Aki 86 Napisano Jul 17, 2007 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Aj prichajte datum okupljanja , pa da selektujem ekipu. Okupljane mozze da bude i kod manastira Ravanica, pa onda u red 2 i 2 za ruchice do Resave. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1948 Napisano Jul 17, 2007 Vlasnik sajta, 5373 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Uh... što baš 04-05... aj' nedelju dana ranije Baš tako Jebiga ni meni ne odgovara bas taj vikend jer sam planirao odmor od 4. avg. Ovako cu pomeriti odmor za jedan dan i doci na okupljanje... Vikend ranije je skup u Beloj Crkvi za koji kazu ljudi da je lepo otici bla bla... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Jul 17, 2007 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan A da glasamo 28/29 jul ili 4/5 avgust Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Jul 17, 2007 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Neka drugi odluce o tome da li je daleko ili ne, ali sto se endura tice, ne brinite! Gde god sam isao sa nekim erom samo sam slusao kuknjavu, mnogo je krivina, mnogo je uzbrdo, mnogo je nizbrdo, pravim sklekove, nikad vise... jel tako Vladamire? (hint: Ivanjica-Guca-Cacak) Sad ozbiljno. Da je blizu - nije. Ali ipak nekako gravitira centru Srbije, pa je svima iz unutrasnjosti blize. Mada, ipak treba priznati da je vecina BJB zajednice iz Beograda. Pa evo, izjasnite se, u opticaju je jos uvek i Cer. Ima li ko tacnu informaciju koliko je do Cerskog mesta okupljanja? U svakom slucaju, treba imati priblizno tacnu informaciju o tome koliko ljudi dolazi bez obzira na lokaciju, zbog pripreme odgovarajuce kolicine hrane i pica (mrzi me da koristim YU slova, razumemo se). Jos da dodam, sem ovih inicijalnih 190+190km, treba dodati i pristojnu kilometrazu za obilazak okoline. Lisine i Resavska pecina su na par km, ali Manasija i Ravanica, zatim Lomnica, Grza i jos neke druge stvari su na 20-tak km okolo. Do duse, postoje precice, ali ne za masine koje imaju R u nazivu Dakle, javljajte se ko je zainteresovan. Vikend je tamo 5-6 avgust. Jeli tako Pablo? Cacak preko Jelice za Ivanjicu samo KARTINGOM i nikako drugacije, ni enduro ni supermoto ni auto ni autobusom da me voze ne idem ziv! Elem Vladamir se kondiciono priprema tako sto vozi bicikl 20km svakog dana (ujedno sad vidi kako je voziti enduro razgledati okolinu i baviti se meditacijom u isto vreme :-\ ) Mi sto vozimo eRove smo vise za neke assvaltno-urbane sportove (karting, paintball, padobranstvo, masne fote, twister itd ) A Resava je na dva tri gasa od mene , ne nije tolko blizu nego je [glow=red,2,300]R[/glow] tako brz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Jul 17, 2007 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jebiga ni meni ne odgovara bas taj vikend jer sam planirao odmor od 4. avg. Ovako cu pomeriti odmor za jedan dan i doci na okupljanje... Vikend ranije je skup u Beloj Crkvi za koji kazu ljudi da je lepo otici bla bla... Meni poleće avion 04. avg... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeshaXX 374 Napisano Jul 17, 2007 jedan od DDMZ, 816 postova Lokacija: NBG Motocikl: R, gsx R Prijavi odgovor kao problematičan Postavio sam temu: http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=9124.0 Žao mi je svih koji ne mogu da se uklope u ovaj termin, ali znate svi kako je, nema termina koji svima odgovara. :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Jul 17, 2007 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan aj ne cosajte nego dajte kartu i ja da dodjem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeshaXX 374 Napisano Jul 17, 2007 jedan od DDMZ, 816 postova Lokacija: NBG Motocikl: R, gsx R Prijavi odgovor kao problematičan aj ne cosajte nego dajte kartu i ja da dodjem Evo prijatelju, samo ti dođi. http://www.viamichelin.com/viamichelin/int/dyn/controller/ItiWGPerformPage?reinit=1&strStartCityCountry=EUR&strStartAddress=&strStartMerged=Podgorica&strDestCityCountry=EUR&strDestAddress=&strDestMerged=Strmosten&image2.x=33&image2.y=11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Avgust 11, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pa dobro, Resava bila pa prosla. Da nastavljamo dalje... Cer? Kad, sta, kako? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Avgust 11, 2007 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam za Cer ,pozdrav za Gordana koji me je spasao u petak od kiše Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gasho 5 Napisano Avgust 11, 2007 Zainteresovan, 666 postova Lokacija: CG Prijavi odgovor kao problematičan Znači, ništa bliže Crnoj Gori... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Avgust 11, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Znači, ništa bliže Crnoj Gori... Cuj, pa zato i postoji ovaj topic, za dogovor! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gasho 5 Napisano Avgust 11, 2007 Zainteresovan, 666 postova Lokacija: CG Prijavi odgovor kao problematičan Pa već sam jedno 3 ili 4 puta predložio da se malo primaknete nama, ali ti na Cer, pa na Cer... Pošto nas je malo, ne možemo mi predložiti gdje i kada i kako, jer ni ne znamo toliko dobro Srbiju kao vi. Moj jedini prijedlog je da, ako želite da i mi dođemo iz ovih krajeva, to bude negdje bliže granici... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Avgust 11, 2007 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Znači, ništa bliže Crnoj Gori... A sta mislite o Mitrovom Polju ? To je podno Kopaonika , u okolini Brusa . Mislim da nije puno daleko za drugare iz CG , a jako je lepa lokacija . Bio sam tamo pre 15-ak dana ali na brzaka , pa predlazem da se za detaljniju inspekciju lokacije prijavi jedna ekipica ... Lalajko jesi li raspolozen ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gordanmg Napisano Avgust 11, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Pa već sam jedno 3 ili 4 puta predložio da se malo primaknete nama, ali ti na Cer, pa na Cer... Pošto nas je malo, ne možemo mi predložiti gdje i kada i kako, jer ni ne znamo toliko dobro Srbiju kao vi. Moj jedini prijedlog je da, ako želite da i mi dođemo iz ovih krajeva, to bude negdje bliže granici... Znas kako, svi mi bi dosli u Montenegro vrlo rado ali ipak nam je vecini nas to daleko i naravno da nam je krivo zbog toga. Sutomore i skup je blizu te ce mnogi otici tamo u septembru i imacete sanse da se sretnete. Pozdrav MONTENEGRINIMA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Avgust 11, 2007 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Ma Cer uopste nije sporan , vec smo ranije rekli da je Cer sledeci , samo treba odrediti datum ... recimo 25/26 avgust Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gasho 5 Napisano Avgust 11, 2007 Zainteresovan, 666 postova Lokacija: CG Prijavi odgovor kao problematičan Pa već sam jedno 3 ili 4 puta predložio da se malo primaknete nama, ali ti na Cer, pa na Cer... Pošto nas je malo, ne možemo mi predložiti gdje i kada i kako, jer ni ne znamo toliko dobro Srbiju kao vi. Moj jedini prijedlog je da, ako želite da i mi dođemo iz ovih krajeva, to bude negdje bliže granici... Znas kako, svi mi bi dosli u Montenegro vrlo rado ali ipak nam je vecini nas to daleko i naravno da nam je krivo zbog toga. Sutomore i skup je blizu te ce mnogi otici tamo u septembru i imacete sanse da se sretnete. Pozdrav MONTENEGRINIMA Ne pričam o dolasku u Crnu Goru, već o skupu negdje u Srbiji, ali da nije toliko daleko kao što je Fruška gora ili Resava. Šta je sa Tarom, recimo. Zar to nije Nacionalni park i zar nije priroda fenomenalna, a svima je podjednako daleko. E sad, možda je problem u ovome "daleko". Meni je ljepše da pređem par stotina kilometara, nego da taj skup bude u Baru. Što se tiče motorijade u Sutomoru, mislim da se nećemo gledati. Biću stotinjak metara dalje, pa welcome... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlaxxdee 7 Napisano Avgust 11, 2007 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Cacak Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je gasho u pravu za izbor lokacije,ne mislim konkretno ova ali...Glupo bi bilo da se pominje moto skup u Sutomoru kao bilo kakva opcija za par ljudi koji ce biti tamo.Cilj je da to nikome nije daleko,a ne nekome 50km,a nekome 500km pa ko voli nek izvoli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daco 11 Napisano Avgust 11, 2007 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: bijeljina i prasnjavi drumovi Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je gasho u pravu za izbor lokacije,ne mislim konkretno ova ali...Glupo bi bilo da se pominje moto skup u Sutomoru kao bilo kakva opcija za par ljudi koji ce biti tamo.Cilj je da to nikome nije daleko,a ne nekome 50km,a nekome 500km pa ko voli nek izvoli. neka bude meni bar tih 500 kilometara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gasho 5 Napisano Avgust 11, 2007 Zainteresovan, 666 postova Lokacija: CG Prijavi odgovor kao problematičan Pa mislim da Tara nije ni tebi daleko... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daco 11 Napisano Avgust 11, 2007 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: bijeljina i prasnjavi drumovi Prijavi odgovor kao problematičan taru nebismo smjeli propustiti,vjerujem da ce doci na red,posto koliko ja znam gordan vec najavijo za cer sledeci skup Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gasho 5 Napisano Avgust 11, 2007 Zainteresovan, 666 postova Lokacija: CG Prijavi odgovor kao problematičan Ma slažem se za Cer, nema problema, ja svakako u avgustu ne mogu nigdje, nego samo kažem da bi bilo dobro i o tome razmisliti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 26 Napisano Avgust 11, 2007 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se sa Gashom, Tara, perucac i okolina su fenomenalni!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Avgust 11, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Moramo kao prvo da vidimo sta se nudi na Ceru, fotografije lokacije za kamp, spisak stvari u okolini koje treba videti i ostalo bitno za okupljanje. Onda da uporedimo sa ostalim predlozima ukoliko ih bude. Inace, Tara je sjajna lokacija, ima mesta i za kupanje i za pesacenje, lep fudbalski teren za konacni obracun, sjajne livade za satore, mnogo sume... Ali, kazem, idemo redom. Ceradzije, na potezu ste! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PROFILER 76 Napisano Avgust 11, 2007 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se sa Gashom, Tara, perucac i okolina su fenomenalni!!! Slazem se 100% prelep kraj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...