Jump to content

Moto Zajednica

Kotlina 2011

Recommended Posts

• Ne silazi, 5596 postova
  • Motocikl: XT1200Z Super Tenere

Ja sam u Kotlinu stigao sa malim zakasnjenjem (jbg. posao)...taman da zakasnim na voznju. Posle sam morao malo to da nadoknadim pa sam otisao u planinu i nasao se na Divcibarama. Uvece sam sve to lepo zacinio. Sutra sam malo kompenzovao zanimljivom voznjom do Kraljeva. Uvece je i Ian stigao u Kraljevo da nam (moto klub "KINGS") narednih nekoliko dana bude gost, pa smo malo i obelezili i njegov 68. rodjendan u nasem bike kafeu.

Sve u svemu, nezaboravno druzenje!

Kepo...polako postavljas veoma ozbiljne standarde u organizaciji...na nase veliko zadovoljstvo.

Jos jednom, svaka ti cast!

post-1793-0-05218000-1307386406_thumb.jpg

post-1793-0-42511800-1307386437_thumb.jpg

post-1793-0-29394100-1307386445_thumb.jpg

post-1793-0-68387900-1307386453_thumb.jpg

post-1793-0-22387700-1307386464_thumb.jpg

post-1793-0-30471400-1307386486_thumb.jpg

post-1793-0-08604300-1307386497_thumb.jpg

post-1793-0-31549400-1307386526_thumb.jpg

post-1793-0-55650200-1307386539_thumb.jpg

post-1793-0-84120000-1307386551_thumb.jpg

post-1793-0-62308900-1307386562_thumb.jpg

post-1793-0-36100400-1307386576_thumb.jpg

post-1793-0-43850500-1307386586_thumb.jpg

post-1793-0-40450300-1307386597_thumb.jpg

post-1793-0-77084600-1307386608_thumb.jpg

post-1793-0-23672800-1307386621_thumb.jpg

post-1793-0-12400800-1307386635_thumb.jpg

post-1793-0-32686900-1307386644_thumb.jpg

post-1793-0-12558900-1307386799_thumb.jpg

• Podržavam 3

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• - enduro sector -, 2147 postova
  • Motocikl: adventure

Ja bih samo iskritikovao neke indijance koji su dosli u kamp oko 5 ujutro u Subotu na Nedelju, videli da ceo kamp spava i da nema nigde nikoga i verovatno u znak protesta jer nisu mogli drugacije da se isqrche krenuli da "pucaju" sa nekim r-ovima .. 1lud.gif Verovatno su mislili da je tu neki moto skup ili su zalutali 1neznam.gif

• Ne silazi, 6281 postova
  • Motocikl: Africa Twin CRF1000

Мој глас иде тенерашима.....1zvizduk.gif

Tebe niko ništa nije ni pitao... :P

• Drug član, 4834 postova
  • Motocikl: enduro

kotlina 2011 uspela :moto3:

dva potopljena i par izlupanih. napredujemo! :D

hvala svima sto ste dosli u Kotlinu, i napravili smisao ove priče.

hvala drugarima iz Kosjere koji su mi pomagali da se sve ovo sklopi i rasklopi.

ne znam ko je pobednik, al znam ko je gubitnik. :D

dsc00158.jpg

• Podržavam 9

• Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova
  • Motocikl: HTZ 750

iskren da budem, taj KTM je pružio dosta radosti ljudima koji su ga gurali uzbrdo, nizbrdo, kurblali... :lol:

hvala svima sto ste dosli u Kotlinu, i napravili smisao ove priče.

Hvala tebi sto ipak nisi odustao, sto si sastavio i ujedinio enduro scenu Srbije na jedno mesto i postavio temelj jedinstvenom i znacajnom dogadjaju u regionu 0takoje.gif

Poznajuci apetite i volju vec dobro uhodane ekipe, vidimo se verovatno uskoro 1zdravo.gif

iskren da budem, taj KTM je pružio dosta radosti ljudima koji su ga ......... kurblali... :lol:

Pusti zajebanciju .. to su sve "mushkarchine" 1lol.gif1lol.gif1lol.gif1lol.gif

Poznajuci apetite i volju vec dobro uhodane ekipe, vidimo se verovatno uskoro

kod doktora na Goču sigurno, a mozda i pre. :moto3:

• Podržavam 1

• Navigator, 1801 postova
  • Motocikl: Papričica :)

Kepo, nadam se da si i ti ulovio malo prostora da uzivas! A KTM je verovatno predvideo potapanje

pa koveli, bolje da odustanem nego na kupanje.... :D ... jel se predomislio??

• Enduraš, 6432 postova
  • Motocikl: CRF300L

Ajd da reknem i ja koju. Prvo i osnovno, organizacija extra bez ikakve zamerke, Kepo je na sve mislio i bukvalno sve obezbedio za prijatan boravak. Drugo, vreme nas je posluzilo fenomenalno, sto se mene tice nije moglo bolje. Pljusak u petak ranom zorom nam je taman napravio terene jos zanimljivijim. Jedina nevolja je sto se to sve slilo u reku Uvac koja je prilicno nabujala, ali da nije, nikad ne bi saznao da DRZ zna da roni i da prezivi bez vazduha pod vodom 1oda.gif Tu sam naucio i vaznu lekciju - ne dizi noge kad vidis da sledi sex - deonica koja ce da te zaebe 1oda.gif

Ekipi sa kojom sam vozio se zahvaljujem na nesebicnoj pomoci u osposobljavanju DRZ-a, kao i na brzom sirenju informacija - posle 5 minuta po dolasku, svi su znali sta se desilo, nikom nista nisam morao da objasnjavam i pevali mi pesmu "bacio je sve niz reku" 1lol.gif

Mozda mi se cini, ali ove godine bila najbolja i najzahtevnija voznja od svih predhodnih po kepojebinama. Naravno, svi su mnogo napredovali i mnogo bolje voze nego predhodnih godina, pa to voznji daje jos vecu draz. Posebno bih izdvojio Jimmy-ja koji je fenomenalno napredovao i u dva navrata se pred mojim ocima iskustvom i znanjem spasao od sigurnog pada.

• Podržavam 5

Kepo, nadam se da si i ti ulovio malo prostora da uzivas! A KTM je verovatno predvideo potapanje

pa koveli, bolje da odustanem nego na kupanje.... :D ... jel se predomislio??

naravno druze, svo vreme mi je bilo lepo i opusteno, pogotovo u subotu na voznji!

a ktm se nije predomislio, vec sam morao da ga istovarim direktno kod doktora. ovo mu je poslednja sansa, inace cu da ga prekrstim u Africu. ;)

• Ne silazi, 6281 postova
  • Motocikl: Africa Twin CRF1000

Prvo i osnovno, organizacija extra bez ikakve zamerke, Kepo je na sve mislio i bukvalno sve obezbedio za prijatan boravak.

Imam JA zamerku! Ništa od obećanog devojačkog samostana i učiteljice i tako toga... :D :D :D

Šalu na stranu, ja mislim da ama baš niko od prisutnih nije mogao da nađe ni jednu, onu najsitniju zamerku ni na organizaciju, ni na realizaciju! Stvarno SVAKA ČAST, KAPETANE!!! :care: :care: :care: :care: :care:

Na sve je mislio: šank, terasa, piće po bezveze niskim cenama, klopa gotovo badava (A ODLIČNA, sve pohvale kuvaru :) ), live muzika (takođe odlična), mesto za kamp da ne može bolje... a baš sam se oduševio kada sam video NOVE KLONJE (najozbiljnije). To je valjda jedino što je prošle godine nedostajalo, tako da je ovaj put sve bilo APSOLUTNO SAVRŠENO!!

• Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova
  • Motocikl: HTZ 750

dobro sad Jageru nećemo preterivati, i dalje ne radi whireless u toaletu pa se mora koristiti 3G mreža, što se nadamo da će biti sređeno do sledećeg okupljanja ... ( :jee: :jee: :jee:)

• Podržavam 1

Prvo i osnovno, organizacija extra bez ikakve zamerke, Kepo je na sve mislio i bukvalno sve obezbedio za prijatan boravak.

Imam JA zamerku! Ništa od obećanog devojačkog samostana i učiteljice i tako toga... :D :D :D

Šalu na stranu, ja mislim da ama baš niko od prisutnih nije mogao da nađe ni jednu, onu najsitniju zamerku ni na organizaciju, ni na realizaciju! Stvarno SVAKA ČAST, KAPETANE!!! :care: :care: :care: :care: :care:

Na sve je mislio: šank, terasa, piće po bezveze niskim cenama, klopa gotovo badava (A ODLIČNA, sve pohvale kuvaru :) ), live muzika (takođe odlična), mesto za kamp da ne može bolje... a baš sam se oduševio kada sam video NOVE KLONJE (najozbiljnije). To je valjda jedino što je prošle godine nedostajalo, tako da je ovaj put sve bilo APSOLUTNO SAVRŠENO!!

bilo je dosta propusta po pitanju svega, al na njim se učimo.

aj sto sam vas zajebao za paintball, vi ste imali motore da se igrate pa niste ni primetili da ga nema.

krivo mi sto zajebah silne klince iz Kosjerica koji su jedva cekali da stigne oprema.

fala kolega, nikad vise!!

• Navigator, 1801 postova
  • Motocikl: Papričica :)

E da, ja ne primetih da nije bilo paintball-a... Strasan propust, bas nam je falilo :zvizduk: .

A za voznje, mislim da ce sledeci put biti najbolje da ja povedem jednu grupu voljnih mazohista,

malo nas je zezalo sto su nam sherpasi isli u SPORIJOJ grupi, pa smo neplanirano malo vise vremena

provodili u osmatranju prirode. Na kraju krajeva, navigacija po principu "SAMO PRAVO" uopste nije

bila tako hrdjava :moto3::moto3:

A Jageru, kakve uciteljice spominjes, na kraju niko ni konobarice nije hteo da voza! Valdja nisu

imale dovoljno informacija o razlici izmedju HAIDESADA k60 i T63 pa nikome nisu bile interesantne

:nanana: :nanana: :nanana: :nanana: :nanana:

A Jageru, kakve uciteljice spominjes, na kraju niko ni konobarice nije hteo da voza! Valdja nisu

imale dovoljno informacija o razlici izmedju HAIDESADA k60 i T63 pa nikome nisu bile interesantne

:nanana: :nanana: :nanana: :nanana: :nanana:

sremska škola :moto3:

dsc00132.jpg

• Podržavam 1

• Drug član, 1480 postova
  • Motocikl: R1200C, GS, DRZSM

...morao sam, rekla da ce da mi pljune u pivo :zvizduk: :zvizduk:

Ma nije ni takla. Nas 3 smo pijuckali to pivo i ok je bilo :lol:

• Ne silazi, 6652 postova
  • Motocikl: đački pešački

Da li mi se dopala prva of družba-da, da li sam se đavolski proveo-da, ( đavolji broj, 6 x pao). Izvrsno mesto, odlično pripremljeno sve, od toaleta sa vodom i papirom, za šta nas inače tuče rđav glas, do zajedničkog kampa sa balama, logorskim vatrama u burićima i spremljenim drvima zahvaljujući kojima smo se družili a neki sušili, do sjajnog benda i odličnom izboru svirke, dobroj klopi i šank baru. Naravno, pansion u Milogošću je nešto posebno vredno.

No imam nekoliko sugestija. Od pedesetak motora koliko zaključujem da je bilo, većina nije išla u najžešći off, koji smatram možda privilegijom vičnih i delimično gledam na to kao ekstremni sport. Bilo je nas dosta neiskusnih i po prvi put na ovakvoj vožnji i na svu sreću samo sam ja platio ceh neznanju i neiskustvu, razbijen far i malko maska, ništa strašno. Možda je trebalo napraviti kratak pokazni kurs ne ukim ko ja, formirati još jednu totalno lajt grupu ili suvlji itinerer i slično. Ovi snimci prelaženja reke će možda nekog odvratiti od učešća u enduro skupovima tako da bi zaista na neki način trebalo pružiti mogućnost da nađu sebe na ovakvim skupovima. Lično, samo zahvaljujući veri Vlajku i Miši Pei sam došao i naravno nisam se pokajao uprkos "nezgodama" tako da me i ubuduće ima ne bilo kom skupu zdravlje Bože, al nemaju svi ovu dvojicu za vodilju.

Moram da naglasim veliku nesebičnost i požrtvovanost svih prema svakom u nevolji. Izdvajam Peru S koji nije hteo da me ostavi samog kad sam odustao da se sa Danlopicama verem uz blatnjavu guduru, Johana i Ugaca sa kojima sam podelio bogaze samo tako zalutavši iznad Brzeća, tako da sam zapalio cigaru. Sjajni ljudi.

Na kraju najozbiljnija zamerka, što nije više dana i što nije više puta godišnje.

I Kepo, hvala za sve.

PS.biće materijala sa kamerice.

• Podržavam 5

• Drug član, 1542 postova
  • Motocikl: XLV 1000

No imam nekoliko sugestija. Od pedesetak motora koliko zaključujem da je bilo, većina nije išla u najžešći off, koji smatram možda privilegijom vičnih i delimično gledam na to kao ekstremni sport. Bilo je nas dosta neiskusnih i po prvi put na ovakvoj vožnji i na svu sreću samo sam ja platio ceh neznanju i neiskustvu, razbijen far i malko maska, ništa strašno. Možda je trebalo napraviti kratak pokazni kurs ne ukim ko ja, formirati još jednu totalno lajt grupu ili suvlji itinerer i slično. Ovi snimci prelaženja reke će možda nekog odvratiti od učešća u enduro skupovima tako da bi zaista na neki način trebalo pružiti mogućnost da nađu sebe na ovakvim skupovima. Lično, samo zahvaljujući veri Vlajku i Miši Pei sam došao i naravno nisam se pokajao uprkos "nezgodama" tako da me i ubuduće ima ne bilo kom skupu zdravlje Bože, al nemaju svi ovu dvojicu za vodilju.

Pliz, nemoj me shvatiti pogrešno sad :)

Ako već znaš da si neuk, možda nije trebalo da se upuštaš u ofovanje :) Koliko kapiram, u samom kampu je bilo sadržaja za one koji nisu do te mere zagriženi.

Ne bih se mešao u budući koncept, na žalost nisam bio na ovom, ali ti mogu reći da je prethodni bio više zamišljen kao druženje (manje-više) "ludaka" koji su išli da se voze, a ne kao "skup". To što se Kepo iscimao (svetski) da to bude obogaćeno nekim dodatnim sadržajima, ipak ne bih nazvao skupom u tradicionalnom bajkerskom smislu re reči. Samim tim, nije ni cilj bio neka masovnost nego zezanje ljudi koji idu da se vozaju. Ima tu još nekih faktora, pravnih, ovakvih, onakvih... ali to je već nešto o čemu ne bih nagađao.

Što se tiče sticanja iskustva, tu ti je (po meni) najbolje da kreneš sa još 2-3 ortaka koji već malo voze off, pa postepeno... Grupni haos nije baš najefikasniji način :D :D A imaš i one filmiće, ništa ne škodi da pogledaš...

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja