todornbg 171 Napisano Maj 15, 2011 U prolazu, 83 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ZR 7 S Prijavi odgovor kao problematičan Poštovani bajkeri, Posle akcije dobrovoljnog davanja krvi 14.05. na trgu, ste me zainteresovali i zadivili svojim pozitivnim stavom i energijom, pa sam se odlučio da dodjem na forum. Zelim bolje vas upoznam i da se druzim sa vama. Pa bio bi red i da se predstavim, dakle: Zovem se i prezivam Milan Todorović i živim u Beogradu. Rođen sam ne tako davne 1991 godine (još uvek mlad i zelen) . Motore volim još od malena ali na žalost nemam još uvek jedan ali biće.... Zahvaljujući tome što imam mlade roditelje, dobar sam đak i dečko bio (a nadam se i ostao), seo sam na dva točka još pre prvog razreda srednje škole tačnije sa 15 godina. Taj prvi skuter je bio Kymco Super 9. Bio sam oduševljen njim a i realno medju skuterima je bio extra mašina. Ali nisam imao mira i hteo sam da vozim brže, 80 km/h mi bilo malo a tad još nisam imao A kategoriju i napravio sam sledeću glupost.... Kupio sam skuter koji svako dete, kao što sam i ja bio, ostavlja bez daha a to je aprilia sr50 noviji model 2005 ili 6 ne mogu se setim... Ali nije to bio običan sr50 već je bio kitovan na 80cc, sa leovince zx auspuhom, sportski kais, rolnice, varijator, varijomat, karburator, kn filter... sve u svemu nabudzeno djubre... Naravno da italijani nisu to projektovali da ide 120km/h i posle nekog vremena je motor, naravno zakucao... Smorio sam se i prodao ga onako pokvarenog, samo da ga ne gledam... Onda sam sleteo na zemlju i krenuo jednom drugačijom politikom.... Hteo sam da se vozim kulturica, da imam mesta, sve lagano, šmeksi itd... Vratio sam se na Kymco (keva) i kupio Grand Dink 50 (nov) i tako lepo se vozio, žal mi što sam ga prodao... Ali uzeo sam njegovog velikog brata Kymco Xciting 250 koji je u toj klasi ako ne najbolji onda sigurno medju najboljima. I hvala bogu, lepo služi, ide ko zmaj, ma superiška.... :jee1:Samo što postoji uvek ono "ali".... Ja želim motor.... :moto3:I ćaletu ostaje Xciting a ja gledam da uzmem neku jaču, dobru mašinu... Sve u svemu, ja sam vas udavio sa ovim.... Na žalost i još više ću.... non stop imam neka pitanja i podpitanja.... Šta ću vi ste iskusni bajkeri, da mi date date neka iskustva, savete i usmerenja oko motora... Pozdravljam vas sve, uzivajte u ovom lepom vremenu na svojim "metalnim konjima" 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4466 Napisano Maj 15, 2011 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Milane, baš ljepo si se predstavio a ne kao neki iz neba pa u rebra, kupujem auspuh 600 kubika... cao, pa sam ti poklonio plusic na racun toga. pozdrav iz Pule. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limenko 132 Napisano Maj 15, 2011 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Bar Motocikl: YAMAHA xj 650 Seca, BMWk100 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav idobro došao da se družiš i vozišsa nama!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
burgman75 105 Napisano Maj 15, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 323 postova Lokacija: indjija Motocikl: burgman 650, honda silver wing 400, burgman 400, t max 500 Prijavi odgovor kao problematičan pozz dobo dosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Maj 15, 2011 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
todornbg 171 Napisano Maj 15, 2011 U prolazu, 83 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ZR 7 S Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na toploj dobrodošlici 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Maj 15, 2011 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan I od mene plus, tako se predstavlja Dobrodošao na BJB. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Maj 15, 2011 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Maj 16, 2011 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodosao. Svaka cast na predstavljanju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Varadero 452 Napisano Maj 16, 2011 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Beograd-MK Crna Reka Motocikl: Honda xl 1000 V varadero BMW k1200lt Prijavi odgovor kao problematičan jedan od naj predstavljanja dobrodosao i veliki plus za tebe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...