Almighty 445 Napisano Maj 14, 2011 Banda Opasnih, 396 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto pise u naslovu, prodajem ful ispravan Sonijev MP3 radio za kola, ima Bluetooth, telefonski imenik, integrisan mikrofon, bezicni daljinski upravljac, snage 4x52W, 3 izlaza za pojacalo (jedan je za SUB), pustanje muzike preko konekcije Bluetooth-mobilni, AUX ulaz i jos dosta toga. Radio me je lepo sluzio, daj boze da sam na njemu pustio u postojanju 3 pesme preko CD-a, zbog Bluetooth-a nije bilo potrebe Prodajem ga jer u novom autu imam fabricki MP3-CD plejer, i zbog garancije na auto ne smem nista da pipam jos 2 godine... CENA: 100 EVRA Tel: 063/829-50-52 Beograd, a moze i AKS-om... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smedic 413 Napisano Maj 14, 2011 Member Title, 254 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: S1000RR Prijavi odgovor kao problematičan Da nema negde sakriven prednji USB? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Almighty 445 Napisano Septembar 20, 2011 Banda Opasnih, 396 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX Prijavi odgovor kao problematičan Nema usb, i dalje aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...