shoe 130 Napisano Maj 16, 2011 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM SMR 690 Prijavi odgovor kao problematičan Član sam foruma već duže vreme i svi postovi su mi u glavnom bili zapitkivačkog karaktera pa rekoh ajde da i ja otvorim jednu temu gde nešto izjavljujem Elem već duže vreme me je mučio ružan izgled moj podrepa i stop svetla... šta ćeš motor mi radi ispravno pa dosadno detetu... Nagledao sam se raznih slika za inspiraciju i ideja, napravio par skica i krenuo u konkretnu realizaciju.. Pacijent pre operacije: (istina i nije toliko loše dok se ne vidi kastrirano rešenje) Prva faza naći odgovarajuće LED stop svetlo... ponuda u gradu katastrofa kao i za sve ostalo nađoh neko u maxmomentu, čak je i bilo jeftino... al džaba kad mi nije to to... nazad za google nekako izbunarim meni zanimljivo trouglasto koje provalim da se nalazi na svim CPI i Derbi supermoto i motocross motorima... okrenem naravno sve distributere pomenutih i gevaru i jelte nigde nema na stanju moze svuda da se naruci al se čeka kao i uvek između 2/3 nedelje. Znajući kako to obično biva i da će se to sigurno pretvoriti na 4/5 nedelja nazad za google Google zna sve i nađem http://www.andysmotorcycles.com/index.php?main_page=product_info&cPath=5_110_190&products_id=132 za £24.95 + shipping. Poručim, malo me zajebe prvi maj i praznici i stigne za oko nedelju dana + 60din poštaru za trud. Nakrcao sam sve inspiracion slike na lap top naoružao se voljom, entuzijazmom i stop svetlom uputih se pravac u garažu porodice Vučković kod Dr. Najdžela (KTM 640 LC4) Inspirisani svim slikama koje smo pregledal iviše puta i rezimirali sve tekstove sa svakakvih foruma pređosmo sa reči na dela... Naš narod lepo kaže tri puta meri jednom seci... i ovo se opet pokazalo kao tačno.. ko nas jebe kad smo merili samo 2 puta sreća pa smo omašili samo za 5mm Rasklapanje Merenje Sečenje (u ovom trenutku smo planirali da ostavimo voaj gornji deo kao "nadstrešnicu" nad svetlom ali se to pokazalo kao fizički nemoguce pa je kasnije morala da ode Modeliranje Tadaaaa: Nakon uspešnog modeliranja ponovno rasklapanje i pravac na plastificiranje u crnu boju. Finalni proizvod izgleda vako Povezivanje i vraćanje kabova, plastike originalnog repa su bil blago zakošene pa je doktor mora da umetne plastične distancere ne bi li to stajalo perfektno pravo a Finalni proizvod izgleda vako Tablica je montirana kasniej na sam podrep ali će morati da se nađe neko srećnije rešenje. i dalje je vidljiva iz svakog ugla te može da je snimi kamera a opet je na dovoljno glupo mestu da mogu da me smaraju zbog loše vidljivosti tako da ništa konkretno nisam uradio na tom polju a evo i par slika kako to jelte stoji.. nažalost imamo omanji nedostatak dnevnih slika ali biće naknadno ažurano Zahvaljujem se Dr. Najdželu na ukazano tehničko, tehnološko moralnoj podršci pošto je on odradio veći (na ne kažem celokupan poso) što se i videlo iz slika fala na pažnji i doviđenja 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3248 Napisano Maj 16, 2011 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panthocrator 44 Napisano Maj 16, 2011 Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Husqvarna SMR510 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, a kako si montirao tablicu, jel u neki ram ili si je izbusio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Maj 16, 2011 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Lepo skroz izgleda, svaka cast Koliko si platio stop-svetlo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoe 130 Napisano Maj 16, 2011 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM SMR 690 Prijavi odgovor kao problematičan @panthocrator izbusio sa 2 srafa @Goshk 28€ svetlo + slanje 8€ + 60 din postarske usluge Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panthocrator 44 Napisano Maj 16, 2011 Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Husqvarna SMR510 Prijavi odgovor kao problematičan vidim da cu i ja da izbusim mada me ljudi odvracaju jer nije dozvoljeno busiti tablicu ( unistavanje dokumenata) hvala za odgovor pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pittatore 643 Napisano Maj 16, 2011 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: BG Motocikl: Yamaha FZR1000 Naked Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam uzeo ram u MotoLandu,stavio srafove za ram sa sestougaonom glavom(deblja glava),zasrafio i ugurao(na jedvite jade) tablicu posle i da j.b. oca ko ga iscupa neka je i nosi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panthocrator 44 Napisano Maj 16, 2011 Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Husqvarna SMR510 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam uzeo ram u MotoLandu,stavio srafove za ram sa sestougaonom glavom(deblja glava),zasrafio i ugurao(na jedvite jade) tablicu posle i da j.b. oca ko ga iscupa neka je i nosi Daj neku sliku da vidim kako izgleda Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pittatore 643 Napisano Maj 16, 2011 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: BG Motocikl: Yamaha FZR1000 Naked Prijavi odgovor kao problematičan Aj slikacu danas pa kacim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panthocrator 44 Napisano Maj 16, 2011 Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Husqvarna SMR510 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja juce uradih slicnu stvar kao shoe, jos samo tablicu da okacim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoe 130 Napisano Maj 16, 2011 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM SMR 690 Prijavi odgovor kao problematičan isti migavci koje si ti stop svetlo koristio ? ta plastika podrepa ti fabricka ili si je sam pravio ? btw juce sam po prvi put otkrio funkcionalnost blatobrana, bio sam kaljav do ramena 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pittatore 643 Napisano Maj 16, 2011 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: BG Motocikl: Yamaha FZR1000 Naked Prijavi odgovor kao problematičan Kome pricas,izbegavam barice ko macka Nabavio sam ovo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoe 130 Napisano Maj 16, 2011 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM SMR 690 Prijavi odgovor kao problematičan hmmm vidis vidis razmishljam o toj opciji... cak sam i naso kak obi to izgledalo samo nisam siguran da li ce to zapravo raditi posao... gde bi mogo da si nadjem neki manji blatobrancic da probam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pittatore 643 Napisano Maj 16, 2011 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: BG Motocikl: Yamaha FZR1000 Naked Prijavi odgovor kao problematičan Taj manji sumnjam da bi nesto stitio,primarna svrha tih blatobrana i jeste da ti stiti lanac i amortizer od blata. Inace planiram da spustim ovaj rep jer posle neke duze voznje redovno isparkiravam mosnice iz prepona Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panthocrator 44 Napisano Maj 16, 2011 Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Husqvarna SMR510 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.louis.de/_40762d665557ed77cc720e08488cf12282/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=490&wgr=412&list_total=38&anzeige=0&page=0&artnr_gr=10033304 ovo svetlo sam uzeo, ne znam na sta tacno mislis sli ako pitas za ono zuto na cemu je svetlo to je komad aluminijuma a sve ostalo je fabricko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoe 130 Napisano Maj 16, 2011 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM SMR 690 Prijavi odgovor kao problematičan aaaham sad je sve jasno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Maj 16, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Odlično izgleda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enco 52 Napisano Maj 16, 2011 Svrati ponekad, 327 postova Prijavi odgovor kao problematičan cista 10-tka za estetiku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pittatore 643 Napisano Maj 19, 2011 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: BG Motocikl: Yamaha FZR1000 Naked Prijavi odgovor kao problematičan Evo kod mene kako to izgleda,ako nekome jos znaci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panthocrator 44 Napisano Jun 3, 2011 Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Husqvarna SMR510 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja zavrsih + fibrin automat migavaca i sad je ovako 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoe 130 Napisano Jun 3, 2011 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM SMR 690 Prijavi odgovor kao problematičan super djuska a evo i mog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mare gsxr750 46 Napisano Jun 7, 2011 U prolazu, 74 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSXR-750 k8 & Cpi popcorn 50 Prijavi odgovor kao problematičan super djuska a evo i mog Policija te nece smarati zbog tablice a? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoe 130 Napisano Jun 7, 2011 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM SMR 690 Prijavi odgovor kao problematičan to će samo vreme da pokaže ali relano gledano i previse je vidljiva... nadao sam da ce bolje da legne ovako je poprilicno vidljiva kad se pogleda od pozadi iz nekog normalnog polozaja... i 100% sam siguran da je i dalje hvataju kamere moraću da smislim nešto pametnije ili da je skinem skroz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Jun 7, 2011 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Ali tada nekada kamere nisu radile Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoe 130 Napisano Jun 8, 2011 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM SMR 690 Prijavi odgovor kao problematičan taj model mi je primamljiv zato sto sprecava vodu i shtroku da mi zavrsi na ledjima i ozbiljno cu ga razmisliti ako bude mmorao da istaknem tablicu da bude vidljivija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...