-Miki- 3 Napisano Jul 3, 2007 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ....sad mii je prijatelj javio da su poginule 2 devojke na skuteru u ivanjici....to je sve sto trenutno znam...od opreme?! kako mi je receno nista..... Moje isreno saucesce porodici.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzz 189 Napisano Jul 3, 2007 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan :'( strasno, zar dva puta u jednom danu da pisem u crnoj hronici... nek pocivaju u miru... :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Jul 3, 2007 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Danas gledam na biciklistickoj stazi, kod "Stenke" - prolaze klinci i devojcice na skuterima, vespicama,sve po dvoje - NIKO NEMA KACIGU... Saucesce porodicama, pocivajte u miru. :( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cigo 0 Napisano Jul 4, 2007 U prolazu, 91 postova Lokacija: Lugano Svajcarska Prijavi odgovor kao problematičan Pa opet e dokle ljudi pa oprema je vaznija od motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest majstormile Napisano Jul 4, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan NEKA IM JE LAKA CRNA ZEMLJA Sta reci sigurno su bile bez kaciga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Miki- 3 Napisano Jul 4, 2007 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Proverena informacija, bez kacige i bez vozacke dozvole (((( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8688 Napisano Jul 5, 2007 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan saucesce prijateljima i porodici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Jul 5, 2007 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Takva tragedija se nikad do sad nije desila u Ivanjici.Jedna je bila 1989. godiste, a druga 1991. bile su sestre od strica.Toj starijoj devojci se pre godinu dana ubio brat.UZAS! :'( Danas je sahrana, u Ivanjici je dan zalosti.Nek pocivaju u miru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rogec 112 Napisano Jul 5, 2007 Svrati ponekad, 187 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: Suzuki Inzuma 250 Prijavi odgovor kao problematičan ovo je velika tragedija, u Ivanjici su svi u šoku, policija tek sada piše prijave za nenošenje kaciga i nadam se da to neće trajati samo nekoliko dana dok je ova tragedija sveža, već da će malo uvesti reda među skuterašima. trebalo bi da mi svojim primerom utičemo na te klince da poštuju propise, da nose opremu, da polažu PSP i A kategoriju. možda bi trebalo i na moto-skupovima posebno obratiti pažnju na edukaciju "malih motorista", kroz neke akcije ili čak i predavanja o bezbednosti u saobraćaju. mi smo njima neki vid uzora i na nama je velika odgovornost, tako da bi trebalo da se uključimo na neki način. ako imate neku ideju predlažite da ne gledamo sve ovo skrštenih ruku i pišemo izjave saučešća nesretnim roditeljima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Jul 5, 2007 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Kasno je sad da pisu za kacige...Ja mislim da sam ja jedini u Ivanjici koji skuter NIKAD NIKAD ne vozi bez kacige.Nesto mora da se ucini i to brzo...Koliko sam ja cuo devojke nisu umele ni da startuju motor (naravno nije bio njihov, pozajmile su ga), a o psp-u da n pricamo...Sad je pandurima doslo iz dupeta u glavu...Al kasno.A i nece ih to dugo drzati.Da bi se ovakve tragedije izbegle treba drasticno menjati zakon. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The_Dog 0 Napisano Jul 5, 2007 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Wien Prijavi odgovor kao problematičan strasno neka im je laka zemlja!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano Jul 5, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li je u skorije doba Ivanjica doživela veću tragediju. Užas, moji roditelji se znaju sa njihovim roditeljima. Juče sam zvao kući baš kada su se spremali da idu da izjave saučešće, kaže majka ne znam kako ću... Dva deteta, praktično iz iste kuće, očevi su im rodjena braća. Bile na kupanju, pozajmile skuter i... Užas!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Miki- 3 Napisano Jul 5, 2007 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Strasno je to sto se dogodiloi... Stvarno je malerozno u polednjih godinu dana u ivanjici, moj inace dobar drug je sa motorom podleteo pod kamion i ostao nepokretan, isto nije nosio kacigu:( :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano Jul 5, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Strasno je to sto se dogodiloi... Stvarno je malerozno u polednjih godinu dana u ivanjici, moj inace dobar drug je sa motorom podleteo pod kamion i ostao nepokretan, isto nije nosio kacigu:( :'( Koliko se ja sećam nosio je kacigu, ali nije bila vezana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Jul 5, 2007 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Poceo sam da se jezim od ove "CRNE HRONIKE" postala je strasno aktuelna....neka im je laka crna zemlja.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dcNiko 157 Napisano Jul 6, 2007 Svrati ponekad, 479 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT600E Prijavi odgovor kao problematičan Strašno šta drugo reći. Saučešće porodici i prijateljima. Ali i šta očekivati kad vidim juče pandure na Adi da voze službene skutere bez kaciga, pa kakav je to primer... Treba ih slikati i poslati novinarima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Jul 6, 2007 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Strasno je to sto se dogodiloi... Stvarno je malerozno u polednjih godinu dana u ivanjici, moj inace dobar drug je sa motorom podleteo pod kamion i ostao nepokretan, isto nije nosio kacigu:( :'( Sa Kawe pao, proslog leta?Nosio je kacigu, sigurno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srle69 56 Napisano Jul 6, 2007 Svrati ponekad, 453 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: imao Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Slusam neko vece na televiziji. Srbija je po statistici prva zemlja u evropi po broju nastradalih motociklista po glavi stanovnika. To donekle dokazuje i nasa "crna hronika" na sajtu. Sta uciniti??? Edukacija??? Propisi??? Kazne??? Ovako vise ne ide ! Iskreno saucesce porodici... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krstas 1 Napisano Octobar 3, 2007 U prolazu, 37 postova Motocikl: kymco peoples 50 Prijavi odgovor kao problematičan Zao mi je sto tek sad pisem al... Ukratko kako se to desilo: pozajmile su motor da odu do prodavnice(ni propisa ni kaciga...)nisu mogle ni pravac da drze,u krivini presle na drugu stranu kolovoza i direktno udarile u atumobl koji je nailazio iz suprotnog smera(veliki trag kocenja al nije pomoglo).Maloletna R.R preminula je na licu mesta od posledice preloma vrata,a M.R. je prebacena u Uzicku bolnicu gde se tim lekara borio oko 2 sata za njen zivot.Nazalost nista nije pomoglo.Bio sam na sahrani jer sam trenirao karate sa M.R. i sta reci I KAMEN BI ZAPLAKAO.uzas.Bila je andjeo,neka je andjeli cuvaju! Slazem se sa Kirom da su panduri poceli tad da vode racuna o motoristima al brzo ih proslo.sad skoro niko ne nosi kacigu(osim mene i Kira). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...