Ns Riders 10 Napisano Maj 12, 2011 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozivamo sve bajkere,ljubitelje dobre svirke,'ladnog piva na 18-ti moto skup Ns Riders-a! Lokacija je Ns Riders Carda! 27-28-29.05.2011 3 dana ludog provoda! Ulaz je simbolican 200din po co'eku! 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ns Riders 10 Napisano Maj 12, 2011 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Detaljna mapa! GPS koordinate: 45°19'27.32"N 19°42'6.59"E 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5847 Napisano Maj 12, 2011 Svakom po zasluzi, 12405 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan A datum? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Maj 12, 2011 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Pishe na flajeru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Maj 12, 2011 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Dolazimo komsije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10469 Napisano Maj 12, 2011 Hronični Motociklopata, 7316 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan ovo se ne propusta stizu suboticani Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cula 83 Napisano Maj 12, 2011 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: novi sad Motocikl: v-strom 1000 Prijavi odgovor kao problematičan gde to da propustim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ns Riders 10 Napisano Maj 13, 2011 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
riders021 5 Napisano Maj 22, 2011 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan poznajem mesto,extra izgleda a evo jos malo informacija ako nekog zanima,udaljenost od grada je 8 km a kad se prodje rumenka mislim da je oko 2 km,savrseno je za kampovanje sa umerenom hladovinom a ima i drveni mol sa skakaonicom pa ko voli nek izvoli u vodu,prilaz je dobar a najavljuju od cetvrtka prilicno suncano vrema tako da se vidimo tamo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
riders021 5 Napisano Maj 23, 2011 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan evo jos nekih informacija do kojih sam dosao,cena ulaza za sve dane je 200 din,ima dva defilea u petak do futoga na ladno pivce a u subotu u novi sad do g-paba takodje na po koje ladno ili ko sta voli,svirka naravno oba dana za petak sam cuo da je jedan od bendova tribute bjelo dugme bend a za subotu dobri stari balkan i kraljevski apartman nisam bas sto posto siguran u ove informacije ali bi trebalo da je to to otprilike 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BIJAGI 6 Napisano Maj 24, 2011 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan cujem da ce na skupu biti potpisivana neka peticija u vezi registracija koju organizuje savez motociklista,ako neko zna nesto detaljnije nek javi,,svaka inicijativa u tom pravcu je dobra i podrzavam,pozzz 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boss 33 Napisano Maj 26, 2011 U prolazu, 75 postova Motocikl: Pan european 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Novosadski moto susret a iza Rumenke,ne razumen da od tolikog Novog Sada bas tamo mora da bude.Razumem da je mozda lepa lokacija ali da svake godine bude na drugom mestu,to stvarno ne razumem,a pogotovo prosli moto susret i lokacija kao na nekom otpadu.U cemu je vic, da novosadski susret od nekada najboljeg sada gotovo bude prosecan,jel su mozda u pitanju sponzori ili organizatori.Iako sam odavde mislim da je ovo sramota za Novi Sad. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
woody 9 Napisano Maj 26, 2011 U prolazu, 15 postova Lokacija: NOVI SAD Prijavi odgovor kao problematičan Novosadski moto susret a iza Rumenke,ne razumen da od tolikog Novog Sada bas tamo mora da bude.Razumem da je mozda lepa lokacija ali da svake godine bude na drugom mestu,to stvarno ne razumem,a pogotovo prosli moto susret i lokacija kao na nekom otpadu.U cemu je vic, da novosadski susret od nekada najboljeg sada gotovo bude prosecan,jel su mozda u pitanju sponzori ili organizatori.Iako sam odavde mislim da je ovo sramota za Novi Sad. Nemaju neki zarade od toga kao pre pa onda nema ni moto skupa valjda si skontao do sad to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4252 Napisano Maj 26, 2011 motoras, 2454 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja cekam da se vrati u Kamenicki park... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
woody 9 Napisano Maj 27, 2011 U prolazu, 15 postova Lokacija: NOVI SAD Prijavi odgovor kao problematičan Ja cekam da se vrati u Kamenicki park... Tamo je bilo najlepse i prvi su se tamo odrzavali ali tamo bas ne mozes da iskontrolises ulaznice a to je sad naj vaznije 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slaninar 630 Napisano Maj 27, 2011 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Novi Sad - Liman Motocikl: Yamaha FZS600, Piaggio Free, Suzuki GN125 Prijavi odgovor kao problematičan Ja cekam da se vrati u Kamenicki park... Tamo je bilo najlepse i prvi su se tamo odrzavali ali tamo bas ne mozes da iskontrolises ulaznice a to je sad naj vaznije Ne znam koji je pravi razlog, ali u kameničkom parku je sad strožiji režim, mislim da se i ne sme ući motorom, kolima i sl. Nacionalni park, priroda i ta priča. Pitanje je li moguće izboksovati da se odobri za moto skup. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rodic 132 Napisano Maj 27, 2011 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Titel Motocikl: Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da nebude neke provale oblaka, dolazimo :moto3: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
woody 9 Napisano Maj 27, 2011 U prolazu, 15 postova Lokacija: NOVI SAD Prijavi odgovor kao problematičan Ja cekam da se vrati u Kamenicki park... Tamo je bilo najlepse i prvi su se tamo odrzavali ali tamo bas ne mozes da iskontrolises ulaznice a to je sad naj vaznije Ne znam koji je pravi razlog, ali u kameničkom parku je sad strožiji režim, mislim da se i ne sme ući motorom, kolima i sl. Nacionalni park, priroda i ta priča. Pitanje je li moguće izboksovati da se odobri za moto skup. Sto se tice prirode to nije razlog bila je priroda i nacionalni park i pre dvadeset i vise godina to je sve izmisljeno u nazad par godina recimo sad za 1.maj si mogao da udjes i kampujes ali platis 400din onda nije ni nacionalni park ni priroda kad se uzimaju pare 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boss 33 Napisano Maj 27, 2011 U prolazu, 75 postova Motocikl: Pan european 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Ja cekam da se vrati u Kamenicki park... Tamo je bilo najlepse i prvi su se tamo odrzavali ali tamo bas ne mozes da iskontrolises ulaznice a to je sad naj vaznije Ne znam koji je pravi razlog, ali u kameničkom parku je sad strožiji režim, mislim da se i ne sme ući motorom, kolima i sl. Nacionalni park, priroda i ta priča. Pitanje je li moguće izboksovati da se odobri za moto skup. Sto se tice prirode to nije razlog bila je priroda i nacionalni park i pre dvadeset i vise godina to je sve izmisljeno u nazad par godina recimo sad za 1.maj si mogao da udjes i kampujes ali platis 400din onda nije ni nacionalni park ni priroda kad se uzimaju pare E,vala bas tako.Kad je kes u pitanju sve se zaboravi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo87 85 Napisano Maj 27, 2011 Svrati ponekad, 226 postova Lokacija: Backi Petrovac, Vojvodina Motocikl: Tomos Automatic A35-S / Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda je glupo pitanje ali dali ima tu neki TV nek ja odgledam Manchester U. - Barcelona u 20:45 a posle da se zezamo ?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
woody 9 Napisano Maj 27, 2011 U prolazu, 15 postova Lokacija: NOVI SAD Prijavi odgovor kao problematičan Mozda je glupo pitanje ali dali ima tu neki TV nek ja odgledam Manchester U. - Barcelona u 20:45 a posle da se zezamo ?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vanjus 89 Napisano Maj 27, 2011 HTTP 404 page not found, 87 postova Lokacija: Futog Motocikl: suzuki freewind xf650 Prijavi odgovor kao problematičan Vraćam se ja iz Sombora danas .. Petrovac.. pa pored skupa, gledam i ne verujem. Drotovi stali na skretanje ka moto skupu i nišane laserom po jadnim motorašima i samo ih slažu, pa jel moguće da su toliki skotovi da moraju da upropaste svaki skup a kao šlag na tortu, čujem da je marsovac vijao lika sve do skupa, tamo ga spopao u kampu i napisao prijavu pred svima, zato što čovek nije imao tablicu iako mu je registrovan motor i pokazao mu papire... užas! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
woody 9 Napisano Maj 27, 2011 U prolazu, 15 postova Lokacija: NOVI SAD Prijavi odgovor kao problematičan Vraćam se ja iz Sombora danas .. Petrovac.. pa pored skupa, gledam i ne verujem. Drotovi stali na skretanje ka moto skupu i nišane laserom po jadnim motorašima i samo ih slažu, pa jel moguće da su toliki skotovi da moraju da upropaste svaki skup a kao šlag na tortu, čujem da je marsovac vijao lika sve do skupa, tamo ga spopao u kampu i napisao prijavu pred svima, zato što čovek nije imao tablicu iako mu je registrovan motor i pokazao mu papire... užas! I ja sam cuo da maltretiraju P.......e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kasperski 1 Napisano Maj 28, 2011 U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sta reci... Stotinak metara pre raskrsnice(skretanja za most preko kanala DTD odnosno do moto skupa) na glavnom putu postoji znak i ogranicenje na 60 km/h pa vodite racuna jer ne da nišane.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BIJAGI 6 Napisano Maj 28, 2011 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan vratio se jutros oko 3,sta da kazem ljudi su se potrudili domacinski sveka cast ako i danas bude kao juce bice to jedan od biljih skupova ove god,....samo ona policija kod mosta....hm mogli bi nekog i da propuste ali dobro i oni ljudi rede svoj posao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...