boocko 0 Napisano Maj 10, 2011 U prolazu, 19 postova Lokacija: zemun Prijavi odgovor kao problematičan POSTOVANI, POTREBAN ANASER ZA ROTAKS MOTOR 122 U PITANJU JE APRILIJA CLASIC 125CC AKO NEKO IMA SEME ZA POLOVNI ILI NOVI NEK MI POSALJE SAVET STA DA RADIM SVAKI SAVET DOBRO DOSAO Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Maj 15, 2011 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan šta je sa postojećim koji ne valja?... ili nedostaje? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boocko 0 Napisano Maj 16, 2011 U prolazu, 19 postova Lokacija: zemun Prijavi odgovor kao problematičan jos je na motoru tako da cim nadjem odgovarajuci zamenicu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Maj 16, 2011 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan nije ti zamena baš najbolje rešenje. prvo, polovnjaci su blizu 100€ al su opet polovni a time "mačak u džaku". nov je ladno oko 200€ pa ni to ne zvuči primamljivo. nego kaži koji je problem sa anlaserom ("ne valja" nije odgovor)? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Maj 16, 2011 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan daj sliku da ga vidim ,mislim da imam jos jedan,60e ,ispravan... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...