Jump to content

Moto Zajednica

Qingqi QM200GY - B, QM200GY - B(A), QM125GY - B(Sprint Pulser)

Recommended Posts

• Drug član, 1245 postova

Ulje mozes slobodno da uzmes SAE 90 i da s tim podmazujes, stvarno je ok. E sad, pravilno bi bilo, da skines lanac, da ga promuljas kroz benzin u nekoj cantri i kad se osusi da ga umocis u ulje (isto u cantri) i da ga zakacis negde da se ocedi. E sad, posto mi to tako ne radimo  ;D samo malo operi lanac kad peres i motor i posle stavi ulje. Nemoj mnogo da natapas, jer ce ti razbacati ulje po gumama i motoru. Sprejeve ti ne preporucujem, jer nisu dugog veka  ;)

A lanac... Pa pazi, stavis motor na copavu i lanac sme da ima lufta gore-dole nekih 2-3cm. Znaci  sve ukupno 3cm.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 283 postova

Ulje mozes slobodno da uzmes SAE 90 i da s tim podmazujes, stvarno je ok. E sad, pravilno bi bilo, da skines lanac, da ga promuljas kroz benzin u nekoj cantri i kad se osusi da ga umocis u ulje (isto u cantri) i da ga zakacis negde da se ocedi. E sad, posto mi to tako ne radimo  ;D samo malo operi lanac kad peres i motor i posle stavi ulje. Nemoj mnogo da natapas, jer ce ti razbacati ulje po gumama i motoru. Sprejeve ti ne preporucujem, jer nisu dugog veka  ;)

A lanac... Pa pazi, stavis motor na copavu i lanac sme da ima lufta gore-dole nekih 2-3cm. Znaci  sve ukupno 3cm.

Hvala :)

• Svrati ponekad, 198 postova
  • Motocikl: Sprint Pulser 125

otkacio mi se zmigavac pre neki dan i landara, zategnem, danas opet landara,opet zategnem, otisao da se vozim vidim motor se drugacije cuje okrenem se ono zmigavac se skroz otkacio i udara u auspuh..

istopio se onako ali radi  ;D

otkacio mi se zmigavac pre neki dan i landara, zategnem, danas opet landara,opet zategnem, otisao da se vozim vidim motor se drugacije cuje okrenem se ono zmigavac se skroz otkacio i udara u auspuh..

istopio se onako ali radi   ;D

Mislim da je vec neko imao takav problem. Pogledaj neke ranije strane. Ako se dobro secam problem ti je sto ti topli gasovi iz auspuha tope migavac. Najbolji nacin je da zavaris jos jedno malo parce cevi na auspuh i da preusmeris odvod gasova. Pogledaj ranije strane i naci ces.

Pozdrav

• U prolazu, 16 postova
  • Motocikl: Kawasaki ER-5

istopio se onako ali radi   ;D

Mislim da je vec neko imao takav problem. Pogledaj neke ranije strane. Ako se dobro secam problem ti je sto ti topli gasovi iz auspuha tope migavac. Najbolji nacin je da zavaris jos jedno malo parce cevi na auspuh i da preusmeris odvod gasova. Pogledaj ranije strane i naci ces.

Pozdrav

Meni se cini da je to bio slucaj sa apolom,a koliko sam ja shvatio bokiju se zmigavac otkacio,i zato se istopio,a ne zbog lose postavljenog auspuha  :) Nego jel saznao neko cenu Sprint pulser-a 200?  :)

• Zainteresovan, 633 postova
  • Motocikl: Suzuki SV 650 s k1

Meni se to desilo,desni je otishao zbog auspuha,dobro su ga konstruisali  ;D ;D kupio druge,aftermarket i reshio posao..

Meni se cini da je to bio slucaj sa apolom,a koliko sam ja shvatio bokiju se zmigavac otkacio,i zato se istopio,a ne zbog lose postavljenog auspuha  :) Nego jel saznao neko cenu Sprint pulser-a 200?  :)

oko 150.000 je u urban motors.. hiljadu dve gore dole

meni se otkacio zmigavac

nije se istopio zbog lose postavljenog auspuha ;) vec zbog loseg kvaliteta srafova i onog gde se zavijaju srafofi

inace primetio sam da je na nekim zavucenim mestima poceo da rdja ram??? ???

na 800km je crko, stao ili sta vec..

majstor moze da pogleda tek za dan dva.

na leru je imao oko 1k obrtaja trokira, dajem gas on pocinje da se gusi i da lose prima gas, a vraca ga brzo, stanem ja i ono jok..

svetla ne rade, indikator ponekad... stisnem kocnicu indikator se ugasi, stisnem alnaser isto indikator nestane i pojavi se kad pustim alnaser.. ili trajno nestane pa se prebacivanjem 1,2 vrati

ubacim u prvu indikator svetli stisnem kvacilo i probam da ga upalim na gurku, za divno cudo motor upali krene 2,3 metara ali se gusi, krene stane krene stane i ugasi se trokira  :-\ :-\ :-\

prso sam

Ja obecao josh pre neki dan,al fotoaparat me jako zeza,tako da sam uspeo da prebacim svega par slika  >:( >:(

Ziletova i moja djunta

108g47r.jpg

24dr2op.jpg

Nakedi  ;D ;D

2n9i33l.jpg

2d6rvpx.jpg

Jeste,poliran.. pa nije bash do detalja perfektno ali s obzirom da se rucno smirglalo dobro je.. drugi je korman,nije fabricki.

• U prolazu, 50 postova
  • Motocikl: Kawasaki ZX6r SUZUKI DRZ 400 SM, hyosung gt 250

ljudi mozete li mi pomoci vidjao sam na nekim motorima one trakice place,crvene,narandzaste boje na felnama ili gumi nisam siguran jel ima to negde da se kupi ili...?

ljudi mozete li mi pomoci vidjao sam na nekim motorima one trakice place,crvene,narandzaste boje na felnama ili gumi nisam siguran jel ima to negde da se kupi ili...?

Imas u Maxmomentu sigurno. Pogledaj na njihocom sajtu. Sigurno ima po moto radnjama samo treba pazljivije da pogledas.

Pozdrav

@Tamanitu jeste,u Motoboxu,veruj mi da ne znam za dimenziju. Necu da te slazhem,al oko 3500 je bio.

• Drug član, 2265 postova

Boki, spremaj novce za nov akumulator.  ;)

sta?? to ne spada pod garanciju?

Nekada nije spadalo, posle su ubacili nesto. Proveri u svakom slucaju.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja