vlajko 2670 Napisano Jun 6, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Kepo, sledeci put moraces da otvoris "paciju skolicu" A sto se tice saveta od Kapetana, ja nesto samo pamtim: " GAS, GAS" samo gas.. a kad se jednom Popsy skrljao na vr brda.. odgovor je bio.. pa nisam reko PUN gas Djunta, nisu ti bile adekvatne gume, sigurno bi bilo manje padanja sa cepovima.. A to sto si propusio posle 15 goid.. i sto ti se svidela rakija od maline.. za to je kriv svez planinski vazduh Sad znas gde je Milogosce, domacintvo za primer i uzor svima koji bi da se bave seoskim turizmom Tu okolo Beograda ima puno odlicnih terena za peglanje i vezbanje.. a cujem ima i neke babe u Babama... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4333 Napisano Jun 6, 2011 Ne silazi, 6659 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan @Ljiljo hvala na podršci, tvoj muž je unikat, uostalom ko i svi momci iz enduro ekipe. Sedimo prvo jutro po mom dolasku i Crven Ban priča kako niko ne može da spava sa njim, no ja sam bio dokaz da može. @Čeh- Naravno da ti ništa neću zameriti. Čitajući uvodnu temu o Kotlini nisam naišao na izričito opredeljenje za ekstremnu vožnju već kao opšti skup enduro motora sa poslasticom zua naj bolje.Jesam neuk al ne baš toliko i ni jednog trenutka nisam ni pomislio da idem sa ovim "fanaticima" pre svega zbog svog ne znanja i turing guma koje nisu ni za šta osim suvog asfalta. No, mora se naučiti vožnja na neki način, kao i osetiti pad i nevolja koja može da se zadesi. Uopšte mi nije ni žao ni krivo što sam skrco far, što sam se ublatnjavio ko krmak i mogu ti reći da sam sa ponosom vadio prljave farmerke iz kofera kad dođoh kući. Reči nemam primedbe zaista, već samo pokušavam da ovu pasiju približim što širem broju ljudi jer je prijateljstvo koje se stvara kroz zajedničko okupljanje ono najvrednije i najbitnije. Naravno, lično iskustvo i saveti mnogih su nešto što se ne može baš u potpunosti razumeti iz filmova. Mora da se počne od nečeg. A već su pali neki dogovori za učenje, još samo da obujem motorcikl.(http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/66625-transalp-far-i-felne/). Kako sam se priučio vožnji na kursu BJB-a, tako zagovaram nešto slično i za enduro vožnju. Inače, mojom brzopletošću smo nas četvorica zalutali niz strmbek na koji niko ne ide i po kazivanju Paše i on sam se spusti tu tek u avgustu i ako kiša ne pada dvadesetak dana. Bilo je pravo vatreno krštenje ali prođosmo uz nesbičnu uzajamnu pomoć. I Zex me isto veče obavestio o enduro skupu za 3 nedelje, što smatram pozivom. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Jun 6, 2011 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi je da se razumemo No, mora se naučiti vožnja na neki način, kao i osetiti pad i nevolja koja može da se zadesi. [...] Mora da se počne od nečeg. A već su pali neki dogovori za učenje, još samo da obujem motorcikl.(http://forum.bjbiker...lp-far-i-felne/). Kako sam se priučio vožnji na kursu BJB-a, tako zagovaram nešto slično i za enduro vožnju. Suština - ono nije mesto za počinjanje, ali je odlično za indoktrinaciju :D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4333 Napisano Jun 6, 2011 Ne silazi, 6659 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Kepo, sledeci put moraces da otvoris "paciju skolicu" A sto se tice saveta od Kapetana, ja nesto samo pamtim: " GAS, GAS" samo gas.. a kad se jednom Popsy skrljao na vr brda.. odgovor je bio.. pa nisam reko PUN gas Djunta, nisu ti bile adekvatne gume, sigurno bi bilo manje padanja sa cepovima.. A to sto si propusio posle 15 goid.. i sto ti se svidela rakija od maline.. za to je kriv svez planinski vazduh Sad znas gde je Milogosce, domacintvo za primer i uzor svima koji bi da se bave seoskim turizmom Tu okolo Beograda ima puno odlicnih terena za peglanje i vezbanje.. a cujem ima i neke babe u Babama... Skontao sam odma da je recept gas,gas čim s asfalta krenuli u brdo al po suvom. Al blato pa još nizbrdo, kuku lele, dao bi ja gas al ne vidim gde ću da stanem posle. Ovako sigurica, polako pa pljus. Naravno gume su krucijalne, upozorio me Jimi odmah čim ih video. Dodaću, oprema isto, čizme pogotovu. A što se tiče pušenja, drpio sad krišom supruzi pljugu i vučem li vuče, al nema onako dobre raćije, kud ne uze litru. A u Milogošće mora vodim suprugu. Ja se oženih, a ti vidi kom će babe da dođu glave, al kod Ralje mećem svoju čantru. Ispeglo menjač al far niko ne nudi tako da ne znam šta ću, za gume dilema. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4333 Napisano Jun 6, 2011 Ne silazi, 6659 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi je da se razumemo No, mora se naučiti vožnja na neki način, kao i osetiti pad i nevolja koja može da se zadesi. [...] Mora da se počne od nečeg. A već su pali neki dogovori za učenje, još samo da obujem motorcikl.(http://forum.bjbiker...lp-far-i-felne/). Kako sam se priučio vožnji na kursu BJB-a, tako zagovaram nešto slično i za enduro vožnju. Suština - ono nije mesto za počinjanje, ali je odlično za indoktrinaciju :D Pa da ti kažem pravo, za indoktrinaciju svakako jeste, za počinjanje, i za to meni jeste al ne svakom. Da nije bilo toliko blata, ma savršeno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 7698 Napisano Jun 6, 2011 Drug član, 3150 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Đunta se pokvario, Đunta se pokvario Peva, pije, puši i rakije ruši 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4333 Napisano Jun 6, 2011 Ne silazi, 6659 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Đunta se pokvario, Đunta se pokvario Peva, pije, puši i rakije ruši S kim si, takav si. Kaže Leon da sam počeo i da hrčem. Ubuduće, ja na terasu, poroci su prenosivi... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mojsa 226 Napisano Jun 7, 2011 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: bgd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan a bio je normalan dok nije kupio motor...nije pio ...nije pusio...a vidi ga sad 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4333 Napisano Jun 7, 2011 Ne silazi, 6659 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Ma ovo je samo gistro, za publiku. A ti da ćutiš da ne bi ponovo pao sa kreveta, al ovaj put sa sprata... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mojsa 226 Napisano Jun 7, 2011 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: bgd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan sledeci put moram u opremi da spavam ..jos me boli rame od pada sa kreveta ....ili manje da pijem Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Jun 7, 2011 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Ma Đunta se nije nadao da će da uleti u cvajtak terene pd nazivom 'lakši off" pa ga je to malo zbunilo. Imali smo etapu od 120 km koju smo vozali skoro 6 sati. Šta dalje da kažem. Prevrtanja, zaglavljivanja i lupanja na sve strane, ali bilo je veselo. Veliki pozdrav za sve suratnike iz grupe! Na kraju bih se zahvalio svima koji su svojim dolaskom upotpunili dešavanje, kao i svima koji su imali učešća u realizovanju ovog enduro mitinga. Na prvom mestu naravno Kepi i njegovim prijateljima. Evo još par zaostalih sličica: Ovde nas je već mašala najahao umor, a vode svega oko litar-litar ipo na petnaestak ljudi Brat Ruska se izmorio Đunta svoj prvi off proslavlja pljugom dok Johan objašnjava o svom ljutom-žutom zveru Nemac i ja se baždarimo Kulminacija Opuštanje pored vatrice - Nik Gold Mojsa i Mare nešto mrse 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4333 Napisano Jun 7, 2011 Ne silazi, 6659 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan sledeci put moram u opremi da spavam ..jos me boli rame od pada sa kreveta ....ili manje da pijem Samo ti pevaj, ima s krevetom da padneš zajedno. Ugac, vala smo sa zadovoljstvom svi zapalili. Evo, sad ću repetiram. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mojsa 226 Napisano Jun 7, 2011 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: bgd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Uh... al sam ja nesto preplanuo na ovoj zadnjoj slici...mora da je od one vatre Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4333 Napisano Jun 7, 2011 Ne silazi, 6659 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Uh... al sam ja nesto preplanuo na ovoj zadnjoj slici...mora da je od one vatre Jes vatra, al od vatrene vode. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 865 Napisano Jun 7, 2011 Cuore Sportivo, 1340 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan @Ljiljo hvala na podršci, tvoj muž je unikat, uostalom ko i svi momci iz enduro ekipe. Sedimo prvo jutro po mom dolasku i Crven Ban priča kako niko ne može da spava sa njim, no ja sam bio dokaz da može. @Čeh- Naravno da ti ništa neću zameriti. Čitajući uvodnu temu o Kotlini nisam naišao na izričito opredeljenje za ekstremnu vožnju već kao opšti skup enduro motora sa poslasticom zua naj bolje.Jesam neuk al ne baš toliko i ni jednog trenutka nisam ni pomislio da idem sa ovim "fanaticima" pre svega zbog svog ne znanja i turing guma koje nisu ni za šta osim suvog asfalta. No, mora se naučiti vožnja na neki način, kao i osetiti pad i nevolja koja može da se zadesi. Uopšte mi nije ni žao ni krivo što sam skrco far, što sam se ublatnjavio ko krmak i mogu ti reći da sam sa ponosom vadio prljave farmerke iz kofera kad dođoh kući. Reči nemam primedbe zaista, već samo pokušavam da ovu pasiju približim što širem broju ljudi jer je prijateljstvo koje se stvara kroz zajedničko okupljanje ono najvrednije i najbitnije. Naravno, lično iskustvo i saveti mnogih su nešto što se ne može baš u potpunosti razumeti iz filmova. Mora da se počne od nečeg. A već su pali neki dogovori za učenje, još samo da obujem motorcikl.(http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/66625-transalp-far-i-felne/). Kako sam se priučio vožnji na kursu BJB-a, tako zagovaram nešto slično i za enduro vožnju. Inače, mojom brzopletošću smo nas četvorica zalutali niz strmbek na koji niko ne ide i po kazivanju Paše i on sam se spusti tu tek u avgustu i ako kiša ne pada dvadesetak dana. Bilo je pravo vatreno krštenje ali prođosmo uz nesbičnu uzajamnu pomoć. I Zex me isto veče obavestio o enduro skupu za 3 nedelje, što smatram pozivom. Znao sam da nešto ne štima i da je teren pretežak.... AL iskustvo je bilo jebitačno.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Jun 7, 2011 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Kulminacija ...joj... :lol: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Jun 7, 2011 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Где је тај мајстор квариша, ја тражио човека да опробам ту његову чувену ракијицу али нисам могао нигде да га нађем.....или се нисам сетио Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Jun 7, 2011 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Где је тај мајстор квариша, ја тражио човека да опробам ту његову чувену ракијицу али нисам могао нигде да га нађем.....или се нисам сетио Nisi bio dovoljno uporan! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DrLeco 7 Napisano Jun 7, 2011 U prolazu, 25 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: KTM Adventure 620 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je bilo moje prvo pravo off-road zezanje, tako da opusteno mogu da kazem da sam prosao svoje blatnjavo krstenje. Sad mi je jos ostalo da uletim u neku nabujalu reku da krstim i Adventure-a i to bi bilo to... Ozbiljno, ne mogu da se sastavim od utisaka, ljudi moji! :D Veliki pozdrav SPOROJ, ali zilavoj ekipi! Enivej, evo kako je to izgledalo kroz oko mog mobilnog uredjaja... Kotlina Voznja Djura i Crven Ban Busmanu trs'o relej... Pasha OBJASNJAVA! Ian rece da ga ovi predeli Srbije podsecaju na najlepse delove Novog Zelanda, ili bese obrnuto? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DrLeco 7 Napisano Jun 7, 2011 U prolazu, 25 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: KTM Adventure 620 Prijavi odgovor kao problematičan Lovacki dom u steku ... ... crkva prekoputa ... ... vidikovac u pozadini ... ...i blatnjava konjina u prvom planu (mislim, ne ti Djuro, LOL!) :D Jel' ono govno, jbt??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DrLeco 7 Napisano Jun 7, 2011 U prolazu, 25 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: KTM Adventure 620 Prijavi odgovor kao problematičan Aj' zdravo! Zi Džrmns! "Hmmmm, ko li je pustio toplu vodu?" :D A Gorance se zalivadio u 'ladovinu na vr' brda! Iiiiiiiskusno Gorance i Djura POZDRAV SVIMA ! HOCU OPET !!!!!!!!!! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SmokeS 339 Napisano Jun 7, 2011 Svrati ponekad, 405 postova Lokacija: Beograd - Vozdovac Motocikl: Africa Twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan Kepo, vreme je da se razmislja o jos jednom susretu ovog leta 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimmy 327 Napisano Jun 7, 2011 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan Sledeci okrsaj treba da nosi naziv "AT vs ostali",jer smo prejaki samo za Tarabase Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1395 Napisano Jun 7, 2011 Ne silazi, 6320 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Nece vam doci Ian u pomoc sledeci put Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Jun 7, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Kepo, vreme je da se razmislja o jos jednom susretu ovog leta oko 01.09. mozda opet brdo Grad, a do tada biće već nešto. za sada jugoistok i centar srbije su u igri. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...