markodjurovic 815 Napisano Maj 19, 2011 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan e vala videcemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Maj 19, 2011 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam zvao sve raspoložene kad je bio Kingstown festival. Rekoh da spojimo lepo i korisno. Kad ono, svi junaci nikom ponikoše. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 20, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Prelepo je ! Kepo, nema od njih nista, stalno obecavaju, ali ta voznja nikako da se desi. Organizovacemo ti i ja tu voznju, a domacine Kraljevcane zovemo u goste na voznju po Gocu jos kada bi uboli i "hepicentar" u Kraljeevu, a to je oko 24-25.06. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4775 Napisano Maj 20, 2011 Ne silazi, 5558 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ako dolazite na "Hepicentar", racunajte na voznju...nije mi to ni palo na pamet. U sustini, svirka je uvece, imamo citav dan za vozikanje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 20, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan ja u tom vremenu mozda krenem na put oko sveta, pa taman da uvrstim u rutu. aco, posle Goča pravac Besna Kobila Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brki82 210 Napisano Maj 20, 2011 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Kraljevo Prijavi odgovor kao problematičan Ma nama u Kraljevu je problem koju planinu da izaberemo ili da spojimo jedno 5 odjednom i pici mishko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brki82 210 Napisano Maj 20, 2011 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Kraljevo Prijavi odgovor kao problematičan Ako dolazite na "Hepicentar", racunajte na voznju...nije mi to ni palo na pamet. U sustini, svirka je uvece, imamo citav dan za vozikanje... Sta mislis ovako-Goc-Stolovi-Troglav-Cemerno-Radocelo-Goc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4775 Napisano Maj 20, 2011 Ne silazi, 5558 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ako dolazite na "Hepicentar", racunajte na voznju...nije mi to ni palo na pamet. U sustini, svirka je uvece, imamo citav dan za vozikanje... Sta mislis ovako-Goc-Stolovi-Troglav-Cemerno-Radocelo-Goc Organizovacu jedan mali skup endurasa u brvnari da zumiramo rutu...pa cemo onda da predstavimo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brki82 210 Napisano Maj 20, 2011 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Kraljevo Prijavi odgovor kao problematičan oki doki,a moze i sa posetom Studenici i Zici,kao i Gornjoj Savinoj isposnici.Moze njoj da se pridje i odozgo;-) sa spavanjem u sumi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OverLord 328 Napisano Maj 20, 2011 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: KTM 1290 Super Adventure R, KTM 950 Adventure, KTM 300 EXC, Yamaha XT1200ZE Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan ja sam bruka za endurase, zivim oko toliko terena, a obisao sam jedva 50%, tako da mene racunajte za sve moguce rute oko Kraljeva! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6414 Napisano Maj 21, 2011 Enduraš, 6387 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ako si obisao 50% onda si extra, posto kako sam ja video, tamo ima puteva da se obilazi godinu dana da se ne prodje istim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano Maj 21, 2011 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan oki doki,a moze i sa posetom Studenici i Zici,kao i Gornjoj Savinoj isposnici.Moze njoj da se pridje i odozgo;-)sa spavanjem u sumi. Bio sam dva puta u gornjoj isposnici SV Save i to su mi veoma jaki utisci , e zlatom bi platio da motorom mogu doć. živjeli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano Maj 21, 2011 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan oki doki,a moze i sa posetom Studenici i Zici,kao i Gornjoj Savinoj isposnici.Moze njoj da se pridje i odozgo;-)sa spavanjem u sumi. Bio sam dva puta u gornjoj isposnici SV Save i to su mi veoma jaki utisci , e zlatom bi platio da motorom mogu doć. živjeli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Maj 18, 2012 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravih da okačim narcis, a njemu u susret smo krenuli. Vidi li neko sličnosti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DorćolAC 225 Napisano Maj 18, 2012 Svrati ponekad, 250 postova Lokacija: У души - Дорћол! (Београд) Motocikl: Peda TEK 250 Pro 2x Prijavi odgovor kao problematičan Bravo, enduraši. A i vreme vas posluži! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...