Popsy 2907 Napisano Maj 27, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan nek je sa srećom i puuuuuuuuuuuuno sigurnih km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1117 Napisano Maj 27, 2011 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Brate, to ste definitivno bili vi. Inace, ispratio sam vas pogledom dok sam ulazio u pekaru. Motor je prelep uzivo, jos lepsi, znaci svaka cast. Slazem se sa tobom, ali i Duletova Afrika je lepa! Hahhaha, na Papriku sam i mislio. Za BMW-a se to podrazumeva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2016 Napisano Maj 27, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ma znam na sta si mislio, sala mala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2016 Napisano Maj 27, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan E da, umalo da zaboravim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neskez 120 Napisano Maj 27, 2011 U prolazu, 73 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: TDM 900, Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan E da, umalo da zaboravim Imas li ti neku sliku gde je afrika u fokusu ili je na svim BMW u prvom planu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ledu77 46 Napisano Maj 27, 2011 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Africa RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala junaci !! Aj vidimo se negde na drumu a mozda i na nekoj cupriji ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Maj 28, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Marko iz Trstenika ima RD03 za 1700 evrića... Poznat je po tome što donosi OK motore! Raspitaj se... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Maj 28, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Kolega, čovek je već pazario Africu, ovo jedino ako još neko hoće da je kupi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Maj 28, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Auuuu, pa ja već više ne znam gde udaram Na prošloj stranici sam mu i čestitao... Beh. Zreo sam za penziju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ledu77 46 Napisano Maj 28, 2011 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Africa RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Samo opusteno ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemanja061 0 Napisano Maj 29, 2011 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan evo i mene, prodavca, nadam se da je Ledu77 uzivao u voznji do Lazarevca i da ga nije zaboleo stomak od onih silnih rolovanih cevapa, kobasica, raznjica itd.. i da je u stopu pratio BMW-a ... a vi se Ledu cujemo u vezi znas vec cega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ledu77 46 Napisano Jun 9, 2011 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Africa RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Roger that !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3237 Napisano Jun 9, 2011 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Tek sada videh da je kupljena AT! Cestitam i neka je sa srecom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimmy 327 Napisano Jun 10, 2011 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam citeru matori ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ledu77 46 Napisano Jun 10, 2011 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Africa RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala klinci !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slavisa978 104 Napisano Jun 11, 2011 дипл.инж.саобраћаја, 157 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: R 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan свака част, све честитке! јави се, па да идемо у неку вожњицу! живели! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acamilivojevic 47 Napisano Jun 15, 2011 U prolazu, 77 postova Lokacija: Pirot Motocikl: XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo ljudi potreban jos jedan ovakav motorin. Moze i TA.Pozdrav za forumase Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Jun 15, 2011 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Imaću ja jednu AT za prodaju sledeće nedelje. Registrovana na moje ime do 1.07.2011, 1992god. Prešla (jako diskutabilno za te motore, ali mislim da je) 145000km. Boja crna sa sivim nalepnicama, nov lanac i lančanici, ulje i svi filteri, prednje pločice i mnogo toga još urađeno pre 4500km. Automatski podmazivač lanca, kreš barovi... E sada, da ne bude zabune, motor nije u fabričkom stanju i nije da ne traži kozmetisanja, ali je to i normalno za motor star 19god. Budući zainteresovani neka ne očekuju čuda od motora, ali je prema tome i cena 1700eur. Mob 064/144-80-82. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ledu77 46 Napisano Jun 15, 2011 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Africa RD04 Prijavi odgovor kao problematičan свака част, све честитке! јави се, па да идемо у неку вожњицу! живели! Hvala !! Ja je vec testiram po povrsinskom kopu i periferiji.... Aj pa se cujemo ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts.marko 26 Napisano Jun 16, 2011 U prolazu, 56 postova Motocikl: Yamaha XJ 750 Seca Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo ljudi potreban jos jedan ovakav motorin. Moze i TA.Pozdrav za forumase Imam ja. Trebala je da bude za Ledu, ali mi je dosta kasnila. http://www.moto-berza.com/moto-oglasi/honda-africa-twin-650-rd03-oglas-18480/ http://www.mojauto.rs/polovni-motori/736370_Honda_Africa-Twin-650-RD-03_1988_god Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Jun 16, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Imaću ja jednu AT za prodaju sledeće nedelje. Registrovana na moje ime do 1.07.2011, 1992god. Prešla (jako diskutabilno za te motore, ali mislim da je) 145000km. Boja crna sa sivim nalepnicama, nov lanac i lančanici, ulje i svi filteri, prednje pločice i mnogo toga još urađeno pre 4500km. Automatski podmazivač lanca, kreš barovi... E sada, da ne bude zabune, motor nije u fabričkom stanju i nije da ne traži kozmetisanja, ali je to i normalno za motor star 19god. Budući zainteresovani neka ne očekuju čuda od motora, ali je prema tome i cena 1700eur. Mob 064/144-80-82. moj glas za ovu Afriku, išla je sa nama na Grzu. Po meni odličan motor za odlične novce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Jun 16, 2011 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan dule posto imas bosancev br. predlozi mu je ti, posto ja ne znam kad cu ga videti! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ledu77 46 Napisano Jun 16, 2011 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Africa RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Roger that ... Vec krizira ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SmokeS 339 Napisano Jun 16, 2011 Svrati ponekad, 405 postova Lokacija: Beograd - Vozdovac Motocikl: Africa Twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan Imaću ja jednu AT za prodaju sledeće nedelje. Registrovana na moje ime do 1.07.2011, 1992god. Prešla (jako diskutabilno za te motore, ali mislim da je) 145000km. Boja crna sa sivim nalepnicama, nov lanac i lančanici, ulje i svi filteri, prednje pločice i mnogo toga još urađeno pre 4500km. Automatski podmazivač lanca, kreš barovi... E sada, da ne bude zabune, motor nije u fabričkom stanju i nije da ne traži kozmetisanja, ali je to i normalno za motor star 19god. Budući zainteresovani neka ne očekuju čuda od motora, ali je prema tome i cena 1700eur. Mob 064/144-80-82. moj glas za ovu Afriku, išla je sa nama na Grzu. Po meni odličan motor za odlične novce Da se nadovezem i ja.. Uz odredjeni dogovor kupca i Acima, za manje novce moze biti ofarbana africa po zelji kupca. Naravno ako to kupac zeli.. Tako da postoji i ta opcija.. Preporucujem njegovu AT Pozdrav svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ledu77 46 Napisano Jun 16, 2011 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Africa RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...