acim 765 Napisano Maj 30, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Ako su pljuskovi, nije opasno, važno je da ne bude neka dugotrajna kiša, bar što se mene non-offroad tiče. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Maj 30, 2011 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Što se mene tiče samo da ne pada u subotu, ne volim da vozim po kiši. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Maj 30, 2011 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan sta ste se stisli, sta je malo kise za endurase ?! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Maj 30, 2011 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan sta ste se stisli, sta je malo kise za endurase ?! Ako bude kao za prošli vikend, ja ću da se stisnem. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Maj 30, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Dodje mi da stisnem.. tvoje vime Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Maj 30, 2011 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Dođe mi da ti dozvolim da se nacuclaš. Ako me stigneš naravno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Maj 30, 2011 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Locked, Loaded and Ready To Go Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Maj 30, 2011 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ova đavolska Tenera đavolski dobra stvar. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6392 Napisano Maj 30, 2011 Enduraš, 6382 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ja u vremensku prognozu vise uopste ne verujem, budno je pratim zadnjih 10tak dana i pogodili su tacno samo jedan dan. Najavljuju mogucu kisu svaki dan, a kod mene kisa nije pala poslednjih 10 dana. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Maj 30, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Najsigurnije je reći možda će kiša, a možda i neće i onda ispada da uvek pogode Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 30, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Locked, Loaded and Ready To Go iiijaoooooj, al se neko naostrio polako vozite, nemo da ih istupite na asfaltu. zatrebace vam ostra ivica za vikend Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano Maj 30, 2011 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan UUuu na mukama sam ako će kiša . Skoro 300km imam, gume su mi 20-80, uh uh. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 30, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan otpada plan B. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Maj 30, 2011 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Popizdeh.. Al pratim. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 30, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan UUuu na mukama sam ako će kiša . Skoro 300km imam, gume su mi 20-80, uh uh. mrčo, nebi trebalo da bude dugotrajne kise. stici u Kotlinu sat vremena pre ili kasnije nista ti ne znaci. kisno na gotovs, i klaj, klaj. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 30, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Popizdeh.. Al pratim. nemoj da pizdiš, kraće ćeš živeti. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Maj 30, 2011 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, prognoza je dobra, moze pasti neka kisica, al sta sad... kretao sam i na duza putovanja sa gorom prognozom. Ako ste tolko svileni, onda stvarno no comment... Kepo, mani se alternativnih smestaja, kad prosle godine nisam prokiso na onom pljusku, necu ni ove!!! Ko se boji, nek ostane kuci! Ako muziku ubije struja, obezbedi neku akusticnu gitaru!! 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Maj 30, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Prognoza je 8-10mm dnevno, što nije puno kiše, ali zavisi da li će se ispadati očas ili sipiti nekoliko sati. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Maj 30, 2011 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan nema nista lepse nego spavati u satoru dok pada kisa ... Ja sam na istoj poziciji kao i prosle godine u svakom slucaju, tako da mi alternativni smestaj nije potreban Naravno svi koji kampuju, nek budu sigurni da su im satori koliko toliko kvalitetni i izdrzljivi .. Vidimo se u Cetvrtak u base camp-u .. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 30, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan jaaa luuuudaka majko mila no problem, al imajte na umu da imam kljuc od zadruznog doma ako zatreba Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 30, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan otpada plan B. sve ili nista! 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Maj 30, 2011 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan jaaa luuuudaka majko mila no problem, al imajte na umu da imam kljuc od zadruznog doma ako zatreba Zadruzni dom je i moj dom! 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimmy 327 Napisano Maj 30, 2011 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan mokro il' suvo,samo puun gaas Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Maj 30, 2011 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, prognoza je dobra, moze pasti neka kisica, al sta sad... kretao sam i na duza putovanja sa gorom prognozom. Ako ste tolko svileni, onda stvarno no comment... Kepo, mani se alternativnih smestaja, kad prosle godine nisam prokiso na onom pljusku, necu ni ove!!! Ko se boji, nek ostane kuci! Ako muziku ubije struja, obezbedi neku akusticnu gitaru!! Auuuu, pa vatrica, pa cuga u krug... milina !! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Maj 30, 2011 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi organizujte direktno ovde za klopu u petak ako ce da dimi neki rostilj a ne ko prosle godine ae Gile cas do Kosjeric.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...