RadovanP 1 Napisano Maj 12, 2011 U prolazu, 73 postova Lokacija: Feketic Prijavi odgovor kao problematičan MZ 89 god. nesto kao prepravljan, neznam puno u kakvom je stanju, znam da mi stoji bezveze, nemam kad ni hondu da vozim , ono sto o motoru znam je: ima los akumulator, cini mi se i lanac da nije neki, napuklo je nesto kod rucke prednje kocnice, gume procelave cini mi se, satovi fale. Motor pali i ide. saobracajnu sam izgubio, znam da je vlasnik u Kikindi i mogao bi iz supa da dobijem njegovu adresu i nadjem kontakt... Mozda vredi, mozda ne cena mu je oko 20.000 rsd. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadovanP 1 Napisano Maj 12, 2011 U prolazu, 73 postova Lokacija: Feketic Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravih kontakt. 062523866 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1940 Napisano Maj 12, 2011 Drug član, 949 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Ima rep i sediste od CB 400 N! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadovanP 1 Napisano Maj 12, 2011 U prolazu, 73 postova Lokacija: Feketic Prijavi odgovor kao problematičan Onda to dize cenu, Honda je to! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1658 Napisano Maj 13, 2011 Drug član, 1716 postova Prijavi odgovor kao problematičan Voleo bi da cujem ovaj auspuh i daj neki komentar o aupuhu- sta je ovo? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadovanP 1 Napisano Maj 13, 2011 U prolazu, 73 postova Lokacija: Feketic Prijavi odgovor kao problematičan Zvuk je ok, cak mozda malo glasniji. Nemam pojma sta je, ovako je stiglo do mene. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...