MajorSoul 141 Napisano Avgust 16, 2011 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Da se vratimo na temu. I rasplamsamo malo... Pa ako bas krenemo u sitna crevca sve je pozeraj. Svaki motor, svaka oprema, svaka odeca, kola... Da nas ne zanima ni najmanje kako izgledamo svi bi isli isto obuceni verovatno u neki kozni ogrtac kao u kamenom dobu. Ili vozili jedan tip kola i motora koji zavrsava posao i prevozi od tacke A do tacke B Ali svi mi volimo da se lepo osecamo u svojim krpama, kolima i na nasem dragom motoru E sada neko voli da se pokaze malo vise od drugih i malo da se puva sepuri itd.. I onda ga mi svi ostali malo pljujemo i tako u krug. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1269 Napisano Avgust 17, 2011 Drug član, 928 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Ceo zivot vozim najveceg krsa kojeg je auto industrija ikada napravila (YUGA) i iskreno receno zabole me ku*ac kako u njemu izgledam jer mi zavrsava posao i sluzi mi samo da se prevezem od tacke A do tacke B. Ja sam enduras u srcu (uvek bio i ostacu) i cesto mi se desi da iz neke divljine (njiva, sume, brda ...) upadnem u civilizaciju sav prljav, blatnjav, prasnjav pa mi se ljudi smeju ili cude ali mene opet ZK jer to je nesto sto mene cini sretnim. Toliko o mom poziranju. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko13 2058 Napisano Avgust 18, 2011 Zainteresovan, 974 postova Lokacija: Dembelija Prijavi odgovor kao problematičan Pa dobro sada nemoj da si bukvalista. Ali sam siguran da mozes opusteno da priustis neki normalan nov auto da bi. Niko ne vozi juga zato sto voli vec mora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
unknone 27 Napisano Avgust 21, 2011 U prolazu, 73 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR1000RR Prijavi odgovor kao problematičan A ne, ne... Ja se razmisljam da kupim i YUGA pored Brava, ne zato sto me muka naterala vec sto hocu. Ide zima, nov zakon propisuje zimske gume. Za Brava komplet zimskih 200-400eur, a Yugisa isto 200-400eur sa zimskim gumama Kupim Yugisu, teram ga do proleca i isteka registracije pa na otpad. Za njega dobijem 200eur na kilo kad se meri gvozdje i opet sam svoj na svome 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...