Rock_oN 136 Napisano Maj 27, 2011 U prolazu, 67 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPz 550 uni-trak, Bt 50s Prijavi odgovor kao problematičan @ Nash, Hvala ti za comm, i ja tebi takodje zelim srece u potrazi za buducom ljubavi , i Hvala i arnyman-u po 2 put i jos 100x ako treba cu mu se zahvaliti, jel covek hoce da pomogne, kao i ti i naravno FJCharlie. I u pravu si sto se tice finansija, nemamo svi para da se "razbacujemo", i naravno, gledacu sta je u boljem stanju i sta je udobnije, bas kao i ti sto razmisljas. Tako da ako kupis motor pre mene (a kupices) zalepi jos koji comm u vezi motora. Hvala svima 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rock_oN 136 Napisano Septembar 2, 2011 U prolazu, 67 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPz 550 uni-trak, Bt 50s Prijavi odgovor kao problematičan Momci, sta da Vam kazem. Izabrao sam, Kawasaki GPz 550 uni-trak. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokic1 1 Napisano Novembar 4, 2016 U prolazu, 65 postova Lokacija: beograd Motocikl: Gpz 500s-Cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo drugari.Pošto nisam naisao na ovakav clanak moram ovde da postavim pitanje.Da li mogu da stavim druge heblove na gpz 500s, od gpz 600r zbog polozaja vozača.Da bude malo nizi korman? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokic1 1 Napisano Novembar 4, 2016 U prolazu, 65 postova Lokacija: beograd Motocikl: Gpz 500s-Cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan Čisto da probam,ide zima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Novembar 5, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo drugari.Pošto nisam naisao na ovakav clanak moram ovde da postavim pitanje.Da li mogu da stavim druge heblove na gpz 500s, od gpz 600r zbog polozaja vozača.Da bude malo nizi korman?NE znam odgovor na tvoje pitanje ali mislim da ti je bolje da pitanje postavis u ovoj temihttp://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/21450-kawasaki-er-5-i-gpz-500/page-143 Mislim da tu ima vise ljudi koji ti mogu pomoci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...