jimmy 327 Napisano Maj 19, 2011 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan Do Golije? Uvca? Kepo, jel mozes postaviti rutu/rute na karti, kojom se planira voziti? Mislim, nije da sam se uplasio, ali bih voleo da znam sta nas čeka. Prosle godine je bilo do Uvca i Golije,a ove ..ko zna,mozda i do Prokletija Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6392 Napisano Maj 19, 2011 Enduraš, 6382 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Do Golije? Uvca? Kepo, jel mozes postaviti rutu/rute na karti, kojom se planira voziti? Mislim, nije da sam se uplasio, ali bih voleo da znam sta nas čeka. Evo track-loga u prilogu od prosle godine, mozes ga pogledati u Google earth ili Map source Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6392 Napisano Maj 19, 2011 Enduraš, 6382 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Zeza me ovaj forumski uploader, da probam sa direktim linkom: http://forum.bjbikers.com/index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=post&attach_id=72555 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Maj 19, 2011 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Zeza me ovaj forumski uploader, da probam sa direktim linkom: http://forum.bjbikers.com/index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=post&attach_id=72555 Aco ako je onaj kuda smo lutali prosle godine ne bi im preporucio Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimmy 327 Napisano Maj 19, 2011 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan Deonica do manastira Uvac,jako dobra ,s tim sto od Priboja treba naci alternativu za off,ko ne zeli da se vraca asvaltom Track003.zip Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 19, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan malo track-log, malo karta, malo seljak, malo odoka, će ispadneš negde. u ostalom jesmo adventure motoraši ili nismo. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6392 Napisano Maj 19, 2011 Enduraš, 6382 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Zeza me ovaj forumski uploader, da probam sa direktim linkom: http://forum.bjbiker...attach_id=72555 Aco ako je onaj kuda smo lutali prosle godine ne bi im preporucio To gde smo lutali je bilo "brdo Grad" okupljanje, tracklog je iz Kotline Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 19, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan ko je zainteresovan da sa tries na sat obilazi prirodne lepote u lokalu, manite se ovih sto lete po potoci. imam dobar track-log za vas 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Maj 19, 2011 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan "samo pravo, mislim da je put tu negde"... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Maj 19, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Maj 19, 2011 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Maj 19, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/45399-at-vs-st-kotlina-2010/page__p__779526__hl__kotlina+2010__fromsearch__1#entry779526 davno zakljucana.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Maj 20, 2011 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Zeza me ovaj forumski uploader, da probam sa direktim linkom: http://forum.bjbiker...attach_id=72555 Aco ako je onaj kuda smo lutali prosle godine ne bi im preporucio To gde smo lutali je bilo "brdo Grad" okupljanje, tracklog je iz Kotline Sto jes jes, znaci nema vise lutanja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Maj 20, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Dodji Vamo 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kubik 24 Napisano Maj 20, 2011 U prolazu, 49 postova Lokacija: HR/SB Motocikl: Dark side KTM LC4 Prijavi odgovor kao problematičan ko je zainteresovan da sa tries na sat obilazi prirodne lepote u lokalu, manite se ovih sto lete po potoci. imam dobar track-log za vas Daj... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 20, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan ko je zainteresovan da sa tries na sat obilazi prirodne lepote u lokalu, manite se ovih sto lete po potoci. imam dobar track-log za vas Daj... ja cu ici u takav djir, pa mi se mozes priključiti Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Maj 20, 2011 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan ko je zainteresovan da sa tries na sat obilazi prirodne lepote u lokalu, manite se ovih sto lete po potoci. imam dobar track-log za vas Daj... ja cu ici u takav djir, pa mi se mozes priključiti pih, izdajica....najbolje odma dzipom idi... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Maj 20, 2011 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan ko je zainteresovan da sa tries na sat obilazi prirodne lepote u lokalu, manite se ovih sto lete po potoci. imam dobar track-log za vas Daj... ja cu ici u takav djir, pa mi se mozes priključiti šta ti je? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 20, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan nista, nego mi tako zapalo pozdravio te dule, onaj bucko od prošli put sa XR-om. sad jer kupio takmičarsku yamahu od sto kila Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Maj 20, 2011 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan ko je zainteresovan da sa tries na sat obilazi prirodne lepote u lokalu, manite se ovih sto lete po potoci. imam dobar track-log za vas Daj... ja cu ici u takav djir, pa mi se mozes priključiti Црнци играју голф, Немци неће да ратују... Све се окренуло наопако! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 20, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan ribolovac nemo da špijuniraš temu, nego se javi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Maj 20, 2011 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan ribolovac nemo da špijuniraš temu, nego se javi Ma samo balavim . Mozgam kako i sta jer su mi namestili 20 godina mature za 4.06. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Maj 20, 2011 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan ko je zainteresovan da sa tries na sat obilazi prirodne lepote u lokalu, manite se ovih sto lete po potoci. imam dobar track-log za vas Daj... ja cu ici u takav djir, pa mi se mozes priključiti Црнци играју голф, Немци неће да ратују... Све се окренуло наопако! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Maj 20, 2011 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan ribolovac nemo da špijuniraš temu, nego se javi Ma samo balavim . Mozgam kako i sta jer su mi namestili 20 godina mature za 4.06. Ajde, ajde .. icices na tries Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Maj 20, 2011 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan ribolovac nemo da špijuniraš temu, nego se javi Ma samo balavim . Mozgam kako i sta jer su mi namestili 20 godina mature za 4.06. eeeeee, a kad se setim. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...