorana Ostojića, (gde smo položili vence nažem drugu i saborcu). Fantastičan osećaj kad u retrovizoru vidiš dve beskrajne kolone ..... ! Goran Ostojić je inače bio potpukovnik-padobranac i poginuo je 1998 u blizini Košare. Bio je aktivan u svim sportovima, pa je tako uživao i u vožnji motora, vožnji "terenaca" .... . Uz druženje, muziku, sokove (i pivo), skup se odužio do kasno u noć, a mnogi su ostali i da prenoće u šatorima. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano Maj 23, 2011 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam tu čast da sam upoznao ovog junaka 98 u Đakovici, sjećam se da sam plakao kao mali kad su javili da je poginuo. Vječna slava i hvala takvim sinovima našeg naroda. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5957 Napisano Maj 23, 2011 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast Žile! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...