Jump to content

Moto Zajednica

Kotlina 2011

Recommended Posts

• Advanced DJ Member, 4305 postova
  • Motocikl: Šarulja queen RD04

Kepo, sledeci put moraces da otvoris "paciju skolicu" :D

A sto se tice saveta od Kapetana, ja nesto samo pamtim: " GAS, GAS" samo gas.. :jee:

a kad se jednom Popsy skrljao na vr brda.. odgovor je bio.. pa nisam reko PUN gas :lol:

Djunta, nisu ti bile adekvatne gume, sigurno bi bilo manje padanja sa cepovima..

A to sto si propusio posle 15 goid.. i sto ti se svidela rakija od maline.. za to je kriv svez planinski vazduh :zdravo:

Sad znas gde je Milogosce, domacintvo za primer i uzor svima koji bi da se bave seoskim turizmom :takoje:

Tu okolo Beograda ima puno odlicnih terena za peglanje i vezbanje.. a cujem ima i neke babe u Babama...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ne silazi, 6659 postova
  • Motocikl: đački pešački

@Ljiljo hvala na podršci, tvoj muž je unikat, uostalom ko i svi momci iz enduro ekipe. Sedimo prvo jutro po mom dolasku i Crven Ban priča kako niko ne može da spava sa njim, no ja sam bio dokaz da može.

@Čeh- Naravno da ti ništa neću zameriti. Čitajući uvodnu temu o Kotlini nisam naišao na izričito opredeljenje za ekstremnu vožnju već kao opšti skup enduro motora sa poslasticom zua naj bolje.Jesam neuk al ne baš toliko i ni jednog trenutka nisam ni pomislio da idem sa ovim "fanaticima" pre svega zbog svog ne znanja i turing guma koje nisu ni za šta osim suvog asfalta. No, mora se naučiti vožnja na neki način, kao i osetiti pad i nevolja koja može da se zadesi. Uopšte mi nije ni žao ni krivo što sam skrco far, što sam se ublatnjavio ko krmak i mogu ti reći da sam sa ponosom vadio prljave farmerke iz kofera kad dođoh kući. Reči nemam primedbe zaista, već samo pokušavam da ovu pasiju približim što širem broju ljudi jer je prijateljstvo koje se stvara kroz zajedničko okupljanje ono najvrednije i najbitnije. Naravno, lično iskustvo i saveti mnogih su nešto što se ne može baš u potpunosti razumeti iz filmova. Mora da se počne od nečeg. A već su pali neki dogovori za učenje, još samo da obujem motorcikl.(http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/66625-transalp-far-i-felne/). Kako sam se priučio vožnji na kursu BJB-a, tako zagovaram nešto slično i za enduro vožnju.

Inače, mojom brzopletošću smo nas četvorica zalutali niz strmbek na koji niko ne ide i po kazivanju Paše i on sam se spusti tu tek u avgustu i ako kiša ne pada dvadesetak dana. Bilo je pravo vatreno krštenje ali prođosmo uz nesbičnu uzajamnu pomoć.

I Zex me isto veče obavestio o enduro skupu za 3 nedelje, što smatram pozivom.

• Podržavam 1

• Drug član, 1542 postova
  • Motocikl: XLV 1000

Drago mi je da se razumemo 0takoje.gif

No, mora se naučiti vožnja na neki način, kao i osetiti pad i nevolja koja može da se zadesi. [...] Mora da se počne od nečeg. A već su pali neki dogovori za učenje, još samo da obujem motorcikl.(http://forum.bjbiker...lp-far-i-felne/). Kako sam se priučio vožnji na kursu BJB-a, tako zagovaram nešto slično i za enduro vožnju.

Suština - ono nije mesto za počinjanje, ali je odlično za indoktrinaciju :D :D

Kepo, sledeci put moraces da otvoris "paciju skolicu" :D

A sto se tice saveta od Kapetana, ja nesto samo pamtim: " GAS, GAS" samo gas.. :jee:

a kad se jednom Popsy skrljao na vr brda.. odgovor je bio.. pa nisam reko PUN gas :lol:

Djunta, nisu ti bile adekvatne gume, sigurno bi bilo manje padanja sa cepovima..

A to sto si propusio posle 15 goid.. i sto ti se svidela rakija od maline.. za to je kriv svez planinski vazduh :zdravo:

Sad znas gde je Milogosce, domacintvo za primer i uzor svima koji bi da se bave seoskim turizmom :takoje:

Tu okolo Beograda ima puno odlicnih terena za peglanje i vezbanje.. a cujem ima i neke babe u Babama...

Skontao sam odma da je recept gas,gas čim s asfalta krenuli u brdo al po suvom. Al blato pa još nizbrdo, kuku lele, dao bi ja gas al ne vidim gde ću da stanem posle. Ovako sigurica, polako pa pljus. Naravno gume su krucijalne, upozorio me Jimi odmah čim ih video. Dodaću, oprema isto, čizme pogotovu.

A što se tiče pušenja, drpio sad krišom supruzi pljugu i vučem li vuče, al nema onako dobre raćije, kud ne uze litru.

A u Milogošće mora vodim suprugu.

Ja se oženih, a ti vidi kom će babe da dođu glave, al kod Ralje mećem svoju čantru. Ispeglo menjač al far niko ne nudi tako da ne znam šta ću, za gume dilema.

Drago mi je da se razumemo 0takoje.gif

No, mora se naučiti vožnja na neki način, kao i osetiti pad i nevolja koja može da se zadesi. [...] Mora da se počne od nečeg. A već su pali neki dogovori za učenje, još samo da obujem motorcikl.(http://forum.bjbiker...lp-far-i-felne/). Kako sam se priučio vožnji na kursu BJB-a, tako zagovaram nešto slično i za enduro vožnju.

Suština - ono nije mesto za počinjanje, ali je odlično za indoktrinaciju :D :D

Pa da ti kažem pravo, za indoktrinaciju svakako jeste, za počinjanje, i za to meni jeste al ne svakom. Da nije bilo toliko blata, ma savršeno.

• Drug član, 3150 postova
  • Motocikl: CBR 1000F - Bedevija

Đunta se pokvario, Đunta se pokvario :nanana::nanana::nanana:

Peva, pije, puši i rakije ruši

:moto3::moto3::moto3::moto3::moto3::care::care::care::care:

• Podržavam 3

Đunta se pokvario, Đunta se pokvario :nanana::nanana::nanana:

Peva, pije, puši i rakije ruši

:moto3::moto3::moto3::moto3::moto3::care::care::care::care:

S kim si, takav si. Kaže Leon da sam počeo i da hrčem. Ubuduće, ja na terasu, poroci su prenosivi...

Ma ovo je samo gistro, za publiku. A ti da ćutiš da ne bi ponovo pao sa kreveta, al ovaj put sa sprata...

• Svrati ponekad, 297 postova
  • Motocikl: Vfr 750

sledeci put moram u opremi da spavam ..jos me boli rame od pada sa kreveta :moto3: ....ili manje da pijem :stabre:

• Drug član, 1366 postova
  • Motocikl: Orion craus 49

Ma Đunta se nije nadao da će da uleti u cvajtak terene pd nazivom 'lakši off" pa ga je to malo zbunilo. :D

Imali smo etapu od 120 km koju smo vozali skoro 6 sati. :lud: Šta dalje da kažem. Prevrtanja, zaglavljivanja i lupanja na sve strane, ali bilo je veselo. Veliki pozdrav za sve suratnike iz grupe! :moto3:

Na kraju bih se zahvalio svima koji su svojim dolaskom upotpunili dešavanje, kao i svima koji su imali učešća u realizovanju ovog enduro mitinga. Na prvom mestu naravno Kepi i njegovim prijateljima. :takoje:

Evo još par zaostalih sličica:

Ovde nas je već mašala najahao umor, a vode svega oko litar-litar ipo na petnaestak ljudi :aha:

DSC02856.jpg

DSC02847.jpg

Brat Ruska se izmorio :D

DSC02859.jpg

Đunta svoj prvi off proslavlja pljugom dok Johan objašnjava o svom ljutom-žutom zveru :D

DSC02850.jpg

Nemac i ja se baždarimo :lol:

DSC02869.jpg

Kulminacija :oda2:

DSC02823.jpg

Opuštanje pored vatrice - Nik Gold :)

DSC02871.jpg

Mojsa i Mare nešto mrse :D

DSC02870.jpg

• Podržavam 1

sledeci put moram u opremi da spavam ..jos me boli rame od pada sa kreveta :moto3: ....ili manje da pijem :stabre:

Samo ti pevaj, ima s krevetom da padneš zajedno.

Ugac, vala smo sa zadovoljstvom svi zapalili. Evo, sad ću repetiram.

Uh... al sam ja nesto preplanuo na ovoj zadnjoj slici...mora da je od one vatre :moto3:

Jes vatra, al od vatrene vode.

• Cuore Sportivo, 1340 postova
  • Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure

@Ljiljo hvala na podršci, tvoj muž je unikat, uostalom ko i svi momci iz enduro ekipe. Sedimo prvo jutro po mom dolasku i Crven Ban priča kako niko ne može da spava sa njim, no ja sam bio dokaz da može.

@Čeh- Naravno da ti ništa neću zameriti. Čitajući uvodnu temu o Kotlini nisam naišao na izričito opredeljenje za ekstremnu vožnju već kao opšti skup enduro motora sa poslasticom zua naj bolje.Jesam neuk al ne baš toliko i ni jednog trenutka nisam ni pomislio da idem sa ovim "fanaticima" pre svega zbog svog ne znanja i turing guma koje nisu ni za šta osim suvog asfalta. No, mora se naučiti vožnja na neki način, kao i osetiti pad i nevolja koja može da se zadesi. Uopšte mi nije ni žao ni krivo što sam skrco far, što sam se ublatnjavio ko krmak i mogu ti reći da sam sa ponosom vadio prljave farmerke iz kofera kad dođoh kući. Reči nemam primedbe zaista, već samo pokušavam da ovu pasiju približim što širem broju ljudi jer je prijateljstvo koje se stvara kroz zajedničko okupljanje ono najvrednije i najbitnije. Naravno, lično iskustvo i saveti mnogih su nešto što se ne može baš u potpunosti razumeti iz filmova. Mora da se počne od nečeg. A već su pali neki dogovori za učenje, još samo da obujem motorcikl.(http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/66625-transalp-far-i-felne/). Kako sam se priučio vožnji na kursu BJB-a, tako zagovaram nešto slično i za enduro vožnju.

Inače, mojom brzopletošću smo nas četvorica zalutali niz strmbek na koji niko ne ide i po kazivanju Paše i on sam se spusti tu tek u avgustu i ako kiša ne pada dvadesetak dana. Bilo je pravo vatreno krštenje ali prođosmo uz nesbičnu uzajamnu pomoć.

I Zex me isto veče obavestio o enduro skupu za 3 nedelje, što smatram pozivom.

Znao sam da nešto ne štima i da je teren pretežak.... AL iskustvo je bilo jebitačno..

• NW, 2593 postova
  • Motocikl: R 1200 GS

Где је тај мајстор квариша, ја тражио човека да опробам ту његову чувену ракијицу али нисам могао нигде да га нађем.....или се нисам сетио 0stabre.gif

• Navigator, 1801 postova
  • Motocikl: Papričica :)

Где је тај мајстор квариша, ја тражио човека да опробам ту његову чувену ракијицу али нисам могао нигде да га нађем.....или се нисам сетио 0stabre.gif

Nisi bio dovoljno uporan!

• U prolazu, 25 postova
  • Motocikl: KTM Adventure 620

Ovo je bilo moje prvo pravo off-road zezanje, tako da opusteno mogu da kazem da sam prosao svoje blatnjavo krstenje. Sad mi je jos ostalo da uletim u neku nabujalu reku da krstim i Adventure-a i to bi bilo to... ;)

Ozbiljno, ne mogu da se sastavim od utisaka, ljudi moji! :D :D :D

Veliki pozdrav SPOROJ, ali zilavoj ekipi! ;)

Enivej, evo kako je to izgledalo kroz oko mog mobilnog uredjaja...

Kotlina

j3N0O_43900642.jpg

Olrl3_25635417.jpg

Voznja

ygA9L_66642667.jpg

A1ixE_47210338.jpg

Djura i Crven Ban

EJUrO_70161955.jpg

nEunV_36097297.jpg

XwhOA_28358500.jpg

oWcdO_82380910.jpg

Busmanu trs'o relej...

SDQ2p_43941450.jpg

vbVrO_84612288.jpg

Pasha OBJASNJAVA! :D

BRt2w_43770870.jpg

Ian rece da ga ovi predeli Srbije podsecaju na najlepse delove Novog Zelanda, ili bese obrnuto? ;)

88gNW_75563878.jpg

• U prolazu, 25 postova

Lovacki dom u steku ...

H6R4g_46413910.jpg

... crkva prekoputa ...

ZcRle_95682495.jpg

... vidikovac u pozadini ...

pFRjC_32157550.jpg

...i blatnjava konjina u prvom planu (mislim, ne ti Djuro, LOL!) :D :D :D

MUqW7_29960522.jpg

Jel' ono govno, jbt???

Z7Mm5_70758372.jpg

bHN3k_78626355.jpg

• U prolazu, 25 postova

Aj' zdravo!

5YAin_57567886.jpg

rZfoJ_67527806.jpg

Bl787_73707800.jpg

Zi Džrmns!

VELPg_96516437.jpg

"Hmmmm, ko li je pustio toplu vodu?" :D :D :D

FFY44_81340466.jpg

A Gorance se zalivadio u 'ladovinu na vr' brda! Iiiiiiiskusno ;)

O9QI5_16317515.jpg

DemhC_91933549.jpg

Gorance i Djura

OKW1v_44124807.jpg

agYxp_27227306.jpg

3kZG5_72635729.jpg

POZDRAV SVIMA !

HOCU OPET !!!!!!!!!!

• Podržavam 1

• Balkan Hard Enduro, 600 postova
  • Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i

Sledeci okrsaj treba da nosi naziv "AT vs ostali",jer smo prejaki samo za Tarabase :D

• Drug član, 4834 postova
  • Motocikl: enduro

Kepo, vreme je da se razmislja o jos jednom susretu ovog leta :):zvizduk:

oko 01.09. mozda opet brdo Grad, a do tada biće već nešto. za sada jugoistok i centar srbije su u igri. :moto3:

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja