Jump to content

Moto Zajednica

izvini nisam te video 2

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 426 postova
  • Motocikl: Suzuki SV650S

Utorak 11 sati uvece izasao sam da se provozam po surcinu (nikakvo divljanje 40km/h laganeze) cisto malo da se ohladim pred spavanje, na 50 metara od kuce u glavnoj ulici BEZ SVETALA sa cuprije isparkirava se astra na nekih 4-5 metara ispred mene.u tom momentu kao u filmovima odmotao mi se zivot ispred ociju.dve opcije. kocnica i bum ili skroz levo u drugu traku, ja sam izabrao ovo drugo ne razmisljajuci da li mi u susret ide neki auto oborio sam motor na levo koliko god sam mogao i rukama i nogama i kontrastiringom i ma ne znam cime nisam.na oko pola metra od auta koji je vec duboko izasao na put uspevam da zaobidjem auto i stajem.

e tu pocinje prica pada mi mrak na oci adrenalin je na vrlo visokom nivou krecem ka kolima u nameri da jel' te ubijem doticnog vozaca koji se mudro videvsi me zakljucao u kola.psovanjem istog vidim da necu nista postici i krecem da mu lupam po kolima cizmom (lepo sam mu sredio stranu) cupam retrovizore i histerisem, covek ne izlazi iz kola drzi se za volan i ponavlja istu recenicu izvini izvini nisam te video.poenta price nije da sam ja nasilan nego da ima mnogo ljudi koji ne zele da nas vide iako imamo upaljena duga svetla iako trubimo sviramo i trudimo se da postujemo ogranicenja.juce ceo dan nisam bio na mestu pokusavajuci da sklopim pricu sta bi bilo kad bi bilo cak sam i kolima dosao na posao.ljudi ne znam sta se desava mnogo je nesreca a zamalo i meni da se desi. ozbiljno sam poceo da razmisljam o defileu golih motorista posto je izgleda to jedini nacin da nas zapaze i da privucemo paznju.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1592 postova
  • Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada

covjek ti ugrozio zivot pa si tako reagovao, ali opet ti si ušao u njegovu zamišljenu putanju

otkud ti pravo da to radis, vise se covjek ne moze ni isparkirati iz dvorista od motorista.

Sledeci put se zaustavis na pocetku ulice, prosetas i pitas ljude hoces li ikoga uznemiriti, ako je sve ok onda prodjes tom ulicom.

• Svrati ponekad, 136 postova
  Citiraj

Utorak 11 sati uvece izasao sam da se provozam po surcinu (nikakvo divljanje 40km/h laganeze) cisto malo da se ohladim pred spavanje, na 50 metara od kuce u glavnoj ulici BEZ SVETALA sa cuprije isparkirava se astra na nekih 4-5 metara ispred mene.u tom momentu kao u filmovima odmotao mi se zivot ispred ociju.dve opcije. kocnica i bum ili skroz levo u drugu traku, ja sam izabrao ovo drugo ne razmisljajuci da li mi u susret ide neki auto oborio sam motor na levo koliko god sam mogao i rukama i nogama i kontrastiringom i ma ne znam cime nisam.na oko pola metra od auta koji je vec duboko izasao na put uspevam da zaobidjem auto i stajem.

e tu pocinje prica pada mi mrak na oci adrenalin je na vrlo visokom nivou krecem ka kolima u nameri da jel' te ubijem doticnog vozaca koji se mudro videvsi me zakljucao u kola.psovanjem istog vidim da necu nista postici i krecem da mu lupam po kolima cizmom (lepo sam mu sredio stranu) cupam retrovizore i histerisem, covek ne izlazi iz kola drzi se za volan i ponavlja istu recenicu izvini izvini nisam te video.poenta price nije da sam ja nasilan nego da ima mnogo ljudi koji ne zele da nas vide iako imamo upaljena duga svetla iako trubimo sviramo i trudimo se da postujemo ogranicenja.juce ceo dan nisam bio na mestu pokusavajuci da sklopim pricu sta bi bilo kad bi bilo cak sam i kolima dosao na posao.ljudi ne znam sta se desava mnogo je nesreca a zamalo i meni da se desi. ozbiljno sam poceo da razmisljam o defileu golih motorista posto je izgleda to jedini nacin da nas zapaze i da privucemo paznju.

ako si mu ulubio auto, sledeci put ce da gleda pre nego sto krene u rikverc. bitno da si ti prosao OK.

• Drug član, 1194 postova
  • Motocikl: Africa CRF1000L

A kada ti je ona komšinica izletela u susret unazad dok ste se igrali mame i tate nisi se bunio...

Trebali ste da ga vidite uživo dok je objašnjavao koliko se uplašio i poludeo, da sam ja bio vozač automobila, sakrio bi se u pikslu. Ličio je na ženku besnog mandrila kojoj su oteli mladunče.  ;)

Samo neka si ti njega izbegao kada je bilo kritično... To je sada jedino bitno.

najzli

• Svrati ponekad, 129 postova

hahahahahahahhahhh e ovo "izvini nisam te video" postaje uzrecica u srbskom jeziku kao i ono ( u pi*ku mate*inu i ostalo ) hahahahhahhahahha

za 2-3 dana ce biti "nisam te video 3 " pa mozemo i da pisemo knjigu "IZVINI NISAM TE VIDEO"

izvini redoran ali je smesno (mada nije za smejanje)

• Zainteresovan, 738 postova
  • Motocikl: MZ ETZ 250, Yamaha XT600, DL650 Adventure

Redoran, da si ti nama ziv i zdrav!!! Pi, sto nisi imao neki bolji otvarac za konzerve pa da ga vadis iz one piksle...

• Super heavyweight, 641 postova
  • Motocikl: BMW F700 GS

E drugi put tako da ne vidi cisternu i to punu do vrha, naravno D2,pa neka se izvinjava ortopedu i neurohirurgu(da ne pominjem popa ;D)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja