Čeh 1009 Napisano Jun 6, 2011 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ode brada, došao manji motor.... ko kaže da ne može da se vrati vreme Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Jun 6, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan 2:33 Vrlo bitan detalj! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Jun 6, 2011 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ma kapiram da je nešto tako.... ali "setapovanje" :D :D Nego... Svaka čast Johanu! Bez obzira na loše iskustvo iz peščare, vidim da je ljubav prema mekanoj podlozi opstala! U par navrata mi uopšte nije bilo svejedno, a kad je adrenalin proradio sve bare su bile moje.... Jer nisam želeo ni jednu da propustim... A reku Uvac ipak prepuštam sedamnaestorici veličanstvenih... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Jun 6, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan misliš na 35oj sekundi :P Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Jun 6, 2011 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj tako brale , nisi gledao produzetke. Direktno iz vene u venu !! Vala što jeste jeste... ušlo blato u uši pa ja nikako da se saberem sa matematikom... fala Busmane na intravenoznoj pomoći Nema na cemu, sve za bracu tenerase! Nego, prihvatite cinjenicu da ne vozite Afrike vec Tenere i da vam potrosnja nikako ne moze biti 5 lit/ 100km. Racunjte uvek sa 9-10 litara i to je to! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Jun 6, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan misliš na 35oj sekundi :P Ne bre, tamo sam te pustio 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Jun 6, 2011 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan misliš na 35oj sekundi :P daj klip od Petka sa onih potoka .. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Jun 6, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan e da... nije najsretniji ugao ali se vidi... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Jun 6, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan daj klip od Petka sa onih potoka .. Auuuu..... u petak smo ih razvalili za sve pare! :D 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jun 6, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ovako je to bilo... Za pocetak "africki sendvic 80kmh" Dobri momci, al mnogo kilave Cetvrtak u cik zore krecemo u izvidnicu.. Domacin Kepo Kepina desna ruka.. Dase samo caskom to tu da pomerima tamo 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jun 6, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Tesko ide ubacivanje komentara.. uglavnom fotke govore same Nagradno pitanje.. ko i sta radi africi u ovoj pozi...? vidjali smi razna stelovanja i fina i gruba.. ali ova poza 69 me impresionira.. Pri Hitmanovim finim podesavanjima kanturine.. PopsY se samo prisunjao.. i rec nije rekao.. maltene Poslednju fotku predlazem za maskotu jednog cilindra Sjajno druzenje.. peglanje s ludaci.. srce mi puno, a sve ostalo boli Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Jun 6, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan daj klip od Petka sa onih potoka .. Auuuu..... u petak smo ih razvalili za sve pare! :D Vidi, kažu nije lepo smejati se tuđoj nesreći... al ja moram Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Jun 6, 2011 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Gledam sve ovo i plače mi se što nisam bio sa vama, a onda Jagerov komentar pu... ku... ti i Afrika i pokidah se od smeha. Momci svaka Vam čast na svemu prikazanom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Jun 6, 2011 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan :takoje: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Jun 6, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Inače kako izgleda kad sa Kepom krenete na jutarnju kafu... (izvinjavam se na lošem uglu snimanja) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Jun 6, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Aaaaaaaaaaaaaa, nemam više plusića!!! Bra'o za klip, Popsy :D Nisam ni znao da me snimaš 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Jun 6, 2011 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan LJudi kade ce opet ovo da ponavljamo.... Pu jbm ti sto ne ponese foto aparat.... Pozdrav za sve bilo je do muda!!!! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jun 6, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Okrsaj je zatvorio Ian.. sa jos nas par baraba.. Kapeten Kepo reko oblacite kisna.. idu govna od Zemuna Navukli odela, pozdravili se sa najvecim manijakom i avanturistom na putujucoj paprici i onda se nebo otvorilo.. ustvari ledomat se otvorio.. ali posle nekoliko pluga i zezancije sa Markom i njegovim stanjem.. nastavismo dalje nazad kuci.. do sledece prilike.. , a to ce biti ubrzo.. p.s. Marko, da popravis engleski.. i malo raspletes jezik 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
urosAT 312 Napisano Jun 6, 2011 Predstavnik za Alfa Romeo i Smudja, 402 postova Lokacija: Beograd,Dorcol Motocikl: rd07 oca mu jebem Prijavi odgovor kao problematičan Moj glas za fotku koja je Mika postavio, cini mi se na 30. strani, Sinke, Mika i ekipa sa ovim dekicom Ianom, deka je pobednik Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Jun 6, 2011 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Nagradno pitanje.. ko i sta radi africi u ovoj pozi...? Crni Vlajko, sta radish sa mojim motorom ? :D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Jun 6, 2011 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan p.s. Marko, da popravis engleski.. i malo raspletes jezik Jednocilindrash je imao tremu pred kamerom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hoze 153 Napisano Jun 6, 2011 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan PA, VI BRE, SVI ZAJEDNO SA KEPOM, NISTE NORMALNI... UZZIVAM Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Jun 6, 2011 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan ej bre reko mi covek da je jedino mene razumeo . A onaj grad koji je pao, sve u oci pogadja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajone 304 Napisano Jun 6, 2011 Neka Ekstra Titula, 402 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Ko je bio sa SM Apriliom? Bajone,sumska neman Bajone's wife speaking: oooo, Mia, slatko me nasmeja Joj i slike su strava i sve je strava i ja i dalje tamo!! Svecano HVALA ovom prilikom clanu whatever na fenomenomenalnim fotkamaaa, bez kojih Z.Shpanac nije Shapanac... i ono Brdooo ajajajaaaa <3 Sinke (Siiine) ali da menjas profile pic, gle kako sam te uslikala da vozis bez ruku!! Priznaj da je dobar shot i ouvaaaaj ... bas sam ljubomorna sto nisam stigla do onog vodopada . sa off-a je, pretpostavljam. Pozdrav svima zivima i ugodno vece zelim! O. p.s. nek mi se javi Kalina kod Bajoneta na pp, ako oce broj od frizerke Brankice a.k.a Branka Laka Ruka! (i sve ostale zene vam koje oce da im kosa nice ko iz vode) //jel sme reklama // Toliko od mene 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
korniSh1 364 Napisano Jun 6, 2011 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Posle svega ovde prikazanog, jedna stvar je jasna. RD03. Nadam se do kraja godine. Hvala. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...