pronto 6740 Napisano Maj 24, 2011 Ne silazi, 6572 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Mile ja ne idem majke mi. Posle tu pricas kako pravim zazubice ljudima.Nema smisla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Maj 24, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Predlazem promjenu nicka u vasa skitnica. Vise skitas po svijetu, nego sto masiras. Izgleda da Vasa masira bogate babe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa maser 28 Napisano Maj 24, 2011 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Predlazem promjenu nicka u vasa skitnica. Vise skitas po svijetu, nego sto masiras. I tata bi sine, but jbga... mozda neki drugi put. Dobar provod zelim. sa tobom i na kraj sveta i ekipom iz toskane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa maser 28 Napisano Maj 24, 2011 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Predlazem promjenu nicka u vasa skitnica. Vise skitas po svijetu, nego sto masiras. Izgleda da Vasa masira bogate babe nadam se druze da tebi nikad necu zatrebati ali budi siguran da svi pre ili kasnije dodju kod mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Maj 24, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Ih bre Vaso, mala šala Tip je bio masiraš bogate babe za dobru lovu, pa možeš na putovanja čas po Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Strale 83 Napisano Maj 26, 2011 Teoreticar, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: V strom 650 2008-2013, Prijavi odgovor kao problematičan Kakav ste smestaj planirali, koliko dana... dajte neke informacije? Interesuje me ova tura. Pratim temu ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa maser 28 Napisano Maj 26, 2011 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kakav ste smestaj planirali, koliko dana... dajte neke informacije? Interesuje me ova tura. Pratim temu ! nekih 6 dana od toga dva dana da se spava na trajektu,tako da se tu ustedi na vremenu a i finansijski a na sicilliji gde nam se dopadne ili umor stigne po hotelima,cene su razlicite ali nisu previse visoke od 20 do 40 eura po coveku nisam jos planirao marsute i to je sve podlozno dogovoru kao i period kad bi se islo Sve opcije i sugestije su dobro dosle Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tdm 72 Napisano Maj 26, 2011 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: YAMAHA TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pratim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja knx 1 Napisano Maj 26, 2011 U prolazu, 79 postova Lokacija: Србија,Нови Сад Motocikl: suzuki DL-650 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ajde da se tacnije dogovorimo ko bi sve hteo i taj termin da vidimo???!Sto se mene tice ja se4 prijavljujem odgovara mi sve do 20 jula.A bogami mozemo i sad odma u junu. Da vidimo ko bi jos i kada?Vaso ti si okosnica ove ture. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa maser 28 Napisano Maj 26, 2011 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan svi prate ali niko ne daje konkretan predlog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa maser 28 Napisano Maj 26, 2011 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ajde da se tacnije dogovorimo ko bi sve hteo i taj termin da vidimo???!Sto se mene tice ja se4 prijavljujem odgovara mi sve do 20 jula.A bogami mozemo i sad odma u junu. Da vidimo ko bi jos i kada?Vaso ti si okosnica ove ture. i meni odgovaraju svi termini sem prva polovina avgusta jos moram tacno da se raspitam za trajekte i napravim marsute po siciliji,vidim hotele bilo bi lepo da nas je vise ali sta je tu je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 6649 Napisano Maj 27, 2011 MotoDJIR.com, 1362 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Ja drugari mogu,ali tek 1.septembra. Inace ako se bilo sta dogovarate...zaboravite avgust. Tada je najskuplje i najvece su guzve. Italijani imaju kolektivni godišnji odmor. Ako se nekako dogovorite za jun ili jul...srećan put!!! Ja ću planirati za 1.9. tačno morao sam da idem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano Maj 27, 2011 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan Ja idem 28 jula ali na žalost kolima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa maser 28 Napisano Maj 27, 2011 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja drugari mogu,ali tek 1.septembra. Inace ako se bilo sta dogovarate...zaboravite avgust. Tada je najskuplje i najvece su guzve. Italijani imaju kolektivni godišnji odmor. Ako se nekako dogovorite za jun ili jul...srećan put!!! Ja ću planirati za 1.9. tačno morao sam da idem. AKO NE BUDE PRE IDEMO TADA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja knx 1 Napisano Maj 27, 2011 U prolazu, 79 postova Lokacija: Србија,Нови Сад Motocikl: suzuki DL-650 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ajde da se jedan jos prijavi i mozemo ici i u junu, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanozibandit 22 Napisano Maj 27, 2011 U prolazu, 48 postova Lokacija: Zemun, Srbija Motocikl: Suzuki Bandit 1250 Prijavi odgovor kao problematičan Ja idem iz Igumenitse u Bari 21.juna, pa vozim okolo, ako mogu da upadnem u neku grupu javite mi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja knx 1 Napisano Maj 28, 2011 U prolazu, 79 postova Lokacija: Србија,Нови Сад Motocikl: suzuki DL-650 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da moze,znaci imamo tri coveka koji bi mogli ici.moze 21 jun meni odgovara.Vaso daj da se organizujemo,predpostavljam da ti hoces onda nas ima trojica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa maser 28 Napisano Maj 28, 2011 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pricao sam sa ljudima i kazu da je bolje kraj avgusa ili pocetek septembra i zbog cena i guzvi a za taj termih zainetresovani su za sad trojica a ne znam kojih trojica bi sad islo Milanlj74 ide samo do igumanice a nebi isao turu po siciliji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa maser 28 Napisano Maj 28, 2011 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja drugari mogu,ali tek 1.septembra. Inace ako se bilo sta dogovarate...zaboravite avgust. Tada je najskuplje i najvece su guzve. Italijani imaju kolektivni godišnji odmor. Ako se nekako dogovorite za jun ili jul...srećan put!!! Ja ću planirati za 1.9. tačno morao sam da idem. Mislim da je to dobar predlog i Dzoni tatu je zainteresovan da ide Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 6649 Napisano Maj 28, 2011 MotoDJIR.com, 1362 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam trenutno u CG...ali vracam se 4.6. Možemo da se cujemo pa da pravimo neki plan...dogovor ili bilo šta.... Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa maser 28 Napisano Maj 29, 2011 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da mozemo pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja knx 1 Napisano Maj 29, 2011 U prolazu, 79 postova Lokacija: Србија,Нови Сад Motocikl: suzuki DL-650 Prijavi odgovor kao problematičan Ok cujemo se kad stignes Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa maser 28 Napisano Maj 29, 2011 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam trenutno u CG...ali vracam se 4.6. Možemo da se cujemo pa da pravimo neki plan...dogovor ili bilo šta.... Pozdrav! do tad cu imati sve potrebne informacije i da utanacimo datum i da dam detalje kako se ide, koliko dana, koliko kosta, i da pravimo listu ko je zainteresovan , Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Strale 83 Napisano Jun 1, 2011 Teoreticar, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: V strom 650 2008-2013, Prijavi odgovor kao problematičan Mozete da se smestite i u kampovima! Evo linka http://www.eurocampi...e/italy/sicily/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa maser 28 Napisano Jun 1, 2011 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Strale na predlogu ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...