Darko 012 1022 Napisano Mart 6 Drug član, 1002 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Nije je malo sredio . Nek je sa srecom nova masina, svaka cast.Послато са SM-A525F помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B0GY 7 Napisano Mart 6 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, Bigor je napisao: Dobar sat, gdje sinto nabavio? Послато са 2303CRA44A помоћу Тапатока Sve od elektronike sam uzeeo na aliexpresu. Farovi, sat, komande na volanu... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1022 Napisano Novembar 11 Drug član, 1002 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Da li je imao neko nekad problem sa bobinom? Desavalo mi se kako kad da motor bukvalno secne, kao da ostane bez varnice u jednom taktu, pogotovu kad vozim van puta ili u guzvama polako, čim se malo brze provoza posle toga nista. Do pre neki dan kad je poceo da puca na manjim obrtajima ali ja mislio nema goriva, okrenuo na rezervu ali bilo je i blizu kiće. Sad sam video da ima goriva i da nece vise ni da radi u leru i secka mnogo vise i kad je vruc i kad je hladan. Prepostavljam da je bobina uginula jer je zavucena izmedju rezervara i rama, nema provetravanja ali ima vruc vazduh koji se penje od masine, ali ajd da pitam vas sta mislite. Bobinu sam svakako narucio novu pa je cekam.Послато са RMX3263 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B0GY 7 Napisano Novembar 11 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam imao slican problem, ali je problem bio oko karburatora. Desavalo mi se da kad radi u leru, kao da promasi takt. Kad sam rasklopio sve, video sam da vuce fals vazduh na gumenoj usisnoj grani izmedju karburatora i glave motora. Kad sam to zamenio, vise nisam imao problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 5952 Napisano Novembar 11 Drug član, 3004 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Falš vazduh - 80%, bobina, Miljenko, - 20% Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VLAD81 1555 Napisano Novembar 12 Zainteresovan, 423 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan @Darko 012 skini svećicu pa ćeš videti kakva je, tj da li je do struje problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1022 Napisano Novembar 12 Drug član, 1002 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Promenio svećicu, nije do nje, svećica ima onu braonkastu boju kakvu i treba. Sam karburator ne bi trebalo nigde da vuce fals, pretprosle godine mi ga je drugar razbusio kod osovinica i prebiksnovao tako da ni tu vise ne moze da vuce fals, jedino ako se neka flansa pokidala ili guma spala. Mozda je i pokupio neku trunku. Svakako sam mislio da ga skinem kad budem menjao bobinu i da ga pretresem opet.Послато са RMX3263 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VLAD81 1555 Napisano Novembar 12 Zainteresovan, 423 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je svećica dobra onda nije do bobine, struja ti je ok. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1022 Napisano Novembar 12 Drug član, 1002 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Moguce. Nece da upali bez sauha. Mozda je nesto do karburatora. Mozda je i voda usla. Probacu bas da ispustim gorivo iz lončeta pa da probam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
тене рас 212 Napisano Novembar 12 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Бор Motocikl: Yamaha XTZ660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Код мене вуче фалш ваздух зинуо аирбокс са леве стране испод резервоара, ако већ скидаш провери и то, ради идаље, по некад цимне кад повуче више ваздуха Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VLAD81 1555 Napisano Novembar 12 Zainteresovan, 423 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Uzmi neki sprej za čišćenje egr ventila ili kočnica i naprskaj oko karburatora i kutije filtera vazduha. Ako dobije turažu onda vuče falš vazduh. Prskaš naravno tako da se sprej lepo rasprši oko karba i po malo. Ako nije ni to onda tražiti dalje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
тене рас 212 Napisano Novembar 12 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Бор Motocikl: Yamaha XTZ660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, VLAD81 said: Ako je svećica dobra onda nije do bobine, struja ti je ok. Одлична дијагностика Влад81 И ова друга, свашта се научи 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1022 Napisano Sreda u 13:52 Drug član, 1002 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Danas pobegao na kratko sa posla, ispustio gorivo iz lončeta i dalje se isto ponasa. Eto nisam se setio da proverim da li vuce vazduh negde. Ja inace imam metodu tako sto uzmem brener na gas i odvrnem ga i trazim gde će da dobije turažu. Videću baš kad nađem vremena da ga razbucam da probam da nađem. Ja sumljam da je negde izmedju karba i glave, radio bi na leru da je iza.Послато са RMX3263 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7640 Napisano Sreda u 16:32 Drug član, 2917 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je imao neko nekad problem sa bobinom? Desavalo mi se kako kad da motor bukvalno secne, kao da ostane bez varnice u jednom taktu, pogotovu kad vozim van puta ili u guzvama polako, čim se malo brze provoza posle toga nista. Do pre neki dan kad je poceo da puca na manjim obrtajima ali ja mislio nema goriva, okrenuo na rezervu ali bilo je i blizu kiće. Sad sam video da ima goriva i da nece vise ni da radi u leru i secka mnogo vise i kad je vruc i kad je hladan. Prepostavljam da je bobina uginula jer je zavucena izmedju rezervara i rama, nema provetravanja ali ima vruc vazduh koji se penje od masine, ali ajd da pitam vas sta mislite. Bobinu sam svakako narucio novu pa je cekam.Послато са RMX3263 помоћу ТапатокаPo svemu sto si opisao poprilicno sam siguran da ti je zaprljana magistrala koja kontrolise ler gas, vjerovatnoca jos veca ako nemas filter goriva. Karburator bi morao na ciscenje i ne bi trbalo da imas nekih dodatnih troskova sem toga. Treba provjeriti sita na slavinama u rezervoaru da nije koje ispalo iz lezista ako nemas filter goriva na crijevima jer ce se posle opet isto dogoditi i dzaba ih cistis.Послато са 2303CRA44A помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...