Ivan x 69 Napisano Jul 5, 2007 Zainteresovan, 560 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mir,tisina...opustanje-dovoljan razlog za odlazak u prirodu...Evo par slicica sa nekoliko mojih putesestvija po ruralnim delovima nase zemlje ponosne... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Jul 5, 2007 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Gde? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan x 69 Napisano Jul 5, 2007 Zainteresovan, 560 postova Prijavi odgovor kao problematičan Okolina Ljiga,Vrujaca,Kadine Luke,Velisevaca... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sailor 6 Napisano Jul 5, 2007 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Mačvanska Mitrovica Prijavi odgovor kao problematičan vozis ti to ful ;D...svaka cast...nastavi sa slidzama... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mad_max0204 100 Napisano Jul 5, 2007 Svrati ponekad, 419 postova Lokacija: San Jose, CA Motocikl: BMW S1000XR '16, BMW R1250GS HP ADV '19 Prijavi odgovor kao problematičan Ivane a oprema ?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Jul 5, 2007 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Milina.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gasho 5 Napisano Jul 6, 2007 Zainteresovan, 666 postova Lokacija: CG Prijavi odgovor kao problematičan Odlično, a ko te slikao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan x 69 Napisano Jul 6, 2007 Zainteresovan, 560 postova Prijavi odgovor kao problematičan Oprema je za seka perse ;D...Salim se naravno... Neke slike je uradio moj drugar Marko-ali vecina je uradjena u mojoj produkciji... Obicno idem sam...tako mi je najlepse. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Jul 6, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Jos bi lepse bilo kada pored slika napisao i tekst sta je sta... lepse se dozivi!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan x 69 Napisano Octobar 9, 2007 Zainteresovan, 560 postova Prijavi odgovor kao problematičan Novi motor,pa...da se pohvalim... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Octobar 9, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Lep motor, pravi za ovakve voznje. Mozda neke grublje gume. T63 npr. Na njima mozes duze ture po asfaltu i off road. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan x 69 Napisano Octobar 10, 2007 Zainteresovan, 560 postova Prijavi odgovor kao problematičan T63 sam i hteo da kupim ali nije ih imalo u prodaji... Enduro 3 su se ok pokazale... Inace za extremne uslove imam ove gume. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Octobar 10, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Juce sam uzeo novu T63, ako te interesuje poslacu ti tel. na pp. Idealna kombinacija (cena-kvalitet) je T63 napred i Mitas E09 nazad. Nov Mitas 130/18 je 50 e i traje koliko i Michelin, oko 8-9000. Na oko su identicne Jedina zamerka je sto klizi po mokrom asfalu, po off roadu je ok. Zato napred stavim Michelin. Kamen odlicno podnosi, a po blatu drze samo prave motrocross gume, pa se ne zalecem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan x 69 Napisano Octobar 10, 2007 Zainteresovan, 560 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ove Metzeler su prakticno nove,tako da bi kupovina drugih guma bila cisto finansijsko izivljavanje...Ali zamolio bih te da mi posaljes Br.tel. te prodavnice-zatrebace...Ja sam jurio da kupim T63,cak mi je i Antek sa foruma izasao u susret i potrazio ih u Hrvatskoj-ali nije ih imalo ni u Hrvatskoj ni kod nas... Pozdrav... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6438 Napisano Octobar 12, 2007 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja prilazem nekoliko "prirodnjackih" slicica nasumicno odabranih sa raznih voznji. Lepo je voziti se po prirodi, moj omiljen tip voznje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan x 69 Napisano Octobar 13, 2007 Zainteresovan, 560 postova Prijavi odgovor kao problematičan Znaci delimo misljenje Aco... ; Lepe slike-ova prva je extra... ;D Ako ima jos neko zanimljivih slika sa raznoraznih voznji po kojekakvim vukojebinama...ma samo cepajte-i nije potrebno pismeno objasnjenje(ako vas mrzi),jer jbg.slika govori vise od reci... Pozdrav... P.S.Evo jos par slika... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Octobar 13, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan ttr na raznim mestima. Fruska Gora, Povlen, Zlatibor, Pljesevica, Durmitor... Stari putopis je ovde http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=9529.0 , ima jos slika, da ih ne postavljam ponovo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6438 Napisano Octobar 13, 2007 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Znao sam da ce ti se prva najvise svideti,zato i jeste prva Sto vise blata i vode, to bolje. Samo sto nisam nasao nikog dovoljno ludog da ide samnom gde bih ja sve isao, tako da je vecina mojih offroad voznji ostala nezabelezena, a kad uletim u neki gadan teren zadnje mi je na pameti da stajem i vadim fotoaparat, jer ako stanem ne znam da li mogu posle i da krenem ;D Ih da mi je jedan TTR pored Transalpa.... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan x 69 Napisano Octobar 13, 2007 Zainteresovan, 560 postova Prijavi odgovor kao problematičan Znao sam da ce ti se prva najvise svideti,zato i jeste prva Sto vise blata i vode, to bolje. Samo sto nisam nasao nikog dovoljno ludog da ide samnom gde bih ja sve isao, tako da je vecina mojih offroad voznji ostala nezabelezena, a kad uletim u neki gadan teren zadnje mi je na pameti da stajem i vadim fotoaparat, jer ako stanem ne znam da li mogu posle i da krenem ;D Ih da mi je jedan TTR pored Transalpa.... ;D Uhhh...Mislio sam da sam ja jedini koji voli da se zabije motorom u neku blatnjavu sumu,reku,itd. Licno,nisam ljubitelj organizovanih voznji-vec sto kracim putem do sto ruralnijih predela sa sto vise prepreka(u vecini slucajeva sam)-te takodje nisam u mogucnosti da zabelezim mozda i najinteresantnije rute... Koliko vidim taj ttr extra odradjuje svaki zadatak...Nego,Farbach-ona Acina prva slika je extra ali ova tvoja na kraju je -No comment(u pozitivnom smislu)-gde nadje toliko blato... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Octobar 13, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Fruska Gora, 1. Januar prosle godine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan x 69 Napisano Octobar 13, 2007 Zainteresovan, 560 postova Prijavi odgovor kao problematičan Fruska Gora, 1. Januar prosle godine Znaci novu godinu si zapoceo oranjem Fruske Gore ttr-om... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vecicrnogorac 48 Napisano Octobar 18, 2007 Zainteresovan, 681 postova Lokacija: Podgorica - MNE Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan ali ova tvoja na kraju je -No comment(u pozitivnom smislu)-gde nadje toliko blato... ;D ovo sam i ja htio napisat... znaci Farbachu, skidanje kape na osvojenom blatu/siblju/glibu... i skidanje 2 kape zbog kasnijeg pranja motora... sto nije bilo ni malo lak zadatak, pretpostavljam volio bih probat malo off roada, cini mi se kao lot of fun Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Octobar 18, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan ali ova tvoja na kraju je -No comment(u pozitivnom smislu)-gde nadje toliko blato... ;D ovo sam i ja htio napisat... znaci Farbachu, skidanje kape na osvojenom blatu/siblju/glibu... i skidanje 2 kape zbog kasnijeg pranja motora... sto nije bilo ni malo lak zadatak, pretpostavljam volio bih probat malo off roada, cini mi se kao lot of fun veruj mi da duze traje pranje nego prljanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Octobar 18, 2007 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Evo i jedna moja. Ima jos par vrednih, ali me dial-up ubija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan x 69 Napisano Octobar 18, 2007 Zainteresovan, 560 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...